kveton Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Příští rok na jaře se chystám začít stavět RD a proto sháním šikovné ručičky, které by mi postavili hrubou stavbu. Našel by se nějaký zedník nebo kdo má nějakou stavební firmu a komu by se chtělo si něco přivydělat? Projekt už mám na stole, je to dům Apollo od společnosti G-Servis viz odkaz A tady je ještě malý náhled Citovat
Welis Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Promiň že se ti sem tak cpu nejsem zedník jen elektro ale doufam ze to nechces postavit tak jak to je na obrazku.. (pod přístřeškem vidim něco jako audi) Citovat
kveton Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Chci aby vypadal přesně takhle, jen přístřešek nebude a před barákem bude stát 406 a 206, audinu nechci (a ani na ni mít příštích 25 let nebudu) :D Citovat
Welis Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Ale pěknej domek a nepřemýšlel si o nízkoenergetickým ?.. prý je cena 10-20% vyšší a téměř nepotřebuješ topení Citovat
lamancha Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Welis Ale pěknej domek a nepřemýšlel si o nízkoenergetickým ?.. prý je cena 10-20% vyšší a téměř nepotřebuješ topení to asi není jen tak se rozhodnout mít NED nebo PD, nevím jak sji přišel na těch 10-20% a už vůbec ne že téměř nepotřebuješ topení. Ve vláknu o Betongu je o tom napsáno až dost - fakt, je že ten barák svým jednoduchým tvarem k NED vybízí. Sorry za Kveton sháněl zedníky a my tady motáme NED a PD:P Citovat
Zdenda-406 Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: kveton Příští rok na jaře se chystám začít stavět RD a proto sháním šikovné ručičky, které by mi postavili hrubou stavbu. Našel by se nějaký zedník nebo kdo má nějakou stavební firmu a komu by se chtělo si něco přivydělat? Projekt už mám na stole, je to dům Apollo od společnosti G-Servis viz odkaz A tady je ještě malý náhled Škoda že jsi tak z daleka jinač by jsme se třeba i domluvili:roker Citovat
Fx Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Kveton: Kamarád z Letňan má stavební firmu, můžu se ho poptat. Ale teď zrovna dělal nějakou restrukturalizaci uvnitř a bude se snažit dělat spíš míň a líp - má poslední dobou s dělníky dost špatné zkušenosti. Citovat
kveton Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 O NED ani PD jsem neuvažoval a i se přiznám, že neuvažuju, chci to rozumně zateplit a tak, ale nic přehnanýho Zdenda-406: A odkud jsi? Fx: Zkusíš se ho poptat nebo dát kontakt? Oslovil jsem pár firem a dal jsem poptávku i na epoptavka.cz, tak uvidíme a bude se hlavně porovnávat. Nicméně reference jsou k nezaplacení!! Citovat
vix Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 ten domek vypadá jak taková trochu víc nafouklá garáž. To zvládnou buď studenti/důchodci nebo po zácviku i ty Citovat
kveton Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 vix: nevim jestli je to tak jednoduchý, ti můžu ukázat projekt a můžeš se předvést!!! Fx: Díky, zkusim mu zavolat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.