Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém, kámošovi se ve 405 rozsypala LP elektrická stahovačka oken. Motorek vrčí a něco v tom prej cvaká a přeskakuje. Já to neposlouchal, ale podle popisu usuzuju, že se mu rozlítlo nějaký ozubený kolečko. Předpokládám, že dávat to dohromady nemá cenu a tak se chci zeptat, když budu tu stahovačku měnit, je možný zaměnit stahovačku novýho modelu za stahovačku ze starýho modelu?.. Jeho auto je P405GRi rv.93

EDIT: Překlep:D

[upravil dne 23.10.08 Mefisto86]

Odesláno

zadny ozubene kolecko,je tam plastovy kolecko na kterem jsou namotany ocelava lanka!pokud se kamarad neboji,odvrtejte ten nyt co drzy plech kryci toho kolecka!urcite se lanka dostali s drazky a to cvakani je,ze drou o sebe! jinak pokud to nebude moc poruseny,jde to rychle opravit!staci vycistit ty drazky a lanka jdou dvouma klestema proti sobe dobre narovnat!

Odesláno

Právě z toho rozebírání mám trochu strach. Bojim se toho, že když se to nepovede, že zůstane okýnko spadlý dole a to v těhle měsících není zrovna ideální... Bej to moje auto tak to klidně kuchnu a když se nezadaří tak auto vrazim do garáže a jezdim druhy, ale takhle... Nevíš náhodou jestli jsou ty stahovačky záměnný?

Odesláno

to netusim!opravdu! no tak mu garaz pujc,je to prace na dve hodky se vsim! ale jestli zezenete jinou,tak ji vymente!stejne to ale budete muset rozdelat tak,ze vam okynko spadne! kdyz oddelas ten kryt,tak hned uvidis o co jde!

Odesláno

aj ja mám problem z okanmi nislo zavret a nakoniec padlo zatail som to rozobral a podložil z doskou nejde otvorit ale asom sa nemusim bat že sa mi niekto dostane do auta alebo naprsi don

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Je to pakárna, ale udělat se to dá. A to ozubený kolečko tam samozřejmě je. Z motorku šroubovice na čelní ozubené kolo navijáku.

tak to se omlouvam,to jsme si nevsiml! a kdyby nahodou,mam jednu stahovacku z 306

Odesláno

na stary a nový model su rovnaké akurát je iná koncovka na pripijenie el. inštalácie- stací vymenit koncovku - ostatne by malo sediet - ja som daval do nového modelu stahovanie zo starého a ide to.

Odesláno

No po prvy krat je to prace na 2 hodky, druhy krat to zmaknes za 1 hodku, a ked som to robil 3 krat v tom istom mesiaci tak som za 30 minut nemal co robit :D :D :D :D

Na punte se mi to posralo 3 krat :)

Vetsinou, co sem to videl kazit se, je len problem lanka. Vzdy vypadne z drazky, a bud vypadne z valceka uplne, alebo sa zacne krizit.

Ked je lanko uz naprd, ze je rozstrapkane, mozes tam dat ine. Ja som lanko zhanal dlho (s bycikla tam nepasoval, bolo moc tvrde) az nakonec tam na 100 percent paslo spojkove lanko s JAWA 250 kyvacka ... :) A to okno myslim jezdi dodnes :D

Ale pokial mas moznost za par korun zohnat komplet stahovacku, tak by som ju kupil...

Odesláno

Když už se tady bavíte o elektrickým stahování okýnek na P405, nedá mi to se nezeptat jak moc je komplikované předělat manualní stahování na elektrické u nového modelu 405. Jsou nějaké komplikace? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...