Peťas Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Potřebuji změnit nebo pokud možno úplně zrušit ten kód co musím zadávat před každým startem, nemáte s tím nějakou zkušenost? Jedno číslo už je asi nějak vymačkaný, tak na to musím hodně tlačit a trvá docela dlouho než se mi to podaří takže pokud možno pryč s tím, opravdu by bylo lepší to úplně odpojit, díky za pomoc Citovat
Guest servisman Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 na 80% to každý odpojí já to neměl vůbec klavesnici byla celá vyndaná a nyní mám čip v klíčku Citovat
Peťas Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Moc dík Honzo406, hned jdu na to! Ale kdyby jsi měl v zásobě nejakej recept na úplný odpojení, poslal bych ti flašku:) Citovat
Guest servisman Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 po nastartování odpojit svorkovnici ale zapamatovat si kod psalo se tu o tom asi tisíckrát Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: Peťas Moc dík Honzo406, hned jdu na to! Ale kdyby jsi měl v zásobě nejakej recept na úplný odpojení, poslal bych ti flašku:) No pokud by jsi prošel forum tak najdeš receptů hafo. No tak ještě jednou, zadej správný kód, svítí zelená, odpoj konektor od klavesnice a je hotovo, pokud chceš mít 100% jistotu tak si před odpojením nastartuj. Není špatné před odpojením změnit kód na 1111 aby se při případným znovuzapojení nestalo to že kód bude zapomenutej. EDIT: no Honza byl rychlejší [upravil dne 25/10/08 Radek Hurvajz] Citovat
Peťas Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Díky moc, jsem novej, tak se ještě v to fóru moc neorientuju, díky moc za radu zítra to zkusím a dám vědět jak jsem dopadl... Citovat
enikybeniky Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Hehe, koukám, že hodně lidí immobilizér spíš \"otravuje\" než chrání. Taky už o odpojení přemýšlím. Citovat
Peťas Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Mě teda určitě spíš otravoval, akce se povedla, imobilizér odpojen:D , komu mám poslat tu láhev teda:potlesk ? Citovat
Guest servisman Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: Peťas Mě teda určitě spíš otravoval, akce se povedla, imobilizér odpojen:D , komu mám poslat tu láhev teda:potlesk ? já těch lahví mám ve špajzu že bych mohl týden píti Citovat
Peťas Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Ale domácí slivovička nebo meruňkovička z Moravy, taky není špatná Citovat
Pata Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: Peťas Ale domácí slivovička nebo meruňkovička z Moravy, taky není špatná Vem ji na sraz, tam se upotrebi Citovat
Peťas Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Byl jsem se podívat na Pohádce:bojim, zrovna jste byli téměř všichni pryč, bohužel to tam docela znám jelikož mám asi 500 metrů od Pohádky chatu, jsem ze Znojma tak jsem to měl za rohem. beru tě za slovo, láhev vemu až bude sraz někde poblíž Citovat
Guest servisman Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: Peťas Ale domácí slivovička nebo meruňkovička z Moravy, taky není špatná to mi povídej rodilému Přerováku Citovat
Peťas Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Tam já mám kamarádů v Přerově sakra, krásné město, obzvláště zahrádky u Bečvy:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.