Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Yaris1 otázka na všetkých .Ako opraviť zámok na dverach

od vodiča 307 2.0 Hdi 66Kw.Nedá sa mi ani zasunúť kľúč.

Mám ho z druhej ruky a predchádzajúci servis \"tzv\" lakovníci nezakryli zámok a farba zostala vnútri zámku takže stále používam len diaľkové ovládanie.Od Yarisa1 som čítal ,že ho vybral a odmočil v riedidle a rozchodil.Ale ako ho vybrať ak sa dá popíšte teda odvrtať a čo ďalej.Nebude to mať vplyv na ch

od diaľkového ovládania,alebo ten odvrtaný zámok je len na mechanický posun tiahla po otočení kľúčom.Tapacírung som zvádol .Chcem to dať dokopy lebo mám len jeden kľúč a pri prípadnej poruche diaľkového budem mať veľký problém ako vojsť do vozidla bez kladiva.Veľmi pekne ďakujem za skorú odpoveď Mayer

Odesláno

Zdravím, to je už skoro rok co jsem to dělal,:myslim ale byla to makačka, né vytáhnout, ale rozchodit. Ten klíč mi tam nešel ani strčit, tak jsem tam stříkal dovnitř asi WD a opakovaně jsem tam klíček strkal, s přiměřenou silou jsem na klíč i tlačil, nakonec se povedlo, stejně jsem rozchodil i otáčení klíčku, chce to opravdu klid, čas a přiměřené násilí. Myslím že za cca 3 hodinky nebylo co dělat. Držím palce a dej vědět, ja jsi dopad.

[upravil dne 4/11/08 yaris1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...