Bohumil Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Má docela zajímavé produkty. Mám u nich všechno a můžu vřele doporučit. www.hvp.cz Citovat
punkac Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Tak jsem k nim taky přešel. Byl jsem u Generali, ale nadzvedl mě dopis s nástřelem nového vyúčtování na rok 2009 Oproti HVP je rozdíl 1000 Kč, takže volba jasná Citovat
brutall Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Generali má tu výhodu, že ti pojistí druhý auto s bunusem. Citovat
Kvasky Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Béďa umi HVP pojistit skla?? Umi, stav se a uděláme to:) Citovat
Béďa Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: Béďa umi HVP pojistit skla?? Umi, stav se a uděláme to:) oukej.. Citovat
punkac Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: brutall Generali má tu výhodu, že ti pojistí druhý auto s bunusem. to je pro mě bezpředmětné plus štvou mě těma akcema jak auta o určitým obsahu maj brutálně levnou pojistku.... proč to neudělaj pro všechny? Auto s obsahem 2000ccm způsobí jinou škodu než auto s obsahem 2088ccm nebo větším? akorát nasíraj svoje klienty jako třeba mě a pak prostě odejdu Citovat
permonik7 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Taky s nimi mám dobrou zkušenost, doporučuji;) Citovat
Bohumil Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 2 Kvasky : A jeje, agent - konkurence. :D:D Citovat
MJSytic Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Ahoj, chtěli bychom s mladou přejít taky k Hasičský. Teď jsme u Generali. Vypověděli jsme smlouvu doporučeným dopisem a zároveň požádali o zaslání \"bezškodného průběhu pojištění\" tedy info o tom, kolik máme bonus. Včera přišlo vyjádření, že smlouva bude ukončena k požadovanému datumu, ale potvrzení o bonusech nepřišlo žádný Mám to brát tak, že nám bude zasláno dodatečně, až po uplynutí doby pojištění (po datumu ukončení smlouvy) nebo to mám brát jako provokaci a mám si to jít vyřvat k nim na centrálu?! Hlavně, že nezapomněli dodat, že mám vrátit zelenou kartu:aut Citovat
jirka639 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: MJSytic Ahoj, chtěli bychom s mladou přejít taky k Hasičský. Teď jsme u Generali. Vypověděli jsme smlouvu doporučeným dopisem a zároveň požádali o zaslání \"bezškodného průběhu pojištění\" tedy info o tom, kolik máme bonus. Včera přišlo vyjádření, že smlouva bude ukončena k požadovanému datumu, ale potvrzení o bonusech nepřišlo žádný Mám to brát tak, že nám bude zasláno dodatečně, až po uplynutí doby pojištění (po datumu ukončení smlouvy) nebo to mám brát jako provokaci a mám si to jít vyřvat k nim na centrálu?! Hlavně, že nezapomněli dodat, že mám vrátit zelenou kartu:aut no zelenou kartu musis vratit ze zakona, postaci rict \"nahubu\" kolik mas bonus a dodatecne dolozit papirem z pojistovny, pojistovna ti ho totiz posle az tusim mesic po skonceni tvyho soucasny pojisteni, to kdybys nahodou ted boural. Citovat
MJSytic Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 no zelenou kartu musis vratit ze zakona, postaci rict \"nahubu\" kolik mas bonus a dodatecne dolozit papirem z pojistovny, pojistovna ti ho totiz posle az tusim mesic po skonceni tvyho soucasny pojisteni, to kdybys nahodou ted boural. OK, díky. Je to teda ta varianta, že to pošlou, až po datumu skončení smlouvy;) JJ, s tím zákonem mi to tam psali. S tím vrácením problém nemám, i když nechápu, co bych ze starou kartou dělal, mimo toho, že bych jí projel skartovačkou:D Citovat
Bohumil Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 2 MJSytic : Většina pojišťoven ani neumí pořádne spočítat dobu bezškodního průběhu. Obzvlášť když se pojištění střídalo. Většinou to potvrzení posílají až dodatečně. Toto se dá nahradit při uzavírání smlouvy čestným prohlášením s tím, že až potvrzení přijde pošle se dodatečně. Citovat
Kloub Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 dobry den, muzete me prosim vas poradit jaka je nejlevnejsi pojistovna na 1,9TD??? sem student a potrebuju neco levneho.... diky moc Citovat
Bohumil Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: Kloub dobry den, muzete me prosim vas poradit jaka je nejlevnejsi pojistovna na 1,9TD??? sem student a potrebuju neco levneho.... diky moc Koukni sem : http://www.srovnavac.cz/povinne-ruceni-porovnani/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=obsahovasit&gclid=CMSa1bf13JgCFccJ3wodCGyGdw [upravil dne 28/10/10 18:12 Bohumil] Citovat
dolly1010 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: punkac Tak jsem k nim taky přešel. Byl jsem u Generali, ale nadzvedl mě dopis s nástřelem nového vyúčtování na rok 2009 Oproti HVP je rozdíl 1000 Kč, takže volba jasná Dneska mi to přišlo, tak jsem si řek že přejdu to tété, pro mě neznámé části fóra se s vámi podělit o svoji \"zkušenost\". Dneska mi přišel dopis že budu mít bonus 5% a že budu platit jen 5018Kč, tak jsem si řek dobrý, budu platit míň Pak jsem se kouknul do papírů a za rok 2008 jsem platil 4640Kč. Tím mě tak vytočili že jsem se hned mrknul na net na povinne-ruceni.com a zjistil že mě to nejlevnějc výjde u hasičskej. Pár chlapů od nás z práce tam už je, takže se poptám a bude. Srát na hlavu si nenechám. To maj nejraději - držte hubu a plaťte. Kdyby od nich začli lidi ve velkým odcházet tak by byla asi trošku škrábačka na hlavě: \"Oou, něco je špatně\". Klasika \"ruce od medu\" a penízky k nám. Tím mě teda pěkně vytočili :grr Citovat
georgegg Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 jj taky od novýho roku přecházim k hvp, ze všech stran slyšim jen dobrý refernce tak doufám že jim to vydrží Citovat
kuboš Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Mohu jen doporučit, nic levnějšío jsem nenašel - 2 663kč i s pojištěním skla . (1.8) Citovat
Aluška Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Jakto, že vám všem vychází u této pojišťovny takové krásné ceny?? Já si dala kalkulaci a vyšlo mi téměř 6500,- , což i nyní u ČSOB platím méně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.