Mayer Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Yaris1 otázka na všetkých .Ako opraviť zámok na dverach od vodiča 307 2.0 Hdi 66Kw.Nedá sa mi ani zasunúť kľúč. Mám ho z druhej ruky a predchádzajúci servis \"tzv\" lakovníci nezakryli zámok a farba zostala vnútri zámku takže stále používam len diaľkové ovládanie.Od Yarisa1 som čítal ,že ho vybral a odmočil v riedidle a rozchodil.Ale ako ho vybrať ak sa dá popíšte teda odvrtať a čo ďalej.Nebude to mať vplyv na ch od diaľkového ovládania,alebo ten odvrtaný zámok je len na mechanický posun tiahla po otočení kľúčom.Tapacírung som zvádol .Chcem to dať dokopy lebo mám len jeden kľúč a pri prípadnej poruche diaľkového budem mať veľký problém ako vojsť do vozidla bez kladiva.Veľmi pekne ďakujem za skorú odpoveď Mayer Citovat
Ticcino Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Snad ti to pomůže. Já bych na to asi neměl Citovat
yaris1 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Zdravím, to je už skoro rok co jsem to dělal, ale byla to makačka, né vytáhnout, ale rozchodit. Ten klíč mi tam nešel ani strčit, tak jsem tam stříkal dovnitř asi WD a opakovaně jsem tam klíček strkal, s přiměřenou silou jsem na klíč i tlačil, nakonec se povedlo, stejně jsem rozchodil i otáčení klíčku, chce to opravdu klid, čas a přiměřené násilí. Myslím že za cca 3 hodinky nebylo co dělat. Držím palce a dej vědět, ja jsi dopad. [upravil dne 4/11/08 yaris1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.