Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak dufam ze ma tu nevysmejete pokusim sa vam opisat moje prianie :D

Takze chcel by som sa opytat ci sa da na moj peugeot 206 spravit to , ze ked pridavam plyn tak z motora ide taky zvuk ako maju napr mercedesi ML alebo tak :) proste zvuk jak napr vysavac :D:D za rady diik :)

Odesláno

myslis zvuk turba a nebo kompresoru... no, da se koupit \"pistalka\" do vyfuku, ale opravdu bych si to tam nedaval, prijde mi to hodne trapne a navic myslim, ze ti to za chvili poleze na nervy.

Odesláno

no ja som myslel iba taky lahky zvuk sania ja neviem ako to opisat , kamarat mi howoril ze si kupil do BXi sportovy zvukovy filter a ze to ma taky dobry saci zvuk tak ci to neni nahodou to co ja myslim :)

aa nasiel som video

nieco na tento sposob :D

[upravil dne 30/10/08 k3ep3r1]

Odesláno
Původně zaslal: k3ep3r1

Původně zaslal: AnotherOne

Myslíš ten pazvuk ako keď vysávač vcucne ponožku? :blicismajlik

no taky nejaky podobny :D:D

nebo hodit do sání ponožku ???? :D

Odesláno

nemyslim zrovna to .. myslim skor taky vysavac v ktorom neni ponozka a je tak trosku pisklavy :D proste ked pocujem ist po ulici nejaky novy mercedes tak ten ma taky zvuk :D

Odesláno

tak tento prispevok vo mne zbudil davne casy minule...ked sme si ako chlapci pchali pasik z jogurtoveho teglika do kolesa aby to rapkalo.......

:xvul:xvul:xvul

si delaš kozy

Odesláno
Původně zaslal: marisw

tak tento prispevok vo mne zbudil davne casy minule...ked sme si ako chlapci pchali pasik z jogurtoveho teglika do kolesa aby to rapkalo.......

:xvul:xvul:xvul

si delaš kozy

hh to jsme davali jako malí a pak jsme tam motaly baravný drátky kolem drátu aby to vypadalo cool.. a pak mi ukradly kolo :-D :D

Odesláno

ja mam sportovni filtr a vycemene mam podobny zvuk, ne takovy trapny, ale je slyset jak se otevre klapka, tsssssss, tssssss, je to jenom udelat otevreny filtr, ale pak to je dobre odstinit, aby to nebralo teply vzduch z motoru, to me ceka ted pres zimu :-)

Odesláno
Původně zaslal: Welis

hh to jsme davali jako malí a pak jsme tam motaly baravný drátky kolem drátu aby to vypadalo cool.. a pak mi ukradly kolo :-D :D

asi vypadalo až moc cool :D. Jinak si můžeš taky udělat koncovku na tlumič a ucpat jí třeba skelnou vatou - to taky syčí, ale na úkor jinčích vlastností :bacha

Odesláno

Scratch : diky moc asi jedina z normalnych odpovedi :)

a ostatni si mozete ist robit srandu do inych topicov zato ze sa do aut vyznam asi 0 bodov a nemienim sa nejako v tom zdokonalovat ,s om sa chcel ibaspytat niekoho skuseneho a som myslel ze na tejto stranke su taki ludia ale rapkace do kolesa si mozes dat na svoj peugeotik ale ja som sa pytal nieco ine sorry , zato ze ma zaujimalo cim je sposobeny ten dobry zvuk na inych autach :) este raz dik scratch ked budes moct tak niekedy posti zvuk tvojho auta :)

[upravil dne 30/10/08 k3ep3r1]

Odesláno

v sekci tunning/vyfuk, se mi snad zitra povede umistit odkaz na video se zvukem vyfuku, rovnou tam kdyztak pridam zvuk klapky sani :)

k tomu ostatnimu:

nemysli to zle, taky si kolikrat lide rypnou do me, taky se zde ucim :-)

ten dobry zvuk, vetsinou je to zvuk turba, ktere syci, nadherny zvuk, ale bohuzel mam 16V

Odesláno

jj tan zvuk dela sportovni filtr, ale kdyz uz ti to ten zvuk dela tak uz ho tam musis myt.... se schvalne zkus kouknout jestli tam mas nakej ten kuzel nebo tak neco, sou ruzny tvary, nebo se dela primo sportovni vlozka do origo vzduchace, ale tam si nejsem jistej jestli to dela zvuk

Odesláno
Původně zaslal: wooody

dela primo sportovni vlozka do origo vzduchace, ale tam si nejsem jistej jestli to dela zvuk

To by mě taky zajímalo jestli vložka do origo airboxu změní trochu zvuk? Víte to někdo.

Odesláno

kamos na tigre greena do origo airboxu, ale mel i celej ladenej vejfuk, takze tam to neslo moc poznam, tvrdil ze jo ale me to nak neprislo..... to by chtelo fakt zjistit, tak lidi kdo vy, odpovy a rychle....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...