Mirradh Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: Mirradh U nás na \"východě\" ve VM je racing taky za 38.50:blicismajlik VM je mysleno Vysoke Myto?? Od kdy tam je Racing? Pokud vim tak tam byval pouze V-Power.. Nee ještě o kus dál.. Valašské Meziříčí Citovat
Béďa Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Diky vsem za chvalu. Ludweek: tak jak 406ta, spokojenost? Citovat
Voighta Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Béďa : Moc pěkný fotky a celkově je vidět že je o ní pěkně staráno. [upravil dne 11/5/10 Voighta] Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Béďo teda leskne se ti to moc pěkně Jsem na tebe zvědavej na srazu má být hnusně tak doufám že nepřijedeš feldou:D ještě by jsi musel testovat jak fungují ty pneu v dešti...... Citovat
Béďa Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 Voighta: diky, vsak ty to znas, clovek se musi o ni trosku starat.. jakub106GTI: Kubo, mam z toho trosku obavy ale porad pevne verim ze bude hezky.. treadwear 60 me na mokry vozovce asi moc nepodrzi.. Citovat
AKCZ Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: Béďa treadwear 60 me na mokry vozovce asi moc nepodrzi.. Treadwear 60 by Te podrzelo ale vzorek ne Citovat
AKCZ Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Sry ze Ti sem vkladam svoji fotku ale byly doby kdy jsem to mel presne obracene Citovat
Béďa Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 Neva, karta se trosku obratila ale jen na chvili. Citovat
Šalda Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Béďo, není co dodat, vážně nádhera, jakoby právě sjela z výrobní linky;) Citovat
Béďa Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Nejake ty provozni kapaliny + tu mam palivovy a olejovy filtr Champion. Uz aby to bylo vse na aute. Citovat
306gti6 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 presne to iste kupujem ja, aj kapalinu aj olej len ten olej objednavam dost casto jaksim mi to zere olej:fnuk musim to dat prekruzkovat:o Citovat
Béďa Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Ty si nedelal komplet repas, kdyz si to mel rozebrany? Citovat
Béďa Odesláno 12. červenec 2010 Autor Odesláno 12. červenec 2010 Trošku to tady oživím, přes léto sice na psaní není moc čas ale každopádně auto ani já nespím a stále na sobě pracujem! Takže aktuálně: Vše co bylo připraveno prozatím pro tuto sezónu už jezdí na autě, takže nově osazena rozpěra E- TECH, vyměněn olej TOTAL RACING 10W50 + filtr Champion, palivák Champion, vyměněny brzdové hadičky za pancéřové GOODRIDGE + brzdovka MOTUL RBF600 a stavitelnej podvozek Weitec Hicon GT (prozatím bez snížení zadní nápravy ale to příde ) Vysoké Mýto: No a jelikož mě zlákala možnost se trošku projet po okruhu ve Vysokém Mýtě tak jsem tam teď v sobotu vyrazit. Akce byla pod záštitou Miata Cupu - závody Mazdy MX5. Zážitek to byl opravdu velký přecijen když jezdíte po okruhu s GT-R, Ferrari F430 nebo Porshe 911 Turbo a speciálem Speedstrem s 390PS a 900kg nenechá to fandu motorsportu chladným. Osobně jsem byl na okruhu prvně a tak jsem nečekal nějaký velký úspěch ani výsledky ale bral jsem to jako cené zkušenosti do \"začátku\" a seznamování s okruhy. A zkušenosti to opravdu byli, kdo někdy na okruhu jel může asi s klidným svědomím říct že je to úplně něco jiného než klasická silnice. Myslíte si že umíte řídit, že své auto zvládáte. Můžete mít najeto x desítek tisíc km ale stejně vás to překvapí. Všem kteří o tom uvažují vřele doporučuji! Já už se nemůžu dočkat dalšího okruhu který pojedu v srpnu - okruh Sosnová. Jediné co mě trošku mrzí že nás tam z P-C nebylo víc, byl jsem tam jen já a AKCZ. Možnost tu ale stále je, tak pokud budete mít někdo zájem stačí napsat a já nebo Vojta vám k tomu řekneme víc. zde můžete najít termíny konání dalších okruhu pod Miata Cupem: Pokud by se našlo dostatek lidi z P-C, nebyl by problém na příští sezónu udělat společný Cup - což by se mi opravdu líbilo!! Citovat
306gti6 Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Kde je uvas ta Sosonová?? Pricom to je?? Citovat
AKCZ Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Sosnova je u Ceske Lipy .. nad Prahou.. ale druhy termin Myta je stale aktualni takze muzes klidne dorazit Citovat
306gti6 Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Hmmmm skoda ta Sosonova je moc daleko A ten druhy termin je asi to Vysoke mito co?? To je to 7.8.2010 kolko je startovne?? [upravil dne 12/7/10 306gti6] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.