Davidf Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Zdravím,mám poslední dobou problém se studeným startem.:(Vždy když je motor studený.Začnu startovat motor který naskočí na třetí otočení tak jako už 5 let a otáčky vyletí na 2000,ale motor zdechne.Musím startovat s plynem chvíli motor podržet pod plynem a cca po 10sek už drží a není problém.Kde může být chyba? :myslimPalivový a vzduchový filtr je nový pouze svíčky mají najeto 3 roky a cca 40,000km.:nevim: Citovat
Welis Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 což něaky teplotní čidlo skoro jako by ti nešel sytič... Citovat
Davidf Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: Welis což něaky teplotní čidlo skoro jako by ti nešel sytič... jj na něco takového jsem taky myslel. [upravil dne 30/10/08 Davidf] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Ja neviem, ale sviecky by som uz urcite vymneil. Origo peugeot maju meniaci interval 60 000 km, ale uz pri 52 000 na emisni hovorili ze to neni bohvieco. Po vymene to slo poriadne poznat... A sada 4 beznych sviecok s jednym kontaktom, ktore ty uplne stacia, stoji cca 400Sk... Citovat
Davidf Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja neviem, ale sviecky by som uz urcite vymneil. Origo peugeot maju meniaci interval 60 000 km, ale uz pri 52 000 na emisni hovorili ze to neni bohvieco. Po vymene to slo poriadne poznat... A sada 4 beznych sviecok s jednym kontaktom, ktore ty uplne stacia, stoji cca 400Sk... Svíčky mám Denso spark plugs jsem s nima spokojený asi je koupím znovu a uvidím jestli se to zlepší.Zajímavé je,že když nechám baterii přes noc na nabíječce tak to chytne hned a vydrží to asi týden pak je vše při starém.Baterii mám 5let a nevím jak je stará.Jestli to může mít souvislost.:myslim Citovat
jack 306 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 tak jestli ti to s plně nabitobaterii nastartuje bez problému tak bych ji vyměnil něbo si nech udělat tázěžový test. Citovat
PnR Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 uz milion krat opakovany krokac.. skusal si? cakom mi radil ze to moze byt prave tym.. Citovat
kopr Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 nemohl by byl volny palivovy filtr kdys je novy??? a nebo ta baterka Citovat
EXI.60 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja neviem, ale sviecky by som uz urcite vymneil. Origo peugeot maju meniaci interval 60 000 km, ale uz pri 52 000 na emisni hovorili ze to neni bohvieco. Po vymene to slo poriadne poznat... A sada 4 beznych sviecok s jednym kontaktom, ktore ty uplne stacia, stoji cca 400Sk... Na motor 1,8-16V patří standartně podle katalogu dvou jiskřištové svíčky,tak mu nerad kraviny!!! Citovat
MrVain Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 kolko AH(amperhodinova) je tam bateria?,pripadna kontrola dobíjania?,neklesne napätie pri štarte pod 10V?? [upravil dne 7/11/08 MrVain] Citovat
Davidf Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Problém se startováním vyřešen. Je to divné,ale po koupi nové baterie auto startuje jak nové. .Vyčistil jsem i ten krokáč,ale ten se tvářil v pohodě a stejně problém zůstal,po výměně baterie O.K. Dotaz::vymažou se nějaké chyby po odpojení baterie?? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Davidf Problém se startováním vyřešen. Je to divné,ale po koupi nové baterie auto startuje jak nové. .Vyčistil jsem i ten krokáč,ale ten se tvářil v pohodě a stejně problém zůstal,po výměně baterie O.K. Dotaz::vymažou se nějaké chyby po odpojení baterie?? vymažou jen na diagnostice v pežotu Citovat
Davidf Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Davidf Problém se startováním vyřešen. Je to divné,ale po koupi nové baterie auto startuje jak nové. .Vyčistil jsem i ten krokáč,ale ten se tvářil v pohodě a stejně problém zůstal,po výměně baterie O.K. Dotaz::vymažou se nějaké chyby po odpojení baterie?? vymažou jen na diagnostice v pežotu dobrý,ale jak to,že nám zůstanou všechny data v paměti Ř.J. když nemá žádnou baterii.Možná se ptám špatně,ale na pc je taky baterie na bios.Jak je to u aut když auto nechám třeba rok bez baterie pak ji zapojím a všechny data tam jsou?? :myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 no prostě kontrolka na přístrojovce ti zhasne po několika startech sama,ale chyba v paměti zůstane--vymaže se pak jen na diag. v servisu. víc o tom nevím a ani nechci Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: EXI.60 Původně zaslal: Lubk0 Ja neviem, ale sviecky by som uz urcite vymneil. Origo peugeot maju meniaci interval 60 000 km, ale uz pri 52 000 na emisni hovorili ze to neni bohvieco. Po vymene to slo poriadne poznat... A sada 4 beznych sviecok s jednym kontaktom, ktore ty uplne stacia, stoji cca 400Sk... Na motor 1,8-16V patří standartně podle katalogu dvou jiskřištové svíčky,tak mu nerad kraviny!!! Dle katalogu, dle katalogu... Poznam X lidi ktere maji i na 2 litrech 1 kontaktni svicky a nic se nestane... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.