Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny konecne se mi povedlo sehnat krasavici Mi16 a tak si udelam radost. Je bila a tak se chci jen zeptat zda se nejak odlisovala ci nikoliv, protoze jsem jich moc nevidel v tomto provedeni.

[upravil dne 10/26/08 Tomáš]

[upravil dne 10/26/08 Tomáš]

post-0-14109602741488_thumb.jpg

Odesláno

Někdo tu psal, že s těma proužkama a nápisama na prazích to byly verze pro Švajc, ale mělo by to být klasický Mi jako všechny ostatní;) Jinak taky přeju hromadu kilásků bez problémů:super

Odesláno
Původně zaslal: Tomáš

Tak to jsi uhodil hrebicek na hlavicku auto je ze svajcu tak a zahada je vyresena. Az bude doma dam vic infa a foto.

Dik T.

A je zajímavý, že Mi na fotkách s těmahle nápisama (krom Bohoušova Klokana) měly bílou barvu:myslim:D

Odesláno

Tak tak s prouškama byli verze pro švajc..... :) a jinak hezká a hlavně v originál stavu,tak doufám,že jí necháš tak jak je aby jsi jí nějak nezbastlil věcma co se na to auto nehodí :)

Jinak přeju hooodně štastných km.. a hlavně ať dlouho slouží :)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Tohle míčko jsem viděl minulý týden někde na netu na prodej :myslim:myslim

Jo jo byla na prodej ale uz neni;) byl jsem jich okouknout vic a tato je opravdu nejlepsi. Vse je origo a velmi solidni stav. Jen nejakou dobu stala tak je potreba promaznout tahla razeni a trochu poladit vyfuk + oleje filtry a bude ready:)

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Tak ať ti vydrží,hodně km bez nehod,a vítej mezi lvíčatama

Ja uz jsem mezi lvicatama dlouho;) a Mi16 jsem uz mel. Tato Mi16 bude muj mazlik a k tomu mam jeste 406 combi 2.0 Hdi new model:)takze lvice jak ma byt.

Odesláno

Huraaaaa:mrktak Mi16 je doma:). Je na ni urcite dost prace ale jede jako das. Hned jak to zmaknu hodim fotky. Jen se zeptam kde bych mohl zjistit vykon podle typu motoru? Mam tam 1.9 16V XU9J4Z (DFW).

Diky T.

[upravil dne 11/1/08 Tomáš]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vítej v klubu. Jo mám taky Mi16, a mám tam taky samolepky. Pravda je že to měly Mi16 ze Švajcu. Ale já mám ty samolepky jen na prazích a to v zadni části. Vlastně mám na prazích to samý vzadu to co ty máš vpředu. Když jsem nedávno projížděl francouzskej ebay....našel jsem tam tenhle kit samolepek a říkali že je to kit na Mi16 LeMans....ale viěl jsem jezdit plno Miček který mají vždycky třeba jen část toho kitu, něco na masce, něco na prazích, nějaký linky na dveřích apod. Tak se taky přidávám ke gratulacím k dobré koupi a také přeji hodně šťastných kilometrů;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...