Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,chci se zeptat co znamená,když otočím zapalování,naskočí ikona klíče a zbívající km do výměny oleje,přepne to na celkové km a ikona klíče stále svítí i po přepnutí na vymazatelné km.Díky

Odesláno

Tak som na to mrknul...pise sa tam,ze kluc ostava svietit ak do vymeny ostava menej ako 1000km,alebo ak je interval prekroceni.Je tam poznamka ze to zalezi aj na case,ak si to nemenil cca 2roky tak to bude svietit tiez

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Žampión

Dle počítadla mám výměnu oleje za 6000km.

Tak alebo si výmenu prešvihol o 6k km alebo prešli dva roky od výmeny.

To by ukazovalo do mínusu:myslim

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Nie, mínus tam nedáva, ale bliká. Keď ešte nie je prekročený tak nebliká.

Odesláno

Původně zaslal: vendi.stejskal

Nie, mínus tam nedáva, ale bliká. Keď ešte nie je prekročený tak nebliká.

No neviem neviem,na 207cke sa ten minus zobrazuje.Aspon podla prirucky:myslim
Odesláno

Čaves,

mne sa to tiež stáva, keď mám do výmeny tak okolo 5000km, tak začne svietiť ten kľúč, tiež sa tomu čudujem, ale žiadny interval som neprešvihol a olej mením každý rok, čiže nemám strach, ale tiež by som rád vedel čím to môže byť...:myslim

Odesláno

No mne ostava do vymeny 14000km tak vam neporadim.Ale cital som v jednom casaku co dlhodobo testovali jednu 207 tak sa im kluc rozsvietil pri cca 16000km(interval je po 30000km).Vsetko bolo OK,nic im nemenili len vizualne skontrolovali.Hlasilo to ako to nazvat...taku predprehliadku.Tak neviem ja mam pomali 17000km a nic.

Odesláno

Pokut jsi přetáhnul km,tak po otočení klíčkem servis klíč zabliká a pak svítí neustále s ujetými kilometry.Mě to taky zlobí,ale tak že si po ujetí např 2000km skočí a ubere třeba o 10000km.Zatim mi nikdo neporadil proč se to děje:myslim Ale moc to neřešim,údržbu dělám po nějakejch 15000km.Akorát si to musim hlídat,hold ani elektronika není dokonalá...

Odesláno
Původně zaslal: třídvířko

Pokut jsi přetáhnul km,tak po otočení klíčkem servis klíč zabliká a pak svítí neustále s ujetými kilometry.Mě to taky zlobí,ale tak že si po ujetí např 2000km skočí a ubere třeba o 10000km.Zatim mi nikdo neporadil proč se to děje:myslim Ale moc to neřešim,údržbu dělám po nějakejch 15000km.Akorát si to musim hlídat,hold ani elektronika není dokonalá...

Odpočet km závísí nie len od prejdených km, ale je tam nejakým koeficientom počítaný aj štýl jazdenia, počet studených štartov atď. Pri mestskej premávke odpočítava rýchlejšie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...