OK406 Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: OK406 I v servisbox není vždy vše správně uvedeno. Např. u mé 406 je uvedeno, že na zadní nápravě mám bubny a přitom tam jsou od výroby kotouče apod.. ale pokud zadám tvoje VIN 406 do serboxu tak se mi zobrazí že máš vzadu kotouče jako ND takže obr nelžou a v charakteristice je toto Brzda typ PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE a tvoje VIN znám [upravil dne 4/11/08 honza406] Tak jsem se ted díval a jsou tam věci, které vážně ani nevím, zda-li tam jsou aktivované např. alarm. Dále zástěrky (apače nečistost) atd. Je možné, že to bylo na přání či i odstraněno. Kdo ví. Já nejsem první majitel:( Citovat
Guest servisman Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 nevím ale pochybuji že by měnily charakteristiku vozidla,Ty ses nedíval co tam máš??S tím alarmem je to jasný jako ta klávesnice a byl jiný imo ,který jsme .............když aut o nestartovalo Citovat
jirka639 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: OK406 I v servisbox není vždy vše správně uvedeno. Např. u mé 406 je uvedeno, že na zadní nápravě mám bubny a přitom tam jsou od výroby kotouče apod.. ale pokud zadám tvoje VIN 406 do serboxu tak se mi zobrazí že máš vzadu kotouče jako ND takže obr nelžou a v charakteristice je toto Brzda typ PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE a tvoje VIN znám [upravil dne 4/11/08 honza406] Tak jsem se ted díval a jsou tam věci, které vážně ani nevím, zda-li tam jsou aktivované např. alarm. Dále zástěrky (apače nečistost) atd. Je možné, že to bylo na přání či i odstraněno. Kdo ví. Já nejsem první majitel:( kdyby tam byl alarm je na strednim panelu nahore vedle vystraznych blinkru tlacitko na (de)aktivaci na krajich (A) sloupcich jsou pak pohybova cidla, zkus stahnout okynko, zamcit dalkovym(protoze jinak se alarm nesepne) a dat ruku okynkem dovnitr, melo by se auto rozhoukat. [upravil dne 6/11/08 jirka639] Citovat
Guest servisman Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 o alarmu ale píše o své 406 Citovat
OK406 Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: jirka639 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: honza406 podle VIN se zjistí co tam má býti ve výbavě Máš v ICQ. Tak žárovka v předních mlhových světlech je, ale páčka má pouze jeden symbol a to na zadní mlhový světlo. Němá někdo páčku s oběma symboly? Ještě se na diagnostice zjistí, zda-li je možno dodělat přední mlhové světla = podporuje. Pokud ano, co je vše k to mu zapotřebí? Dodělával je někdo?? Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: jirka639 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: honza406 podle VIN se zjistí co tam má býti ve výbavě Máš v ICQ. Tak žárovka v předních mlhových světlech je, ale páčka má pouze jeden symbol a to na zadní mlhový světlo. Němá někdo páčku s oběma symboly? Ještě se na diagnostice zjistí, zda-li je možno dodělat přední mlhové světla = podporuje. Pokud ano, co je vše k to mu zapotřebí? Dodělával je někdo?? dodělávali jsme to na partnerovi II stačilo dát mlhovky nějakej svazek a aktivovat to v bsi. com se měnit nemusel. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 a dolepovala se ikona prednich mlhovek na packu. soucast sady Citovat
Guest servisman Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr a dolepovala se ikona prednich mlhovek na packu. soucast sady to ta páčka má polohu na přední mlhovky i když tam nejsou ?? Ta ikonka tam asi dlouhonevydrží asi jako samolepka Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Pe.Tr a dolepovala se ikona prednich mlhovek na packu. soucast sady to ta páčka má polohu na přední mlhovky i když tam nejsou ?? Ta ikonka tam asi dlouhonevydrží asi jako samolepka kdyz se zapinaji zadni mlhy tak otocis prstencem a ten se automaticky vrati do puvodni polohy , kdyz to udelas jeste jednou tak se zapnou predni Citovat
OK406 Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Abych nezapomněl, přední mlhovky v hlavných světlech už jsou zapojené. Zadní mlhové světlo je jen jedno. Páčka na zapínání předních mlhovek se nechala původní, takže tam není ikona (symbol) předních mlhových světel. Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Tož oživuji. Může mě, prosím, někdo napsat, kolik káblíků vede ke konektorům na předních světlech, když tam jsou mlhovky? [upravil dne 13/7/11 10:12 dvorrom] Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Tož co, nikdo kdo má přední mlhovky ve světlech to pro mě neudělá, aby to spočítal? Prosím. Chtěl bych zjistit, jestli mám přivedenou elektriku na mlhovky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.