luko407sw Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ja myslel ze to je ten akusticky vysilac... ale ani ten by se me tam teda vubec nelibil...tohle me vupec neprijde jako elegantni reseni ale naprosto kycovite vyresene....cudlik tam byt musi (kdo by to pipani porad poslouchal treba na krizovatce) ale musi byt vyresen nejak elegantne btw to peugeot opravdu montuje original parkovaci system za tolik penez a ten cudlik da tak hnusne k radici pace?????:blicismajlik:blicismajlik Citovat
4maa Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 dodatočné príslušenstvo/originál z fabriky to tak nie je Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 a co parkovacie senzory v zadu? to Vam zobrazuje display? ja mam origo a nezobrazuje mi to nic aspon som si to este nikdy nevsimol:( co mi toma zobrazovat vzdialenost alebo co? Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Pokud máš malý displej tak na něm se nic nezobrazuje......pokud máš velký displej tak by ti to mělo se zobrazovat a nebo se to musí povolit přes diagnostiku..... Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 mam velky displaj auto je v plnej palbe jak tvoje:) no ajtak neviem zistit vybavu:D cize asi mi to musia povolit cez diagnostiku... diky pomohol si mi. Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 JJ asi povolit přes dia......ale pozor symbol autíčka při couvání se objeví až se přiblížíš k překážce....do té doby se nic nezobrazí...takže pokud couváš bez toho aby ti pípl senzor tak nic na displeji neuvidíš..... [upravil dne 11-6-09 Přema] Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 to mi je jasne kebm tam chcel vidiet nieco ine tak tam dam cameru:) Citovat
denoo Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 skusali sme to na platiniovej ako ma prema, a neslo to aktivovat, nie na kazdej to ide aj ked mas original senzory a rt3. Treba skusit, akurat ak to nevyjde, troska drahy pokus, 700sk za diagnostiku Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Přema nemá veľký displey, teda ak ho medzitým nedobastlil Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Nedobastlil ale pracuje se na tom.....co nevidět tam bude...... Citovat
denoo Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jj, viem. uz si pozeral esp? Urcite si sa pomylil , je to 50km/h Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Jéj zabudol som, už si dávam upomienku do mobilu. Citovat
denoo Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 inak, nikto tu neriesi dost velky problem, kusok od nas uz padali celkom fajne krupy, konkretne na Myjave, ako 407 ma toho moc neznese , ja uz kupil plachtu proti krupom za 90 euro na cele auto. Je to zosileny material . Momentalne je auto pod plachtu schovane, po minulorocnej skusenosti uz nenechavam nic na nahodu. Citovat
pkr Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: denoo skusali sme to na platiniovej ako ma prema, a neslo to aktivovat, nie na kazdej to ide aj ked mas original senzory a rt3. Treba skusit, akurat ak to nevyjde, troska drahy pokus, 700sk za diagnostiku Nemělo by to bejt otázkou výbavy,ale verzí softu.Pokud je 6.62 a 6.63,tak by to mělo jít aktivovat u každýho.Když mi to aktivovali v Peugeotu,chvíli mu trvalo,než to našel.Dvakrát mi řek,že to nepůjde a najednou hups a šlo to. Citovat
denoo Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 na verzii 6.63 sme to hladali a neslo to , bolo to zablokovane ci co Citovat
brade Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Co se týče toho tempomatu jak tu někdo zmiňoval, to vůbec nefunguje na principu čidel, ale radaru - máš tam v podstatě klasický radar co měří rychlost auta před tebou, vzdálenost, přibrzdí. Citovat
Balachar Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Ahojte, mne sa pačia tie origo park. senzory vzadu pretože sú vo farbe a na vrakovisku mozem kupit este jednu taku sadu aj s RJ, len neviem, či sa budú dať nainštalovať dopredu, teda samotné čidlá určite, ale neviem či aj RJ. Riešil to už niekto? Citovat
janik6163 Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Ja mám malý displej a ukazuje autíčko a farebné čiarky od zelenej po červené a výkričník.Zadné senzory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.