Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - přední světla coupé - broušení

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

tom406: Tak mě napadá - porovnával si jak to svítilo předtím a teď? Mělo to nějakej viditelnej efekt, co se týče kvality osvětlení vozovky, nebo je to čistě kosmetika?

[upravil dne 2/11/08 MirasCC]

zatím ne.Ale mám xenony tak že to takový rozdíl nebude alespoň ne takový abys to rozpoznal očima na cestě

Odesláno

scratch remover, to se mi vubec nelibi :D

ale je to pekna prace, v zime pujdu do toho taky, hodinka me uz nezabije

Prinejhorsim budu setrit na nova svetla :D

Odesláno

jak ted tady koukam,vsude se tu lesti svetla a kdyz jsem to zkousel delat asi pred mesicem,tak tady nic nebylo a ja uz pak mel nervy a koupil si novy,ted me prudi,ze se zamlzuji!Predni svetla jsou zrejme moje prokleti,bo v garazi mam jeste dvoje AE co uz nepouzivam:(

[upravil dne 3/11/08 hudy]

Odesláno

jo, výsledek je super :D jsem našel návod na bmw fóru, předal jej tomovi a čekal jestli se chytne (nevěděl jsem jaký bude výsledek)... no a tom se chytnul a výsledek je skvělý :D

• O 1 rok později...
Odesláno

Nechcem byt zlym prorokom. Odhadujem ze teraz po prebruseni sa svetla budu skrabat rychlejsie...

Neviem ako Valeo ale Hella kde som par rokov robil striekala \"plastove skla\" polyuretanovým lakom v bezprasnej komore a nasledne vytvrdzovala UV svetlom. Ochranny lak vytvara pruznu vrstvu ktora odlava mikroskarbancom a touto operaciou bol lak kompletne odstránený takze plast je citlivejsi na poskodenie....

Ale vysledok je super

Odesláno

Osobně nejsem přesvědčený o tvrdosti toho laku, a to hlavně po letech. Každopádně jedna z podstatných vlastností proč to výrobci lakují je UV ochrana. Jakmile to obrousíte bude horní vrstvička rychleji oxidovat. Nicméně pokud světlo pravidelně přeleštíte ( myslím cca minutovou péči třeba po mytí ) jemnou pastou na autolaky budou čirá perfektně dál.

• O 2 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...
  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...