Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: Mirradh

U nás na \"východě\" ve VM je racing taky za 38.50:blicismajlik

VM je mysleno Vysoke Myto?? Od kdy tam je Racing? Pokud vim tak tam byval pouze V-Power..

Nee ještě o kus dál.. Valašské Meziříčí

Odesláno

Voighta: diky, vsak ty to znas, clovek se musi o ni trosku starat.. :)

jakub106GTI: Kubo, mam z toho trosku obavy ale porad pevne verim ze bude hezky.. ;) treadwear 60 me na mokry vozovce asi moc nepodrzi.. :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Trošku to tady oživím, přes léto sice na psaní není moc čas ale každopádně auto ani já nespím a stále na sobě pracujem! :D

Takže aktuálně:

Vše co bylo připraveno prozatím pro tuto sezónu už jezdí na autě, takže nově osazena rozpěra E- TECH, vyměněn olej TOTAL RACING 10W50 + filtr Champion, palivák Champion, vyměněny brzdové hadičky za pancéřové GOODRIDGE + brzdovka MOTUL RBF600 a stavitelnej podvozek Weitec Hicon GT (prozatím bez snížení zadní nápravy ale to příde :) )

Vysoké Mýto:

No a jelikož mě zlákala možnost se trošku projet po okruhu ve Vysokém Mýtě tak jsem tam teď v sobotu vyrazit. Akce byla pod záštitou Miata Cupu - závody Mazdy MX5. Zážitek to byl opravdu velký přecijen když jezdíte po okruhu s GT-R, Ferrari F430 nebo Porshe 911 Turbo a speciálem Speedstrem s 390PS a 900kg nenechá to fandu motorsportu chladným. :)

Osobně jsem byl na okruhu prvně a tak jsem nečekal nějaký velký úspěch ani výsledky ale bral jsem to jako cené zkušenosti do \"začátku\" a seznamování s okruhy. ;)

A zkušenosti to opravdu byli, kdo někdy na okruhu jel může asi s klidným svědomím říct že je to úplně něco jiného než klasická silnice. Myslíte si že umíte řídit, že své auto zvládáte. Můžete mít najeto x desítek tisíc km ale stejně vás to překvapí. :)

Všem kteří o tom uvažují vřele doporučuji! Já už se nemůžu dočkat dalšího okruhu který pojedu v srpnu - okruh Sosnová.

Jediné co mě trošku mrzí že nás tam z P-C nebylo víc, byl jsem tam jen já a AKCZ. Možnost tu ale stále je, tak pokud budete mít někdo zájem stačí napsat a já nebo Vojta vám k tomu řekneme víc. ;)

zde můžete najít termíny konání dalších okruhu pod Miata Cupem:

Pokud by se našlo dostatek lidi z P-C, nebyl by problém na příští sezónu udělat společný Cup - což by se mi opravdu líbilo!! :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...