Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

renovace ALU  

1. 1. renovace ALU

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

oni: to jsem chtel slyset.. :super:D

Vvitty: zajimava nabidka.. :aut

[upravil dne 1/11/2008 Béďa]

zejo :) stejne je uz asi budu muset prezout, tak by se to vzalo prijednom :papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Béďo vzhledem k tomu ,že máš veškeré lišty v barvě auta ,bych šel do te štříbrné,ten antracit by to špatil:blablabla

no prijdou na auto cerny folie, chtel bych cerny svetla v predu a tak si porad myslim ze to s tim antracitem nebude vypadat zle..;)

Odesláno

Podle mě jsou lepší ty stříbrný. Auto je tmavší, tak by víc vynikly. Ale zase jak koukám, už ses asi skoro rozhodl pro ten antracit a proto myslím, že když chceš změnu, tak do něj běž. Jsou to moc pěkný kola a tou barvou to rozhodně nezkazíš a autíko tím bude ojedinělejší :super

Odesláno

covece jestli chces, aby to vypadalo jako na fotce pokus, tak mi je na chvili pujc... trosku prachu z brzdovejch desticek, neco malo bordelu z rychleho prujezdu po prijezdovce ze skvary a mas to ;)

ne, vazne, vypada to jak spinavy...

Odesláno

Michael coupé: foto celeho auta je na druhe strane, za pomoc s VT predem diky..:)

marisw: prave ze se nemuzu rozhodnout a jak vidim nazory taky nejsou jednoznacny..:roker

Odesláno

Kdyby byli na výběr bílé disky tak bych volil, je sice by byli pořád špinavý ale hezký, nejblíže bílím jsou stříbrný ;) tak sem pro střibro

[upravil dne 3.11.2008 Welis]

Odesláno

Béďo za mě na bílou variantu bych nechal tyhle světla a bez folií na fotce od Mirase na předchozí stránce to nevypadá zle..

pokud chceš do budoucna černý světla a folie, šel bych klidně do antracitu dobře by to spolu ladilo...:super

takže vyrovnávám za antracit :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...