punkac Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Fusion Jo plní, namíchají barvu dle vzorku nebo katalogu a dají ti to klidně do spreje. Edit: prostě každá lepší prodejna autolaků. [upravil dne 5/11/2008 Fusion] Ahoj, a neměl bys odkaz na takovou plnírnu? V mém okolí o žádné nevím, potřeboval bych stříknout malej šrámek na dveřích a na levým blatníku;) Citovat
Branislav Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: janou Branislav : Pokial nechceš vidieť mapu na blatniku, treba nastriekať celý blatník ,ale aj s plničom.Vlastná skúsenosť.Na starej farbe bez plniča farba neschne tak rýchlo ,pretože sa nevpija a môže tiecť -preto ten plnič. [upravil dne 4.11.2008 janou] Potom mam nastriekany blatnik plnicom aj vybrusit? Citovat
janou Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Ano jemným vodným brúsnym papierom cca 800 (1000), povrh musí biť hladký bez rýh. Metalické laky totž ešte zvýraznia všetky nerovnosti.Pokiaľ sa strieka sprejom ,pozor na odkvapnutie kvapky z dýzy. Nikdy sa mi nepodarilo so sprejom čisto nastriekať a minúť celú náplň.Niekedy je výhodnejšie sprej vypustiť hore dnom(plyn) a farbu dať do striekacej pištule(konštantný tlak , nepľuje ,rovnomernejšie nabesie farbu)a striekať , hlavne väčšie časti.Toľko môj názor. Citovat
vdacny Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Chlapci.... ja som si auto striekal sam,,,, farbou so spreja co som si dal namiesat a je to skoro neviditelne... vobec tam nemam take flacky ako tosko... a mal som flaky na prednom lavom blatniku + 20cm pas dvere(nehoda pri vchadzani do garaze) na pravom blatniku kruh priemer 5cm, lave zadne dvere co mi nejaky dobrak jebol dvermi na parkovisku a zacala sa lupat farba (priemer 10cm) a na kapote od kamienkov 2 x 2cm..... zatial to nemam vylestene, preto si to clovek vsimne iba ked sa lepsie zadiva, lebo sa to tak neleskne a nehadze to odraz.... [upravil dne 10.11.2008 vdacny] takto to je http://img234.imageshack.us/my.php?image=08112008023yh7.jpg [upravil dne 10.11.2008 vdacny] Citovat
vdacny Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 a sem davam co je na tejto strane zamachlene http://img20.imageshack.us/my.php?image=08112008023pokusek2.jpg Citovat
Bartik333 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Proste jednoduse receno, ti to zmatovatelo. To je normalni. Vede k tomu nekoli pricin. Strikal jsi, kdyz bylo mlhko, nemel jsi spravne barvu a lak ci kit bo jsi mel nejake nemoc dobre spreje. Takze reseni. Komplet obrousit celou kapotu, nastrikat plnicem, plnic obrousit nejkou 800 smirkem pod vodou a striknou barvou a lakem. Strikat v teple bo na slunicku. Nesmis to strikat ve vlhku, mohlo by ti to udelat to same. Nekombinum ruzne vyrobce barvy, laku, plnice a kitu, taky to nekdy nedela dobrotu. Pokud chces, aby barva a ostatni drzely na kapote poradne, strikni to jeste epoxidem a mas jistotu. Doufam, ze jsem ti aspon trosku poradil. Citovat
Bartik333 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: vdacny Chlapci.... ja som si auto striekal sam,,,, farbou so spreja co som si dal namiesat a je to skoro neviditelne... vobec tam nemam take flacky ako tosko... a mal som flaky na prednom lavom blatniku + 20cm pas dvere(nehoda pri vchadzani do garaze) na pravom blatniku kruh priemer 5cm, lave zadne dvere co mi nejaky dobrak jebol dvermi na parkovisku a zacala sa lupat farba (priemer 10cm) a na kapote od kamienkov 2 x 2cm..... zatial to nemam vylestene, preto si to clovek vsimne iba ked sa lepsie zadiva, lebo sa to tak neleskne a nehadze to odraz.... Jde to poznat, ze sis to strikal sam, protoze zadny zkuseny lakyrnik, by to takhle nenastrikal. Lakyra by to strikl aspon do listy a ne jenom takove fleky a jeste zmatovatele. Zkus so to rozlestit, ale pochybuju, ze ti to pujde. Citovat
vix Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 405 1.9D - je to černý, na takhle starým autě i hezký a až za chvíli budou solit, tak stejně se černá promění v šedou. Spíš bych si dal majzla, aby to pod tou novou barvou nezačalo enormně hnít. A 25 tisíc bych si schoval na nové auto Citovat
Tosko Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 hej dobráaaa úuvaha... koľko toľko je to strekinuté a teraz cez zimu sa to stratí bo parkujem vonku.stejne tam bude námraza furt. a na jar uvidíme Citovat
vdacny Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: Bartik333 Původně zaslal: vdacny Chlapci.... ja som si auto striekal sam,,,, farbou so spreja co som si dal namiesat a je to skoro neviditelne... vobec tam nemam take flacky ako tosko... a mal som flaky na prednom lavom blatniku + 20cm pas dvere(nehoda pri vchadzani do garaze) na pravom blatniku kruh priemer 5cm, lave zadne dvere co mi nejaky dobrak jebol dvermi na parkovisku a zacala sa lupat farba (priemer 10cm) a na kapote od kamienkov 2 x 2cm..... zatial to nemam vylestene, preto si to clovek vsimne iba ked sa lepsie zadiva, lebo sa to tak neleskne a nehadze to odraz.... Jde to poznat, ze sis to strikal sam, protoze zadny zkuseny lakyrnik, by to takhle nenastrikal. Lakyra by to strikl aspon do listy a ne jenom takove fleky a jeste zmatovatele. Zkus so to rozlestit, ale pochybuju, ze ti to pujde. poznat to je, lebo sa to az tak neleskne, lebo som to nemal cas prelestit. ale aj tak ked sa auto neha stat vonku jednu noc, tak sa neleskne , lebo na tu modru sa nachyta kadejake svinstvo a je to stratene :roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.