Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,na mojej 206 zacala blikat kontrolka diagnostiky motora.Auto chodi trhavo pri nizkych otackach.Par km predtym som tankoval,moze to byt nekvalitou benzinu?Viem,ze najlepsie by bolo ist do servisu na diagnostiku,ale mohol by som tam vobec dôjst alebo sa nechat radsej odtiahnut? Vdaka za rady

Odesláno

Blikanie znamená, že Ti niektorý valec vynecháva, nespaľuje....

Buď je to naozaj zlým benzínom, zasratými sviečkami, vadnou zapaľovacou rampou alebo odišiel niektorý vstrekovač.

Odesláno

Děda u 206 když natankuje a pak dojíždí nádrž tak mu to taky bliká někdy jo někdy né auto jede jak má a když jel kolem diagnostiky tak mu to zrovna dicky nedělalo takaže vysledek pátrání nula kontrolka sem tam bliká pořád :-)

ale pravděpodobně je to špatným benzínem

Odesláno

Rano som nastartoval a auto islo v poriadku ,ale kontrolka blikala stale,tak som vytiahol konektor co ide k zapalovacim svieckam a opet zasunul,stym ze by mohla zhasnut,ale ona teraz uz iba svieti,uz neblika,A raz mi auto zdochlo pocas jazdy.Objednal som sa na zajtra na diagnostiku do peugeotu,tak uvidim.

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Máš zapalovací rampu sagem?

Ak myslis tou rampou idukcnu cievku tak to je toto a odchadza,bol som na diagnostike.Nova cievka 5260sk.A horsi pripad este môze byt pocitac zapalovania a ten stoji cez 25000sk.

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Jo jo, myslím tím indukční cívku. Na 206 sagemácká nic moc nevydrží, ale mám to z doslechu...:myslim

Ten \"doslech\" je naozaj pravda, cievky Sagem stoja za ho*no... :bojim

Odesláno

Branislav, zkus pohledat na netu, nepíšeš, co máš přesně za typ motoru, ale mohl bys najít náhradu za přijatelné peníze, viz třeba tady: http://www.pop-art.cz/WbaPrdDatailPageCmb.asp?PrdRc=25984

, ale sagem už bych tam nedával. Origo peugeot některé motory osazoval ještě rampou od jiného výrobce (teď zaboha nemůžu vzpomenout jméno) a ty byly dobré.

Už jsem si vzpoměl myslím, že to byla firma Electrifil, zkus ji sehnat třeba na vrakárně. Je spolehlivá. Ale jak řikám, napiš aspoň, jaký máš motor, rok výroby atd. Kluici tady se v tom dobře orientujou, tak ti určitě poradí...

[upravil dne 4/11/08 kupák]

Odesláno

Je to 206 1,1 benzin r.v 2001

V tom servise Peugeot som praxoval asi 7 rokov dozadu a robi tam este stale kamos,A na moje prekvapenie sa mi vcera ozval,ze sa posnazi zohnat druhu cievku ,co som ani necakal.Ale to este nieje iste.Napisem este ako to dopadlo

zatial diky

[upravil dne 5.11.2008 Branislav]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...