Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neriesil niekto problem s vrzganim palubovky na nerovnostiach? Robi to zvycajne ked je dost chladno, alebo zas ked je dost horuco. Zvuk ide niekde spod predneho skla. Uz som tam skusal striekat vsetko mozne, vkladat papiere atd a nic.

Odesláno

pozri pod kapotu na plasty, v aute tam nemá čo vŘzgať, je to potiahnuté kožou...

Odesláno

No ten zvuk ide z miest kde je akoby pritlacena palubovka k oknu. Pride my to ako keby ta palubovka bola pritlacena k prednemu sklu a ako sa karoseria kruti tak to sklo sa otiera a palubovku. Istotne to nie je z vonku.

Odesláno

Bolo menené čelné sklo??? Pozri na rok výroby okna, číslo na spodku

Odesláno

Ci bolo menene tak to neviem. Ale podla toho co tam je napisane tak neviem urcit rok vyroby. Inac na vsetkych sklach je znacka peugeot ale na tom celnom je nieco ine. je tam napisane AGC AUTOMOTIVE. Takze asikaj bolo menene. A Ak bolo tak aky to ma suvis s tou palubovkou?

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Je zaujimave ze to vrzga iba vtedy ked upracem v aute a tu palubovku nastriekam sprejom na palubovky. Potom ako keby sa ten sprej vyparilo a uz je pokoj. Inac uz to moc neriesim, lebo som sa bol previest na predvadzacom aute 607, najazdene 4237 km a tam som pocul tiez vseliake rezonancie a vrzgania. Je pravda ze 607 je dlha a ta pevnost v skrute nie je bohvie co.

Guest Robi607
Odesláno

Jofo ja neviem ja mám 175000km, a nič, určite nie palubovka, a je pevne, keď ho zdvihneš na stranu tak ti dvere nepokrúti, teda nesúhlasím so skrutom...mal som Fiat a tam keď som zodvihol predok dvere sa posunuli o 0,5cm, a nešlo ich už dobre zavreť, toto Peugeot nerobí...určite, ty máš čelné sklo po výmene, ja nie, a mne nevŕzga, a čo ty common

Odesláno

Celne sklo je menene to je pravda. Niekedy to vrzga a niekedy nie. No istotne sa nekruti tak ze by to bolo vidno na dverach. Toto sa moze stat iba na aute co bolo po peknej buracke. Len ma zarazilo ze to robilo aj na novej. Mozno bolo menene to sklo aj tam. Neviem. To je jedno. Mam to auto rad a to ze to vrzga mu skludom prepacim.:):) Nerobi to stale.

Odesláno

v mojom pripade by to mohli byt aj pnematiky nakolko su tam 225/45 a je to pomerne tvrde. ale nechapem preco to nevrzga napr. po umyti auta z vonka....auto je neburane a nikdy tam neboli zmenene skla

Odesláno

hmm, v 607 nemá nič vŕzgať, auto nemusí byť burané, na výmenu skla stačí jeden kamienok, na spodku je číslo roku výroby skla, ak nie je stejné ako na ostatných sklách, bolo menené, napr. Jofo by tam mal mať 5, auto má 2005, ja tam mám 3, auto 12/2003, a mne nič a nikdy na palubovke nevrzgy, a auto bolo aj havarované, proste tam nie je dačo ok, osadenie plastov, alebo tých bočných...a pneumatiky s tým nesúvisia, aj ked ich tam máš veľmi nízke...225/45, verím že tvrdé....;), ja som chorý na vrzganie a hrkotanie, a Peugeot v tomto určite nemá problém, na rozdiel od Fiata, ktorý nevŕzgal len keď som ho nastriekal silikónom:D...

Odesláno

To sklo je rok vyroby 05. Tak neviem. Auto nieje burane, aspon sme nic nenasli co by tomu nasvedcovalo. Musim to este riadne odsledovat. Niekedy ma to hneva, ale niekedy to uz ani nevnimam. Vcera ako sa trosku schladilo tak to pukalo dost. Pneumatgiky mam 225/50 take aku su tam predpisane. No musime spravit nejako stretko 607 mickarov na sk a hadam na nieco prideme.Moja zena moc nema chut skusat a pocuvat kde to presne puka a vrzga.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...