Žampión Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Zdarec,chci se zeptat co znamená,když otočím zapalování,naskočí ikona klíče a zbívající km do výměny oleje,přepne to na celkové km a ikona klíče stále svítí i po přepnutí na vymazatelné km.Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Posledných myslím 1000km alebo 500km ten kľúč svieti stále. Citovat
antal Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Presne to znamena ze sa blizi interval,teraz presne neviem ale myslim ze az to zacne blikat tak mas mazat do servisu Citovat
Žampión Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Dle počítadla mám výměnu oleje za 6000km. Citovat
antal Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 :myslim:myslim tak teraz neviem...idem mrknut do auta Citovat
antal Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Tak som na to mrknul...pise sa tam,ze kluc ostava svietit ak do vymeny ostava menej ako 1000km,alebo ak je interval prekroceni.Je tam poznamka ze to zalezi aj na case,ak si to nemenil cca 2roky tak to bude svietit tiez Citovat
AnotherOne Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Žampión Dle počítadla mám výměnu oleje za 6000km. Tak alebo si výmenu prešvihol o 6k km alebo prešli dva roky od výmeny. Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Žampión Dle počítadla mám výměnu oleje za 6000km. Tak alebo si výmenu prešvihol o 6k km alebo prešli dva roky od výmeny. To by ukazovalo do mínusu:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Žampión Dle počítadla mám výměnu oleje za 6000km. Tak alebo si výmenu prešvihol o 6k km alebo prešli dva roky od výmeny. To by ukazovalo do mínusu:myslim Nie, mínus tam nedáva, ale bliká. Keď ešte nie je prekročený tak nebliká. Citovat
antal Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Žampión Dle počítadla mám výměnu oleje za 6000km. Tak alebo si výmenu prešvihol o 6k km alebo prešli dva roky od výmeny. To by ukazovalo do mínusu:myslim Nie, mínus tam nedáva, ale bliká. Keď ešte nie je prekročený tak nebliká. No neviem neviem,na 207cke sa ten minus zobrazuje.Aspon podla prirucky:myslim Citovat
janci77 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Čaves, mne sa to tiež stáva, keď mám do výmeny tak okolo 5000km, tak začne svietiť ten kľúč, tiež sa tomu čudujem, ale žiadny interval som neprešvihol a olej mením každý rok, čiže nemám strach, ale tiež by som rád vedel čím to môže byť... Citovat
antal Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 No mne ostava do vymeny 14000km tak vam neporadim.Ale cital som v jednom casaku co dlhodobo testovali jednu 207 tak sa im kluc rozsvietil pri cca 16000km(interval je po 30000km).Vsetko bolo OK,nic im nemenili len vizualne skontrolovali.Hlasilo to ako to nazvat...taku predprehliadku.Tak neviem ja mam pomali 17000km a nic. Citovat
třídvířko Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Pokut jsi přetáhnul km,tak po otočení klíčkem servis klíč zabliká a pak svítí neustále s ujetými kilometry.Mě to taky zlobí,ale tak že si po ujetí např 2000km skočí a ubere třeba o 10000km.Zatim mi nikdo neporadil proč se to děje:myslim Ale moc to neřešim,údržbu dělám po nějakejch 15000km.Akorát si to musim hlídat,hold ani elektronika není dokonalá... Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: třídvířko Pokut jsi přetáhnul km,tak po otočení klíčkem servis klíč zabliká a pak svítí neustále s ujetými kilometry.Mě to taky zlobí,ale tak že si po ujetí např 2000km skočí a ubere třeba o 10000km.Zatim mi nikdo neporadil proč se to děje:myslim Ale moc to neřešim,údržbu dělám po nějakejch 15000km.Akorát si to musim hlídat,hold ani elektronika není dokonalá... Odpočet km závísí nie len od prejdených km, ale je tam nejakým koeficientom počítaný aj štýl jazdenia, počet studených štartov atď. Pri mestskej premávke odpočítava rýchlejšie. Citovat
třídvířko Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 No jo,ale jezdim s nim 11km do práce,takže se ohřeje na provozku a nijak to nehonim studený.Dneska ráno jsem vyjel,měl jsem tam do servisu 18000,nestačilo ani schladnout,najezdil jsem asi 200km a spadlo mi to na 10800km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.