Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu večer mi zavolak dobrej kámoš,že je v prdeli,protože se mu vysypal kardan na tranzitu a potřebuje,abych pro něho přijel a odtáhnul ho domů.Měl jsem z toho docela vítr,tranzit není fáčko ale nakonec jsem jel 80km do Kunštátu a cestou jsem se hrozil těch kopců co tam jsou.Kdo to tam zná ví o co jde(Boskovice-Prostějov místy 12%stoupání).Musím říct,že mě moje stařenka příjemě překvapila,celou cestu táhla jak pivovarský koně,nepřehřívala se ani nic podobnýho prostě jela jak pila!Musím napsat,že ani spotřeba nebyla až tak hrozná na to že jsem jel pořád plný knedlík.Je to prostě PEUGEOT!:P:P:P

Odesláno

Az budes mit chvili cas, taxe poptej spojky a homokina?áků. Radši z dálky, jinak ti naflušou do obličeje. V tomhle případě kámoš/nekámoš, takhle těžký věci se osobákem metahaj - pokud nejde o život.

Neřikám osobáky - onehdá sem tahnul kámoše - měl Hondu civica asi 15 let styarýho. Takovou tu americkou verzi s plastovejma blatníkama a celý to neváží o moc víc než trabi. To byl frmol! když sem vzal na 2 za plym, sem viděl v zrcátku jeho vyděšenej výraz, co se dějě???:D:D:D bylo to jako tahat za motorkou draka....

Odesláno

Jojo, znám podobnej případ. Maníkovi se vysypala Alfa 164, někde u Brna, a bylo mu líto dávat nějaké 4tis za odtah do Prahy. I vydal se pro to s P205 1,1 benzín, a špagátem. Táhli to po okreskách na laně 6 hodin (po dálnici se nesmí)... Nevím, kolik ho stál benzín, ale jenom spojka byla za 6tis :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...