bohm007 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Ahoj, nevíte, prosím, kde je na 206 SW 1,4i spínač na \"couvačky\" ? Najednou mi přestaly svítit, žárovky i pojistka jsou OK, zřejmě to bude spínačem. Díky. Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 na 206 odchází spínače. je to na převodovce zvrchu. Citovat
oni Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 me na 306 odesla uz 4x, hold uz nemam zpatecny svetla nidky nevim proc to zacne blbnout! Citovat
dýzl Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Na Seatu Ibiza 1,7GLD jsem to vyřešil cca metrem SUA kabelu(SUA kabel je zelená dvojlinka na el.roznět při trhacích pracech) napojeném na pův.u spínače na špajzu,vypínačem na palubce.Když jsem couval-vypínačem rozsvítil.Problé byl,že manželka je nechávala rozsvícená a pak \"couvala\" při jízdě dopředu Citovat
Matuska Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: dýzl Na Seatu Ibiza 1,7GLD jsem to vyřešil cca metrem SUA kabelu(SUA kabel je zelená dvojlinka na el.roznět při trhacích pracech) napojeném na pův.u spínače na špajzu,vypínačem na palubce.Když jsem couval-vypínačem rozsvítil.Problé byl,že manželka je nechávala rozsvícená a pak \"couvala\" při jízdě dopředu Anebo bys mohl nosit čelovku. Jedeš dopředu-svítíš dopředu. Jedeš dozadu-otočíš čelovku. [upravil dne 1.11.2008 Matuska] Citovat
dýzl Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 To Matuska-taky by to šlo,ale tenkrát se snad asi ještě neprodávali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.