s1600 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 tak toho chlapika jsem nepochopil,chvilemi jsem se pri cteni tohoto vlakna smal,ale neco me tedy opravdu zarazilo... Citovat
Kvasky Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 jako taky moc nechápu proč jste mu dali BAN. Pokud jsem tohle vlákno četl pozorně, tak na začátku se ptal na úpravu motoru a pak se jen snažil hájit jinou značku. Už nějaký rok jsem členem tohoto fóra a když někdo napíše nové téma s názvem \"úprava 1,4 nebo 1,6\" tak předem vím co mu jistí adepti napíšou:roll - smutný. K hádce: Na každým fóru je to stejný. Když někdo napíše na VW-clubu něco Peugeotech tak to dopadá stejně. Na BMW, Subaru totéž... Každé fórum hájí jen svou značku.... 2 recaro: Chlape nemáš náhodou na VW-clubu Golf II - Rallye? Parádní to kousek a docela rarita..... [upravil dne 8.1.09 Kvasky] Citovat
Blizzard Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 >kvasky: pochopitelně že to teď vypadá že byl bloknut neprávem, když jeho vulgární příspěvek(y) byl(y) smazán(y). Citovat
Kvasky Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard >kvasky: pochopitelně že to teď vypadá že byl bloknut neprávem, když jeho vulgární příspěvek(y) byl(y) smazán(y). Bohužel nemůžu posoudit... četl jsem to až nyní.... Citovat
Béďa Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 opravdu to tu bylo, videl jsem to nez to admin smazal, nazvat tu Patu a jeste nekoho deb.... Citovat
Boulik Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 hele nic proti ale k tomu dotazu ja mam taky tu 1,6 65 kw a me neprijde pomala nebo ze jede jako zelva ja si ztezovat nemuzu:mrk Citovat
MALE FROG Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 vzdyt ja si taky na 1.6 nemuzu stezovat dobrej kompromis spotreba/vykon... ale nejakej ponik navic se vzdy hodi:) no ne? Citovat
Boulik Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 ja nerikam ze ne ale mel jsem forda Fiestu 1,2 a ta byla jako zelva ale tohle me vyhovuje a mit nejakej 2,0gt tak prvni sloup na dalnici je muj ne byl vtip ale zbytecny velkej obsah kdyz stejne max na dalnici je 130 a ve meste 50 na co mit 2,0:myslim Citovat
oni Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 me to prave taky zarazilo,to nahlaseni a smazani muselo probehnout v strasne kratkou dobu,ted uz je to jedno! ale souhlasim s kvaskym,taky hned jak se zalozi nejake takove vlakno,uz predem vim,co tam bude odpovezeno! Citovat
miukoslav306 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Nechápem čo tu stále riešite také blbosti prečítal si vobec niekto prvu otázku : recaro18 mohl by jsi mi nastinit jak a co se ma vymenit atd ?? Slysel jsem neco o tom ze mohu vymenit jen vacku a nechat jemne sliznout hlavu spis jen zacistit a nechat precipovat a je to jak silnejsi verze cca tech 80 kw . nepýtal sa ako predá 1,6 a kupi GTI6 1,6 je super mať tak GTI6 tak sa preveziem v nedelu do kostola a aj to by popri ceste žralo trávu a odrazníky zavše aj stopárov 1,6 ma 89 hp a papá tak akurát to je moj názor Citovat
mocheek Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Myslim, ze prvni otazka znela jinak: recaro18 Ahoj měl bych jako laik pár otázek na zvýšení výkonu motoru u 306 r.v. 1995 motor je 1,6 65 kW . Čím zvýšit výkon ?? Děla se to u tohoto motoru ?? Nechci žádný přemrštený výkon ale nějaky kone navíc by se hodili . dík za každou radu a reakci Na coz mu plno lidi odpovedelo. Navic dostal odpovedi i na otazky, co vsechno se da pripadne vylepsit... Nechapu, proc se tady lidi zastavaji nekoho, kdo se zmuze jen na urazky. Citovat
oni Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 kdyz ja se mu ani nedivim,tak se nekdy musim drzet,nekdo se na neco zepta a oni mu to vyvracej,tak rekne dobry,ale stejne ho to zajima a stejne porad furt mu to vyvracej! Citovat
MatrixChose Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: oni kdyz ja se mu ani nedivim,tak se nekdy musim drzet,nekdo se na neco zepta a oni mu to vyvracej,tak rekne dobry,ale stejne ho to zajima a stejne porad furt mu to vyvracej! No a co? Ono to asi pak taky o nečem svědčí. Že je to prostě silně nerentabilní hloupost. Proč by to ti, co už o tom něco vědí nepsali? Je to fórum, chápeš? Citovat
oni Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 ale ano,dobre nevidim nic spatneho kdyz dotycny co uz o tom neco vi napise ze je to blbost a ze se to nevyplati! to ten dotycny uzna,ale stejne by ho to zajimalo,my nevime jaky ma moznosti, finance a chtic neco udelat,tak nechapu proc mu ty informace neposkytnout,kdyz je nekdo taky vi! toho ovsem neomlouvam,ze nekterym clenum nadaval,to ne! proto jsem se na to ptal,ze jsem nic nezaznamenal,ale ono se to smazalo! Citovat
pug Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 osobne si myslim ze chalan az taky ublizeny nebol, kedze jeho prispevky postupne nabrali podozrivo smer blizko k typickemu flame ware-rovi teda tomu co chodi kade tade po nete a pise zdanlivo neskodne prispevky ako dotazy a pritom jeho ciel neni nieco sa dozvediet ale vyvolat konflikt. Ak to tak neni tak sa mu ospravedlnujem. Citovat
miukoslav306 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 ja si myslím že nieje nič zle ked niekto napíše svoj názor ale preto ho netreba odsudzovať ale inak ak ste si všimli ak sa niekto opýta čo spraviť na zlepšenie rsp. zvýšenie výkonu všetci hned píšu predať a kupiť lepšie ale za peniaze aj hlupy kupi takže tak :myslim :myslim :myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.