Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem k nim taky přešel. Byl jsem u Generali, ale nadzvedl mě dopis s nástřelem nového vyúčtování na rok 2009

Oproti HVP je rozdíl 1000 Kč, takže volba jasná ;)

Odesláno
Původně zaslal: brutall

Generali má tu výhodu, že ti pojistí druhý auto s bunusem.

to je pro mě bezpředmětné:( plus štvou mě těma akcema jak auta o určitým obsahu maj brutálně levnou pojistku.... proč to neudělaj pro všechny? Auto s obsahem 2000ccm způsobí jinou škodu než auto s obsahem 2088ccm nebo větším?:bojim akorát nasíraj svoje klienty jako třeba mě a pak prostě odejdu

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, chtěli bychom s mladou přejít taky k Hasičský. Teď jsme u Generali. Vypověděli jsme smlouvu doporučeným dopisem a zároveň požádali o zaslání \"bezškodného průběhu pojištění\" tedy info o tom, kolik máme bonus. Včera přišlo vyjádření, že smlouva bude ukončena k požadovanému datumu, ale potvrzení o bonusech nepřišlo žádný :(

Mám to brát tak, že nám bude zasláno dodatečně, až po uplynutí doby pojištění (po datumu ukončení smlouvy) nebo to mám brát jako provokaci a mám si to jít vyřvat k nim na centrálu?!:bacha:D

Hlavně, že nezapomněli dodat, že mám vrátit zelenou kartu:aut

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Ahoj, chtěli bychom s mladou přejít taky k Hasičský. Teď jsme u Generali. Vypověděli jsme smlouvu doporučeným dopisem a zároveň požádali o zaslání \"bezškodného průběhu pojištění\" tedy info o tom, kolik máme bonus. Včera přišlo vyjádření, že smlouva bude ukončena k požadovanému datumu, ale potvrzení o bonusech nepřišlo žádný :(

Mám to brát tak, že nám bude zasláno dodatečně, až po uplynutí doby pojištění (po datumu ukončení smlouvy) nebo to mám brát jako provokaci a mám si to jít vyřvat k nim na centrálu?!:bacha:D

Hlavně, že nezapomněli dodat, že mám vrátit zelenou kartu:aut

no zelenou kartu musis vratit ze zakona, postaci rict \"nahubu\" kolik mas bonus a dodatecne dolozit papirem z pojistovny, pojistovna ti ho totiz posle az tusim mesic po skonceni tvyho soucasny pojisteni, to kdybys nahodou ted boural.

Odesláno

no zelenou kartu musis vratit ze zakona, postaci rict \"nahubu\" kolik mas bonus a dodatecne dolozit papirem z pojistovny, pojistovna ti ho totiz posle az tusim mesic po skonceni tvyho soucasny pojisteni, to kdybys nahodou ted boural.

OK, díky. Je to teda ta varianta, že to pošlou, až po datumu skončení smlouvy;) JJ, s tím zákonem mi to tam psali. S tím vrácením problém nemám, i když nechápu, co bych ze starou kartou dělal, mimo toho, že bych jí projel skartovačkou:D

Odesláno

2 MJSytic : Většina pojišťoven ani neumí pořádne spočítat dobu bezškodního průběhu. Obzvlášť když se pojištění střídalo. Většinou to potvrzení posílají až dodatečně. Toto se dá nahradit při uzavírání smlouvy čestným prohlášením s tím, že až potvrzení přijde pošle se dodatečně.

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: punkac

Tak jsem k nim taky přešel. Byl jsem u Generali, ale nadzvedl mě dopis s nástřelem nového vyúčtování na rok 2009

Oproti HVP je rozdíl 1000 Kč, takže volba jasná ;)

Dneska mi to přišlo, tak jsem si řek že přejdu to tété, pro mě neznámé části fóra se s vámi podělit o svoji \"zkušenost\".

Dneska mi přišel dopis že budu mít bonus 5% a že budu platit jen 5018Kč, tak jsem si řek dobrý, budu platit míň :) Pak jsem se kouknul do papírů a za rok 2008 jsem platil 4640Kč. Tím mě tak vytočili že jsem se hned mrknul na net na povinne-ruceni.com a zjistil že mě to nejlevnějc výjde u hasičskej. Pár chlapů od nás z práce tam už je, takže se poptám a bude.

Srát na hlavu si nenechám. To maj nejraději - držte hubu a plaťte. Kdyby od nich začli lidi ve velkým odcházet tak by byla asi trošku škrábačka na hlavě: \"Oou, něco je špatně\".

Klasika \"ruce od medu\" a penízky k nám. Tím mě teda pěkně vytočili :grr:grr

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Jakto, že vám všem vychází u této pojišťovny takové krásné ceny?? :myslim Já si dala kalkulaci a vyšlo mi téměř 6500,- :fnuk, což i nyní u ČSOB platím méně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...