dýzl Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Na zajištění vačkového hřídele a vstř.čerpadla jsou v manuálu napsané šrouby M8 x 1,25 x 30 a 35 or 40.Je to šroub běžně používaný nebo je to spíš málo používaný? (jde o motor XUD9A) Citovat
oddie Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Jsou to úplně obyčejné šrouby M8, nic speciálního. Citovat
dýzl Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Díkec.Když jsem chtěl tento šroub na zajištění rozvodů,tak mi v kovomatu řekli že vedou jen normální,tyto speciální že nevedou.Totéž i v agrozetu a pár mototechnách. Citovat
oddie Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Jaké speciální? M8 má snad normálně stoupání 1,25mm, jemný závit má u M8 stoupání 1mm. A 30, 35 a 40mm jsou naprosto normální délky. Citovat
dýzl Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Do dnešního dne jsem to nevěděl,nyní to již budu vědět.Potom co jsem dostal radu,že je to normální šroub (náhodou doma nemám ani jednu osmičku),tak jsem si je včera šle koupit.Poté jsem se ptal prodavače co tam dělá snad víc jak dvacet let,tak mi řekl,že normální závit má stoupání 1,75.Po zajištění rozovdů tímto šroubem jsem měl chuť mu jít vynadat,ale pak mne to přešlo PS perlička co se mi stalo v pprodejně jízdních kol:potřeboval jsem plášt na ukrajinu a rozměr si již nepamatuji,ale já je měl s desetinou čárkou a v obchodě ve zlomku,hrozně se divila,že ho chci,když má jiný rozměr.Prodávala v tom obchodě celý svůj život a tenkrát to měla za pár do důchodu. Oddie-vysvětlení dotazu -jsem stavař .Díkec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.