Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

307-zadní pravá mlhovka + přední.

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: OK406

I v servisbox není vždy vše správně uvedeno. Např. u mé 406 je uvedeno, že na zadní nápravě mám bubny a přitom tam jsou od výroby kotouče apod..:o

ale pokud zadám tvoje VIN 406 do serboxu tak se mi zobrazí že máš vzadu kotouče jako ND takže obr nelžou :super

a v charakteristice je toto

Brzda typ PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE

a tvoje VIN znám :papa

[upravil dne 4/11/08 honza406]

Tak jsem se ted díval a jsou tam věci, které vážně ani nevím, zda-li tam jsou aktivované např. alarm. Dále zástěrky (apače nečistost) atd. Je možné, že to bylo na přání či i odstraněno. Kdo ví. Já nejsem první majitel:(

Guest servisman
Odesláno

nevím ale pochybuji že by měnily charakteristiku vozidla,Ty ses nedíval co tam máš??S tím alarmem je to jasný jako ta klávesnice a byl jiný imo ,který jsme .............když aut o nestartovalo

Odesláno

I v servisbox není vždy vše správně uvedeno. Např. u mé 406 je uvedeno, že na zadní nápravě mám bubny a přitom tam jsou od výroby kotouče apod..:o

ale pokud zadám tvoje VIN 406 do serboxu tak se mi zobrazí že máš vzadu kotouče jako ND takže obr nelžou :super

a v charakteristice je toto

Brzda typ PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE

a tvoje VIN znám :papa

[upravil dne 4/11/08 honza406]

Tak jsem se ted díval a jsou tam věci, které vážně ani nevím, zda-li tam jsou aktivované např. alarm. Dále zástěrky (apače nečistost) atd. Je možné, že to bylo na přání či i odstraněno. Kdo ví. Já nejsem první majitel:(

kdyby tam byl alarm je na strednim panelu nahore vedle vystraznych blinkru tlacitko na (de)aktivaci

na krajich (A) sloupcich jsou pak pohybova cidla, zkus stahnout okynko, zamcit dalkovym(protoze jinak se alarm nesepne) a dat ruku okynkem dovnitr, melo by se auto rozhoukat.

[upravil dne 6/11/08 jirka639]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: jirka639

podle VIN se zjistí co tam má býti ve výbavě

Máš v ICQ.

Tak žárovka v předních mlhových světlech je, ale páčka má pouze jeden symbol a to na zadní mlhový světlo. Němá někdo páčku s oběma symboly? Ještě se na diagnostice zjistí, zda-li je možno dodělat přední mlhové světla = podporuje. Pokud ano, co je vše k to mu zapotřebí? Dodělával je někdo??

Odesláno

Původně zaslal: jirka639

podle VIN se zjistí co tam má býti ve výbavě

Máš v ICQ.

Tak žárovka v předních mlhových světlech je, ale páčka má pouze jeden symbol a to na zadní mlhový světlo. Němá někdo páčku s oběma symboly? Ještě se na diagnostice zjistí, zda-li je možno dodělat přední mlhové světla = podporuje. Pokud ano, co je vše k to mu zapotřebí? Dodělával je někdo??

dodělávali jsme to na partnerovi II stačilo dát mlhovky nějakej svazek a aktivovat to v bsi. com se měnit nemusel.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

a dolepovala se ikona prednich mlhovek na packu. soucast sady

to ta páčka má polohu na přední mlhovky i když tam nejsou ?? Ta ikonka tam asi dlouhonevydrží asi jako samolepka

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

a dolepovala se ikona prednich mlhovek na packu. soucast sady

to ta páčka má polohu na přední mlhovky i když tam nejsou ?? Ta ikonka tam asi dlouhonevydrží asi jako samolepka

kdyz se zapinaji zadni mlhy tak otocis prstencem a ten se automaticky vrati do puvodni polohy , kdyz to udelas jeste jednou tak se zapnou predni

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Abych nezapomněl, přední mlhovky v hlavných světlech už jsou zapojené:super. Zadní mlhové světlo je jen jedno.:( Páčka na zapínání předních mlhovek se nechala původní, takže tam není ikona (symbol) předních mlhových světel.

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...