ozzy56 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: automale no hej ale vraj pri emisnej kontrole mu to bude hadzat cislo motora na ten vypis - ci tak nejak. no sak na tom papiery co robil emisnu este predchadzajuci majitel cislo suhlasi. tak len dufam ze to bude bez problemov. uvidim o rok. Na emisích ho zajímá štítek a ten ti souhlasí s papírama. On roz- díly v těch motorech nepozná... Citovat
SV 24 Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Je to asi 1.4 ale papiry a stitky jsou z 1.6... Je to udelany jako legalni prestevba! Pan to dovezl z Rakouska a dal na papiry... Citovat
Dundee Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: SV 24 Je to asi 1.4 ale papiry a stitky jsou z 1.6... Je to udelany jako legalni prestevba! Pan to dovezl z Rakouska a dal na papiry... Něco podobnýho jsem měl s golfem a přišel jsem na to až při nákupu ND:( Papírově 1.6 el. řízenej karbec a ve skutečnosti 1.3 čtyřbodovka, takže vyšší povinný a nižší výkon:grr Jestli to tak fakt máš, doporučuju to střelit někomu, kdo tomu moc nerozumí nebo je mu jedno, co je pod kapotou:myslim Citovat
Maverick Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Co se týče toho povinnýho ručení, tak mám pocit, že za 1.4 i za 1.6 se platí úplně stejně Citovat
vix Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: SV 24 Je to asi 1.4 ale papiry a stitky jsou z 1.6... Je to udelany jako legalni prestevba! Pan to dovezl z Rakouska a dal na papiry... Jestli to tak fakt máš, doporučuju to střelit někomu, kdo tomu moc nerozumí nebo je mu jedno, co je pod kapotou:myslim Pokud tedy chceš risknout to, že ti někdo přijde za tohle spravit ksichtík heverem (třeba z Mazdy) Citovat
SV 24 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Ja ji neprodam.Byla to dobra koupe a sestre se moc libi!Je to ofiko predelany na papiry a povinny je stejny,takze zustane doma...! Citovat
kobra Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 co je v papírech je jedno , důležitý je , jak to jede ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.