Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hrubá stavba - dotaz na zedníky a spol

Recommended Posts

Odesláno

Příští rok na jaře se chystám začít stavět RD a proto sháním šikovné ručičky, které by mi postavili hrubou stavbu.

Našel by se nějaký zedník nebo kdo má nějakou stavební firmu a komu by se chtělo si něco přivydělat?

Projekt už mám na stole, je to dům Apollo od společnosti G-Servis viz odkaz

A tady je ještě malý náhled

foto.jpg

Odesláno

Chci aby vypadal přesně takhle, jen přístřešek nebude a před barákem bude stát 406 a 206, audinu nechci (a ani na ni mít příštích 25 let nebudu) :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Ale pěknej domek a nepřemýšlel si o nízkoenergetickým ?.. prý je cena 10-20% vyšší a téměř nepotřebuješ topení :myslim:super;)

to asi není jen tak se rozhodnout mít NED nebo PD, nevím jak sji přišel na těch 10-20% a už vůbec ne že téměř nepotřebuješ topení. Ve vláknu o Betongu je o tom napsáno až dost - fakt, je že ten barák svým jednoduchým tvarem k NED vybízí. Sorry za :xvul Kveton sháněl zedníky a my tady motáme NED a PD:P

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Příští rok na jaře se chystám začít stavět RD a proto sháním šikovné ručičky, které by mi postavili hrubou stavbu.

Našel by se nějaký zedník nebo kdo má nějakou stavební firmu a komu by se chtělo si něco přivydělat?

Projekt už mám na stole, je to dům Apollo od společnosti G-Servis viz odkaz

A tady je ještě malý náhled

foto.jpg

Škoda že jsi tak z daleka jinač by jsme se třeba i domluvili:roker

Odesláno

Kveton: Kamarád z Letňan má stavební firmu, můžu se ho poptat. Ale teď zrovna dělal nějakou restrukturalizaci uvnitř a bude se snažit dělat spíš míň a líp - má poslední dobou s dělníky dost špatné zkušenosti.

Odesláno

O NED ani PD jsem neuvažoval a i se přiznám, že neuvažuju, chci to rozumně zateplit a tak, ale nic přehnanýho

Zdenda-406:

A odkud jsi?

Fx:

Zkusíš se ho poptat nebo dát kontakt? Oslovil jsem pár firem a dal jsem poptávku i na epoptavka.cz, tak uvidíme a bude se hlavně porovnávat.

Nicméně reference jsou k nezaplacení!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...