čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: čakom a nemáš namysli čepičky? No to snad neeeee..............:D:D no píše něco o ukradení. Tak ventilky by nikdo neukradl. Jedině čepičky:myslim Původně zaslal: Maroš No ta matica tam je na konci ventilku to som pozeral .Plastova - gumenna ?! proste tam kovova ciapocka nieje [upravil dne 5/11/08 Maroš] Je jedno jaká tam je čepička. Zaleží co je za čepičkou. jestli je tam černej ventilek nebo kovová matice. [upravil dne 5.11.2008 čakom] Citovat
Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Nerozumiem ako za cepickou ?Myslite az na konci ventilu? Pozeral som teraz na to a pri koreni ventilu teda na konci ventilu je matica asi na 8micku kluc ale to teraz odhadujem tu velkost mozno az na 10nu kluc [upravil dne 5/11/08 Maroš] Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Maroš Nerozumiem ako za cepickou ?Myslite az na konci ventilu? Pozeral som teraz na to a pri koreni ventilu teda na konci ventilu je matica asi na 8micku kluc ale to teraz odhadujem tu velkost mozno az na 10nu kluc [upravil dne 5/11/08 Maroš] Tak pokud tam je ta matice tak by tam měli být ty snímače:myslim Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Ten senzor není v čepičce ale vevnitř v kole.....jestli je tam ta matice myslím že 10 klíč tak by tam ten senzor měl být....... Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Maroš Nerozumiem ako za cepickou ?Myslite az na konci ventilu? Pozeral som teraz na to a pri koreni ventilu teda na konci ventilu je matica asi na 8micku kluc ale to teraz odhadujem tu velkost mozno az na 10nu kluc [upravil dne 5/11/08 Maroš] Tak pokud tam je ta matice tak by tam měli být ty snímače:myslim Že ty jsi vždycky rychlejší.??.....:D:D:D:D:D Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Maroš Nerozumiem ako za cepickou ?Myslite az na konci ventilu? Pozeral som teraz na to a pri koreni ventilu teda na konci ventilu je matica asi na 8micku kluc ale to teraz odhadujem tu velkost mozno az na 10nu kluc [upravil dne 5/11/08 Maroš] Tak pokud tam je ta matice tak by tam měli být ty snímače:myslim Že ty jsi vždycky rychlejší.??.....:D:D:D:D:D Citovat
kajvet Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Maroš Nerozumiem ako za cepickou ?Myslite az na konci ventilu? Pozeral som teraz na to a pri koreni ventilu teda na konci ventilu je matica asi na 8micku kluc ale to teraz odhadujem tu velkost mozno az na 10nu kluc [upravil dne 5/11/08 Maroš] nechceš to radši vyfotit a hodit sem ke zkouknutí? Já když jsem přezul na zimní,kde senzory nemám,tak mi to dvakrát bliklo a od té doby je pokoj, tak jako u Přemy Citovat
Maroš Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Ok a ak tam ten snimac je cim je napajany? A ak tam je ako dalej ked mi to ukazuje problem? Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Maroš Ok a ak tam ten snimac je cim je napajany? A ak tam je ako dalej ked mi to ukazuje problem? myslím že v tom snímaču je baterka ale není vyměnitelná. Ale to nevím na 100%. Pokud tam budeš mit ty snímače tam to bude chtít přihlásit. Citovat
duricek Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Ja sa tiez sem pripojim. Ja mam zas taky problem ze ci mam original elektrony alebo Alu bez snimacov podtlaku stale mi ukazuje ze Presure OK. Aj ked je koleso ktore ma snimac vyfucane tak vobec nevyhodi chybu. Kde moze byt problem? Citovat
4maa Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Nahodil som zimné kolesá bez snímačov - čo to spraví keď nahodím naspäť kolesá so snímačmi? Automaticky sa to spamätá a začne znovu hlásiť tlak? (doteraz som iba prezúval) Citovat
robco Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 ja mam tiez senzory v pneumatikach a mi pise presue ok. aj ked som mal zimusne tak mi pislao presue ok. Ako to treba prihlasit??? A pri akom poklese tlaku zacne reagovat snimac? Citovat
Přema Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: robco ja mam tiez senzory v pneumatikach a mi pise presue ok. aj ked som mal zimusne tak mi pislao presue ok. Ako to treba prihlasit??? A pri akom poklese tlaku zacne reagovat snimac???? Mě pod 2,2 to začne hlasit podhuštěné kolo....... Citovat
robco Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 a aj ked stojis alebo len pri jazde to hlasi Citovat
robco Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 ok tak to vyskusam spustit ak budem mat auto nastartovane dik zatial Citovat
robco Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 a nevies mi poradit je v irsku TMC dopravne spravodajstvo Citovat
HonzaZ Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Mám sensory na litých a tam fungují bez problémů. Když přezuji na zimáky, které mám v plechu a bez sensorů, tak po určité době mi to zahlásí, že to nemonitoruje tlak v pneu. Jinak nic. Jezdím s tím, občas se to ozve. Po přezutí na letní se sensory to funguje bez problému. Pokud se chce člověk zbavit toho hlášení tak jedině na diagnostiku a tam to odhlásí. Sensory se poznají podle toho, že celý ventilek je kovový. Citovat
Axiom Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Chci se zeptat, včera se mi podařilo jeden ventilek utrhnout, při povolování (svině zamrzla) je nutné kupovat celý systém na hlídání tlaku za 2000,- nebo to jde nějak přendat na jiný. Díky T. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.