Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

oni: chci za něj tak 2.5k, je to nerezový tlumič s navařeným nerez potrubí k napojení na střed a nerezové držáky z kulatiny (upraveno pro GTi ale dá se upravit i pro jiné auta). Pokdu ti nestačí fotky na začátku vlákna tak udělám lepší až ho sundám.;)

je to tenhle..

http://www.magnaflow.com/02product/shopexd.asp?zone=main&id=9284

[upravil dne 12/2/2011 13:23 Béďa]

• O 3 měsíce později...
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Lucifera zatím spokojeně spinká v garáži ale snad během 14dnů konečně vyjede a jako první cestu spolu budeme absolvovat STK, již se moooc těším!! :D

Nicméně přes zimu přibylo pár věcí které sice nejsou na auto ale vzájemně spolu souvisejí... Přidávám pár fotek pro oživení!! :mrk

post-4629-14109623076782_thumb.jpg

Odesláno

to ani ne, jen jsem k tomu přičichl a baví mě to se občas takhle na okruhu projet.. ;) bohužel bez nějakého toho vybavení (posádka i mechanik v jedné osobě :D) se to neobejde.. :)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Taky bylo na čase aby jsi GTI někam vytáhnul ven na projížďku,a né že pořád jezdiš jen žabičkou :D

[upravil dne 10/10/2012 06:02 od John]

Odesláno

ostřikovače jsem sundal letos, když jsem lakoval přední nárazník..:) bohužel, boj o jejich sehnání (1ks mi loni někam ulítl) jsem tak trochu vzdal, takže jsem díry po nich nechal zavařit, mám je ale krom toho jednoho komplet v garáži, tak se na ně možná někdy v budoucnu ještě dostane řada..;)

• O 3 roky později...
Odesláno

z hrůzou zjišťuji, že jsem sem už téměř čtyři roky nepřispěl.. takže to musím trochu napravit, lucifera úspěšně v pondělí absolvovala novodobou STK bez zaváhání, jsem spokojen, na 17let staré auto je to paráda.. :)

IMG_0741_i.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...