Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: čakom

a nemáš namysli čepičky?:D

No to snad neeeee..............:D:D:D

no píše něco o ukradení. Tak ventilky by nikdo neukradl. Jedině čepičky:myslim

Původně zaslal: Maroš

No ta matica tam je na konci ventilku to som pozeral .Plastova - gumenna ?! proste tam kovova ciapocka nieje

[upravil dne 5/11/08 Maroš]

Je jedno jaká tam je čepička.

Zaleží co je za čepičkou. jestli je tam černej ventilek nebo kovová matice.

[upravil dne 5.11.2008 čakom]

Odesláno

Nerozumiem ako za cepickou ?Myslite az na konci ventilu? Pozeral som teraz na to a pri koreni ventilu teda na konci ventilu je matica asi na 8micku kluc ale to teraz odhadujem tu velkost mozno az na 10nu kluc

Odesláno

Nerozumiem ako za cepickou ?Myslite az na konci ventilu? Pozeral som teraz na to a pri koreni ventilu teda na konci ventilu je matica asi na 8micku kluc ale to teraz odhadujem tu velkost mozno az na 10nu kluc

Tak pokud tam je ta matice tak by tam měli být ty snímače:myslim

Odesláno

Že ty jsi vždycky rychlejší.??.....:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Že ty jsi vždycky rychlejší.??.....:D:D:D:D:D:D

:D

Odesláno

nechceš to radši vyfotit a hodit sem ke zkouknutí? Já když jsem přezul na zimní,kde senzory nemám,tak mi to dvakrát bliklo a od té doby je pokoj, tak jako u Přemy

Odesláno

Ok a ak tam ten snimac je cim je napajany? A ak tam je ako dalej ked mi to ukazuje problem?

myslím že v tom snímaču je baterka ale není vyměnitelná. Ale to nevím na 100%.

Pokud tam budeš mit ty snímače tam to bude chtít přihlásit.

Odesláno

Ja sa tiez sem pripojim.

Ja mam zas taky problem ze ci mam original elektrony alebo Alu bez snimacov podtlaku stale mi ukazuje ze Presure OK. Aj ked je koleso ktore ma snimac vyfucane tak vobec nevyhodi chybu. Kde moze byt problem?

Odesláno

Nahodil som zimné kolesá bez snímačov - čo to spraví keď nahodím naspäť kolesá so snímačmi? Automaticky sa to spamätá a začne znovu hlásiť tlak?

(doteraz som iba prezúval)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ja mam tiez senzory v pneumatikach a mi pise presue ok. aj ked som mal zimusne tak mi pislao presue ok. Ako to treba prihlasit??? A pri akom poklese tlaku zacne reagovat snimac?

Odesláno
Původně zaslal: robco

ja mam tiez senzory v pneumatikach a mi pise presue ok. aj ked som mal zimusne tak mi pislao presue ok. Ako to treba prihlasit??? A pri akom poklese tlaku zacne reagovat snimac????

Mě pod 2,2 to začne hlasit podhuštěné kolo.......

Odesláno

Mám sensory na litých a tam fungují bez problémů. Když přezuji na zimáky, které mám v plechu a bez sensorů, tak po určité době mi to zahlásí, že to nemonitoruje tlak v pneu. Jinak nic. Jezdím s tím, občas se to ozve. Po přezutí na letní se sensory to funguje bez problému. Pokud se chce člověk zbavit toho hlášení tak jedině na diagnostiku a tam to odhlásí. Sensory se poznají podle toho, že celý ventilek je kovový.

Odesláno

Chci se zeptat, včera se mi podařilo jeden ventilek utrhnout, při povolování (svině zamrzla) je nutné kupovat celý systém na hlídání tlaku za 2000,- nebo to jde nějak přendat na jiný. Díky T.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...