Jurko Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Chlapy,to jako nikdo nepoužíváte jiný šrouby na plecháče než na liťáky?Hned mi nenadávejte,nejsem tady jediný koho to zajímá,anebo to nevíte? Citovat
kajvet Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Já bych řekl že je nás tu hodně kdo používá dvoje šrouby,jiný na liťáky a jiný na plecháče. Viz: Citovat
Jurko Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 no jo,to jsem tam dal já,nechce se mi dávat stovku za jeden v pažoutu,když se dají sehnat levněji,mě jde o rozměr Citovat
Ticcino Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Sice 407mu nemám, ale používám jiné šrouby na plecháče a jiné na liťáky. Důvody jsou tři: 1. jiná délka šroubu (od oka 35 vs 45 mm) 2. jiná dosedací plocha (koule vs kužel) 3. jiná hmotnost (používám na elektrony bezpečnostní šrouby a ty váží zhruba jako ty \"liťákové\") Pro rejpaly: ano, rezervu mám na plechu a proto vozím v létě v kufru 4 \"plecháčové\" šrouby to jirzik: Chápu, že nechceš dát stovku za jeden šroub. Nevím, jaký rozměr přijde na 407, ale si to můžeš změřit. Zjisti, kolik mm čumí z dosedací plochy elektronu. Pak kolik čumí z dosedací plochy plecháče. A v neposlední řadě, jak je hluboká díra v náboji kola, resp. jak hluboko jde zašroubovat šroub (pro kontrolu). I když možná bude jednodušší, aby ti někdo z 407mičkářů napsal, jaký rozměr šroubu používá... Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Tak jsem šel do sklepa najít šrouby a mám M12 x 1,25 X a závit dlouhý 29mm,takové mám já...ale neříkám že tam takové mají být...takové jsem dostal k plecháčům při koupi auta,takže to neberte jako definitivní rozměr.... Citovat
HonzaZ Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Mám stejné šrouby jako Přema. Mají kuželovou dosedací plochu. Dostal jsem je taky s plecháčema při koupi auta. Citovat
petertn1 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: Zipík Taky díky:superJdu je objednat:D Ake presne objednavas? M12x1,25x28, kužel?Lebo aj ja si chcem objednat. Citovat
Jurko Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 já si myslím,že na plecháče by měla být koule,teda podle tvaru na disku,ale žádný jsem nenašel,samej kužel Citovat
Jurko Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=4410 http://www.ultimateracing.cz/p_info/1628-kolovy-sroub-12x1%2C25x28-kuzel-sestihran-17/ Citovat
Přema Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Já měl ke všem jiným autům na plechy polokulaté ale k mím plecháčům jsem dostal taky s kuželem...tak ted ku*va nevím...... Citovat
Jurko Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 hm,já taky ne,sem se díval na disky a vypadáto na kulatý,ale když nebudou,tak vezmu kužel,zítra jedu do Pažouta,tak si je nechám ukázat,a když tak si je vezmu a hotovo,prdím na nějaký hledání,už to tady rozebíráme jak dlouho,všichni maj kužel a neřeší to,asi si nevšimli,že v plechu mají důlek a né kužel Citovat
HonzaZ Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Petertn 1 podívej se na svůj příspěvek \"Bezpečnostné skrutky kolies\" ze 7.6. 2008. Máš tam vyfocené orig. šrouby na litá kola a je tam kuželová plocha. Citovat
Přema Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Ale my se tady bavíme o šroubech na plechy ne na alu...... Citovat
HonzaZ Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Jenže jsem chtěl upozornit, že je tam vidět na tom šroubu mezi podložkou a závitem kužel, který se používá na přitažení plechové rezervy a přitom ta podložka je volná. Citovat
Ticcino Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: HonzaZ Jenže jsem chtěl upozornit, že je tam vidět na tom šroubu mezi podložkou a závitem kužel, který se používá na přitažení plechové rezervy a přitom ta podložka je volná. Nojo, ale to je pro liťáky, které mají rovnou dosedací plochu šroubu, pokud se nepletu. Já mám na liťákách kužel a na plecháčích kouli. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Vždyť píšu, že ten kužel je tam na plecháče. Na liťáky je tam ta podložka. Citovat
Zipík Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: petertn1 Původně zaslal: Zipík Taky díky:superJdu je objednat:D Ake presne objednavas? M12x1,25x28, kužel?Lebo aj ja si chcem objednat. Vyšrouboval jsem si jeden šroub a má 28 na délku tak si objednám M12x1,25x 28 a určitě kužel aspoň ten alu šroub je tvar kužel.Akorát ještě nevím kde uvidím co mi padne do oka;) Citovat
omegaalfa Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: HonzaZ Jenže jsem chtěl upozornit, že je tam vidět na tom šroubu mezi podložkou a závitem kužel, který se používá na přitažení plechové rezervy a přitom ta podložka je volná. Nojo, ale to je pro liťáky, které mají rovnou dosedací plochu šroubu, pokud se nepletu. Já mám na liťákách kužel a na plecháčích kouli. na plechách je origo kužel, nikoli koule.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.