Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám poslední dobou problém se studeným startem.:nevim:(Vždy když je motor studený.Začnu startovat motor který naskočí na třetí otočení tak jako už 5 let a otáčky vyletí na 2000,ale motor zdechne.Musím startovat s plynem chvíli motor podržet pod plynem a cca po 10sek už drží a není problém.Kde může být chyba?:myslim :myslimPalivový a vzduchový filtr je nový pouze svíčky mají najeto 3 roky a cca 40,000km.:nevim:nevim:

Odesláno
Původně zaslal: Welis

což něaky teplotní čidlo skoro jako by ti nešel sytič...

jj na něco takového jsem taky myslel.

[upravil dne 30/10/08 Davidf]

Odesláno

Ja neviem, ale sviecky by som uz urcite vymneil. Origo peugeot maju meniaci interval 60 000 km, ale uz pri 52 000 na emisni hovorili ze to neni bohvieco. Po vymene to slo poriadne poznat...

A sada 4 beznych sviecok s jednym kontaktom, ktore ty uplne stacia, stoji cca 400Sk...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ja neviem, ale sviecky by som uz urcite vymneil. Origo peugeot maju meniaci interval 60 000 km, ale uz pri 52 000 na emisni hovorili ze to neni bohvieco. Po vymene to slo poriadne poznat...

A sada 4 beznych sviecok s jednym kontaktom, ktore ty uplne stacia, stoji cca 400Sk...

Svíčky mám Denso spark plugs jsem s nima spokojený :super asi je koupím znovu a uvidím jestli se to zlepší.Zajímavé je,že když nechám baterii přes noc na nabíječce tak to chytne hned a vydrží to asi týden pak je vše při starém.Baterii mám 5let a nevím jak je stará.Jestli to může mít souvislost.:myslim:myslim

Odesláno

Na motor 1,8-16V patří standartně podle katalogu dvou jiskřištové svíčky,tak mu nerad kraviny!!!
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Problém se startováním vyřešen.:super Je to divné,ale po koupi nové baterie auto startuje jak nové.:super .Vyčistil jsem i ten krokáč,ale ten se tvářil v pohodě a stejně problém zůstal,po výměně baterie O.K. Dotaz::vymažou se nějaké chyby po odpojení baterie??:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

Problém se startováním vyřešen.:super Je to divné,ale po koupi nové baterie auto startuje jak nové.:super .Vyčistil jsem i ten krokáč,ale ten se tvářil v pohodě a stejně problém zůstal,po výměně baterie O.K. Dotaz::vymažou se nějaké chyby po odpojení baterie??:myslim

vymažou jen na diagnostice v pežotu

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: Davidf

vymažou jen na diagnostice v pežotu

dobrý,ale jak to,že nám zůstanou všechny data v paměti Ř.J. když nemá žádnou baterii.Možná se ptám špatně,ale na pc je taky baterie na bios.Jak je to u aut když auto nechám třeba rok bez baterie pak ji zapojím a všechny data tam jsou??:myslim :myslim

Odesláno

no prostě kontrolka na přístrojovce ti zhasne po několika startech sama,ale chyba v paměti zůstane--vymaže se pak jen

na diag. v servisu.

víc o tom nevím a ani nechci :)

Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

Na motor 1,8-16V patří standartně podle katalogu dvou jiskřištové svíčky,tak mu nerad kraviny!!!

Dle katalogu, dle katalogu... Poznam X lidi ktere maji i na 2 litrech 1 kontaktni svicky a nic se nestane...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...