maguli70 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Má někdo nějake skušenosti s EKONOMY MODE???CO to je a jak se to dá vypnout v připadě aktivaci:myslim. Mam 406 HDI. Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Myslim ze ked pouzijes hladanie to tu najdes.... Ale, economy mode sa zapina po pol hodke aby sa setrila baterka. Vypnes ho jedine znova nastartovanim. Neviem ci sa da v RJ zrusit alebo nie.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Stejně by mě zajímalo na co by to zrušení bylo? Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Stejně by mě zajímalo na co by to zrušení bylo? No mna tiez...ale napisal som to len preto ze som ocakaval dalsiu otazku...A DA SA TO VYPNUT??? Citovat
Guest PP205 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Vetsino ne avsak uz jsem videl BSI kde to slo ale je to atyp Citovat
maguli70 Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 Dam klič do zapalovani a stejně nefunguje svetlo v salonu ani stirače....?! A co ted\'?????????? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Deaktivuje sa až po naštartovaní, ako píše Y2K hore. Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: AnotherOne Deaktivuje sa až po naštartovaní, ako píše Y2K hore. JJ....treba citat vsetky slovicka Citovat
antal Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Je to dobra vec ked nieco zabudnes vypnut ale niekedy ma to pekne se... ,hlavne ked cakam na zensku a vypne my radio Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: antal Je to dobra vec ked nieco zabudnes vypnut ale niekedy ma to pekne se... ,hlavne ked cakam na zensku a vypne my radio Stačí vyřadit, nastartovat, nechat párkrát otočit a zase to hraje. Ještě něco? :D:D:D:aut A občas se mi taky economy mode hodí. Citovat
antal Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: antal Je to dobra vec ked nieco zabudnes vypnut ale niekedy ma to pekne se... ,hlavne ked cakam na zensku a vypne my radio Stačí vyřadit, nastartovat, nechat párkrát otočit a zase to hraje. Ještě něco? :D:D:D:aut A občas se mi taky economy mode hodí. No to by ma ani nenapadlo:bacha ale ak na niekoho cakas dlhsie tak to nebudem stale tocit.Jasne mozem alebo to nechat natocene ale to nieje moj sty(lutujem auto) Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: antal No to by ma ani nenapadlo:bacha ale ak na niekoho cakas dlhsie tak to nebudem stale tocit. To byla samozřejmě sranda. :P Citovat
Chepp Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 economy mode. ? nepamatuji si ze by mi auto udelalo nejake priznaky co jste tu psaly.. ze by to nebylo dobre? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Chepp economy mode. ? nepamatuji si ze by mi auto udelalo nejake priznaky co jste tu psaly.. ze by to nebylo dobre? Asi proto,že z auta hned odejdeš. Neposlucháš rádio. Po vypnutí klíčku si zpíváš. :D Citovat
maguli70 Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 DIKY všem za rady,JSTE SUPER!!!!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.