Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

WAPka by Ti to vypláchla raz dva. ;)

Já kola vždycky umeju na podzim když je uklízím, protože vím, že na jaře se mi do toho nebude chtít. :D

Odesláno

306-Kubik-S16: 112kW a 182Nm (bohuzel jsem neupozornil na automatickou klimu), trochu zklamani ale druhe GTi-6 na tom nebylo o moc lepe asi o 1.5kw ale zas 174Nm.. takze asi chyba mereni, nebo nevim.. :roll

Dave_k: to je prave to, barvu bych tam rad nechal.. :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

306-Kubik-S16: 112kW a 182Nm (bohuzel jsem neupozornil na automatickou klimu), trochu zklamani ale druhe GTi-6 na tom nebylo o moc lepe asi o 1.5kw ale zas 174Nm.. takze asi chyba mereni, nebo nevim.. :roll

Dave_k: to je prave to, barvu bych tam rad nechal.. :D

Bedo nevymlouvej se na klimu :aut

Odesláno

Noto měření bylo opravdu nějaký divný páč mě zase naměřily o 0,9 kw vic a kroutak byl znatelne nižší:( ne že by auto nebylo na 100% ok ale stejne me to bylo divny:D

Odesláno

Béďa: takemu \"sedlackemu\" meraniu by som neveril....a v akom prevodovom stupni ti merali vykon??

Mne v profituningu namerali 119,5Kw a 185,5Nm to bolo auto este v serii akurat tam nebol KAT...

Odesláno

Oni hlavne nevedeli ze to ma i sestku :D Podle me je to spis jiny zpusob mereni.. neco jinyho je na kolech ap. .. ty papirovy hodnoty budou zrejme z vetsiny vyssi na tomhle mereni.. ostatne pokud vim vsichni tam meli znatelne nizsi udaj kroutaku nez byl papirovej..

Edit: Ja tam mel 114kW pri 6487 ot/min a 176Nm pri 5169 ot/min

Btw.: Uvaha trochu bokem .. tyhle udavany maximalni vykony jsou stejne nevypovidajici.. podstatnejsi jesou krivky prubehu vykonu..

[upravil dne 27/3/10 AKCZ]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak aktualne u me, od patku serizane geometrie a nova STK. Jeste v patek jsem si dojel vyvazit kolecka v sobotu jsem to konecne umyl a nasadil nove papuce. :) Lesk jako blesk, at zije Meg.. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...