Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

vsechny tak mi byl ukradeny Peugeot 406 coupe ten co mam u sveho uzivatele takze prosim vsechny kteri by nahodou videly tot auto nebo se jim nekdo snazil prodat dily na coupe tak pozor je mozne ze to bude z uvedeneho kradeneho auta.

S Pozdravem

Maca

Odesláno

Tak to je mi líto. Nahlášení to je na 158 jako krádež? Dej jsem co nejdříve fotky!! A jak už zde bylo psané, tak zase 406 coupé v ČR moc není, takže pokud jej nebudou přesouvat pod plachtou či není v nějaké garáži, tak by se mohl zahlédnout!! JInak sledovat všechny nabídky náhradních dílů na 406 coupé a pokud možno to nějak prověřit. A nevíš náhodou, jak se do něj dostali? Rozbili okýnko? Sklo na místě na zemi apod.. Jinak ať mi nikdo netvrdí, že se na fóra vozidel nedívají různý lumpové!! Držím palce, aby se našlo!!!

Odesláno
Původně zaslal: Maca_2

Zdravim,

vsechny tak mi byl ukradeny Peugeot 406 coupe ten co mam u sveho uzivatele takze prosim vsechny kteri by nahodou videly tot auto nebo se jim nekdo snazil prodat dily na coupe tak pozor je mozne ze to bude z uvedeneho kradeneho auta.

S Pozdravem

Maca

Na to ,že ti ukradli auto,tak seš na tom docela dobře,když máš náladu šťastnou jako blecha,mě osobně by asi ranila mrtvice,ale jinak ti to nezávidim,asi se s nim už rozluč

Odesláno

Koukal sem na hlavní stranu, v profilu člena Maca_2 žádný fotky dotyčnýho auta nejsou, takže by nebylo od věci je doplnit.

Ale teda dost zírám, že se takovýhle auta kradou. Vcelku je to neprodejný, takže fakt jedině na díly... Ty jo, já snad ještě nad nějakým pojištěním proti krádeži zauvažuju :myslim

Odesláno

dej aspon fotky a popis nejake unikatnosti na tvem aute, takhle to je na pikacu

Odesláno

Díky za ochotu pomoci, vsechno pridam tedka jsm bohuzel musel jest resit velke rodinne problemy, pro me rok 2008 je zatím ten nejhorší rok co jsem zažil jenom se modlim a doufám, že to bude už jen a jen lepší.

V tomto roce jsme si celá rodina šahli uplně na dno a doufám a modlím se, že už bude jen a jen dobře.

Děkuji všem a přidám všechny informace co jsou potřeba.

Marcel

Odesláno

ale zas tak zle to asi nebude,ked si krmil 3 litra.....

:roker

A keď nejde o život, ide o hovno........

Díky za ochotu pomoci, vsechno pridam tedka jsm bohuzel musel jest resit velke rodinne problemy, pro me rok 2008 je zatím ten nejhorší rok co jsem zažil jenom se modlim a doufám, že to bude už jen a jen lepší.

V tomto roce jsme si celá rodina šahli uplně na dno a doufám a modlím se, že už bude jen a jen dobře.

Marcel

[upravil dne 5/11/08 marisw]

Odesláno
Původně zaslal: marisw

ale zas tak zle to asi nebude,ked si krmil 3 litra.....

:roker

A keď nejde o život, ide o hovno........

Marcel

[upravil dne 5/11/08 marisw]

...taky bych to s tím sáhnutím na dno neviděl tak dramaticky. Nevím co se stalo kromě krádeže auta, ale když si člověk myslí, že je na dně, tak na to opravdové dno vede dolů ještě hodně dlouhá cesta. Seber síly a hodně štěstí!

destiny :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim, vsechny preju vsem hodne zdravi a vsechno nejlepsi do noveho roku 2009 a konecne jsem se dostal k tomu abych sem dal dalsi info tykajici se ukradeneho auta takze fotky jsoy tady http://www.ikaruus.iglu.cz/peugeot/ a jinak to byl automat a mel ve predu potrhane sedacky a nemel airbagy a nefungovalal mu klima byl tam meneny chladic a nebyl zapojen jestli jeste nejake info chcete vedet tak piste uz sem budu chodit casteji mam uz na to vic casu a ta vec s tim dnem tak mi verte ze to bylo opradvu dno a ukradene auto s tim nemelo nic spolecneho to byla jenom jesdna malinkata epizodka, fakt jsem si prosel peklem a nejenom ja ale bohuzel se mnou cela ma milovana rodina.

Diky vsem za snahu pomoci

Marcel

Odesláno

Tak si tak pročítám témáta a koukám: Ukradenej Peugeot 406, Praha 5, listopad. A něco mi to připomíná :grr

Mýho piškota taky někdo ukrad. Bylo to mezi 08/11 a 09/11/2008. Místo krádeže Praha 5. Peugeot 406 kombi 2.2HDi, 2002, plná výbava (ale bez navigace - display pouze typ B).

SPZ: 8A3 9973 VIN: VF38E4HXF81220671 :bacha

Takže asi chápu, jak se cítíš. Já navíc auto neměl pojištěný, takže to nebylo veselý. Kdyby ho někdo náhodou viděl, dejte mi prosím vědět. Ale už je asi rozřezanej. Chudák malej :(

Jeho poslední fotka:

post-0-14109603863937_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...