Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

může mi sem někdo hodit link jak vyčistit krokový motorek na 406 1.8 16V new model,popř. radu na co si dát pozor,jak při demontáži tak při následné montáži,marně hledám nějaký postup,díky za každou dobrou radu

Guest servisman
Odesláno

není tam nic co bys poškodil jen nepoužívat hrubé násilí a míti vhodný nářadí ,protože je potřeba k tomu klíče THORX/hvězdička/

Odesláno
Původně zaslal: Jan 406 1.8i

díky,už začíná přihořívat,to znamená,že je pod takovým černým plastem(rezonátor???) a potřeboval bych poradit jak ho sundat

sundas air box , staci plochy sroubovak na povoleni pasek , a pak torx 20 na dva sroubky co drzi krokac.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Dej sem pak fotky prosím.;) Dík.

zdravím,tak jsem to dneska zvládnul,doporučuji z vlastní zkušenosti sundat i ten plastový kryt sání,sundá se tak,že z boční strany je otvor a do toho otvoru zasunout šroubovák a tím se uvolní SK páska,není ji vidět,dá se pouze ze spodu nahmatat,vystříkal a vyčistil jsem taky samotnou klapu,byly tam viditelné nánosy špíny a je to i kanálkem propojeno s krokáčem,doporučuji taky dát pozor na O kroužek,při sundání krokáče tam zůstal a při čištění mi upadl a těžko se pak hledá,je to ta sočástka vpravo,ne ten lesklá oválná součástka

[align=center]null[/align]

null

[upravil dne 27.10.2008 Jan 406 1.8i]

post-0-14109602748432_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Jan 406 1.8i

Původně zaslal: BoneDaddy

Dej sem pak fotky prosím.;) Dík.

zdravím,tak jsem to dneska zvládnul,doporučuji z vlastní zkušenosti sundat i ten plastový kryt sání,sundá se tak,že z boční strany je otvor a do toho otvoru zasunout šroubovák a tím se uvolní SK páska,není ji vidět,dá se pouze ze spodu nahmatat,vystříkal a vyčistil jsem taky samotnou klapu,byly tam viditelné nánosy špíny a je to i kanálkem propojeno s krokáčem,doporučuji taky dát pozor na O kroužek,při sundání krokáče tam zůstal a při čištění mi upadl a těžko se pak hledá,je to ta sočástka vpravo,ne ten lesklá oválná součástka

a pomohlo vycisteni? Jo ten O-krouzek tam zustava rad a pak vypadne v nejnevhodnejsi dobu a zakutali se nekam do pryc, to jsem te zapomnel upozornit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...