Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval bych poradit jak na narazniky... byvaly majitel to asi zkousel nejak strikat, ale odlupuje se to a vypada to hrozne. Uz jsem zacal sundavat starou barvu takze nejaky ten nasplich me nemine.

Muzu si nechat naspichnout narazniky za cca 2200kc (kdytak 2500 i se zrcatkama) v jedne dilne - ne primo lakovna ale delaji to treba i na fabie aj. Proste odrbu, odmastim, oni za ty prachy hodi zaklad na plast, 2vrstvy barvy a akryl. Cena myslil neni spatna(jde jen o nakaldy za material + flasku do kapsy), ale prece jen, pro me 40tisicove auto je to az prilis luxus.

Zkousel jste to nekdo jen tak doma sam v garazi? Na kolik vas prisel material? - pistoli nemam takze jedine nejakej sprej - nebude to vypadat zas moc hrozne? Mozna bych prezil i cernou barvu, auto mam taky tmavy...

Tak jake mate napady? Diky vsem za reakce.

Odesláno

Já to dělal normálně sprejem, napřed několikrát základ na plast a pak akrylová barva. Drží to vpohodě - přežilo to zimu. Vyšlo mě to na cca 500,- (hrubý odhad - spíš to bylo míň). Výsledek bude podle toho jak kvalitně si připravíš podklad - já to dělal na honem tak při velmi blízkém zkoumání se dá nějaký ten malý nedostatek najít. Ten se ale dá vpohodě odstranit jemně brusnou pastou (cca 150,- Kč). Jinak pokud se ti podaří udělat nějakou kapku, tak po zaschnutí ji přebrus smirkem o hrubosti 2000 (nejlíp pod vodou) a pak přelešti výše zmíněnou brusnou pastou.

Odesláno

Já jsem to dělal letos po zimě.Stačí to pořádně odmastit pak na to fouknout základ a nějakou tu barvu.Já jsem místo základu použil plnič páč mi doma ještě nějakej zůstal po opravě spojleru.Pěkně se tím zalily menší dirky od kamínků,pak jsem to fouknul černou matnou barvou ve spreji a vypadá to celkem fajn.Měl jsem to takhle udělaný i na škodovce 120cítce a drželo to 5 let a pořád stejnej efekt.

Odesláno

to wojf: divam se na obrazek a mas tam cerveny narazniky.. to sis to strikal na te 306 sam do barvy? Jakej jsi mel sprej - \"firma\"? jak jsi odhadl odstin?

A ten naraznik je stejne domlacenej a podrenej takze nejakaj ta kapka navic nevadi..

to mk405: vapkou to teda urcite nejde.. blby je ze ten naraznik ma takovy drobny puchyrky takze musim brousit brousit a brousit :-(

Odesláno

Jojo to? přesně on. Koupil jsem ho na vraku a byl zelenej, tak šel načerveno a rovnou i se spodkem. Jestli se nepletu tak jsem koupil Colorlak, si to nepamatuju. Já tam mám stejný odstín jak má škodovka - 8180 červená rally (auto bylo celé stříkané - původní majitel to nabořil ale perfektně opravil). Jinak skutečně brousit, brousit, brousit a případně i tmelit. Co se týče odstínu, tak když jsem takhle stříkal známému náraznák na Hyudaice tak jsem vzal kus odloupnuté barvy, zašel tady v Brně do prodejny, pán vytáhl vzorník, porovnal a přesně namíchal pododstín (vyšisování od slunka,...), tehdy to byl sprej Motip (cena okolo 450,- za velký sprej - na nárazník stačí).

Odesláno

Pokud Vam nebude vadit ze to neni strikane v boxu tak Vam naraznik striknu za 500,- nebo za cca 1000 i s pripravou (kitovani brouseni ) (material 1dcl-120kc, metla 190kc) 603 597 551 Kolin

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...