pepekpepek Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Zdravim,prosim vas muze mi tu nekdo rict jestli ma 406ka break 1999 starsi model cidlo na venkovni teplotu taky v levem zrcatku,popr. jak ho otevru aniz bych ho poskodil?A nebo co by mohla byt nejpravdepodobnejsi pricina toho ze mi displej prestal ukazovatteplotu?diky Citovat
P607Olda Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 V pravem zrcatku zespodu. Otevira se ze strany skla, vytoc sklo co nejvice nahoru a zespodu jsou zobacky pruziny. Ty musis stisknout k sobe navzajem a sklo vyskoci. U nekterych provedeni ty zobacky tlacit od sebe. U nekterych provedeni jsou ty zobacky vpravo (kde je u auta prava strana je jasne). Jeste by to mohl byt spatny kontakt v konektorech, nebo prelomeny kablik v pantu. Anebo opravdu i vadne cidlo. Je potreba se presvedcit ohmmetrem - zmerit odpor cidla. A takovy odpor pripojit namisto cidla - a hned bude jasne, kde je chyba. Udaje odporu cidla tady byly - za chvili najdu a dam odkaz. Citovat
P607Olda Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Po otevreni skla muzes sikovne otevrit (sroubovackem) taky lakovany horni kryt. Ale, jestli si dobre vzpominam, pro praci na cidle to vubec neni nutne, protoze ma svuj maly kryt zespodu. Citovat
pepekpepek Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 ok dik zitra to skusim vyrasit Citovat
Guest servisman Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 asi špatný kontakt chce to pročistit ,pokud by bylo špatný čidlo tak termostor a dva odpory celkový náklad aso 20 kč oproti origo čidlu za 700 Citovat
dire Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 to cidlo za 25 kc funguje naprosto skvele Citovat
pepekpepek Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 tak zatim jsem vyndal cidlo a je tam asi 3 kohm takze asi dobry ne..?jdu patrat dal Citovat
Leo Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: pepekpepek tak zatim jsem vyndal cidlo a je tam asi 3 kohm takze asi dobry ne..?jdu patrat dal Kdyby bylo špatné čidlo tak by podle mne ukazoval displej nesmysl, ale něco by ukazoval. Toto bude asi složitější. Citovat
pepekpepek Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 tak na levim zrcatku mam opravdu ty pruziny na vyndani a pravi jen nacvaknout ,asi ho uz nekdo menil za novejsi a nakonec to byla jen spatna patice zarovicky takze parada Citovat
Pazoutak Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 A co ukazuje ten display ? Jestli vubec nic, vyděl bych to na prasklou žárovičku za displayem,dneska sem se v tom hrabal a já tam mam ze zadu 2 žárovky a jedna mi prdla, ale naštěstí na na druhy starně displaye než ukazuje ty stupně Citovat
Pazoutak Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 jo sem to nedočet do konce, takže to opravdu bylo žárovkou:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.