Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,prosim vas muze mi tu nekdo rict jestli ma 406ka break 1999 starsi model cidlo na venkovni teplotu taky v levem zrcatku,popr. jak ho otevru aniz bych ho poskodil?A nebo co by mohla byt nejpravdepodobnejsi pricina toho ze mi displej prestal ukazovatteplotu?diky

Odesláno

V pravem zrcatku zespodu.

Otevira se ze strany skla, vytoc sklo co nejvice nahoru a zespodu jsou zobacky pruziny. Ty musis stisknout k sobe navzajem a sklo vyskoci. U nekterych provedeni ty zobacky tlacit od sebe. U nekterych provedeni jsou ty zobacky vpravo (kde je u auta prava strana je jasne).

Jeste by to mohl byt spatny kontakt v konektorech, nebo prelomeny kablik v pantu. Anebo opravdu i vadne cidlo. Je potreba se presvedcit ohmmetrem - zmerit odpor cidla. A takovy odpor pripojit namisto cidla - a hned bude jasne, kde je chyba.

Udaje odporu cidla tady byly - za chvili najdu a dam odkaz.

Odesláno

Po otevreni skla muzes sikovne otevrit (sroubovackem) taky lakovany horni kryt.

Ale, jestli si dobre vzpominam, pro praci na cidle to vubec neni nutne, protoze ma svuj maly kryt zespodu.

Guest servisman
Odesláno

asi špatný kontakt chce to pročistit ,pokud by bylo špatný čidlo tak termostor a dva odpory celkový náklad aso 20 kč oproti origo čidlu za 700

Odesláno
Původně zaslal: pepekpepek

tak zatim jsem vyndal cidlo a je tam asi 3 kohm takze asi dobry ne..?jdu patrat dal

Kdyby bylo špatné čidlo tak by podle mne ukazoval displej nesmysl, ale něco by ukazoval. Toto bude asi složitější.

• O 2 týdny později...
Odesláno

A co ukazuje ten display ? Jestli vubec nic, vyděl bych to na prasklou žárovičku za displayem,dneska sem se v tom hrabal a já tam mam ze zadu 2 žárovky a jedna mi prdla, ale naštěstí na na druhy starně displaye než ukazuje ty stupně:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...