Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Lukas4469
Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Lukas4469

tady jedna aktuální :cool:

[upravil dne 4.5.2009 Lukas4469]

další bez znaku:potlesk

no už dlouho jsem to plánoval, a myslim si, že výsledek stojí za to ;)

Guest Lukas4469
Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

jakej duvod máte k sundání znaku????

clean style :cool:

Odesláno

Já jsem zase zastáncem znaku,je přece nádhernej:mrk kdyby to byl nějakej ošklivej,tak fajn,ale takhle?? je to jako bych se styděl za to že mám peugeot :) aspoň můj názor

Odesláno

Díky za podporu že znak je to nádhernej a že jsem hrdej že jezdím autem s tímto znakem:) A snad nikoho teď neurazím ale jezdit třeba s velkou pi-ou na kapotě jako má Renault tak bych si ho dal pryč hned a clean style by mě přišel vhod:D Jinak to nemám nikomu za zlý jestli ho tam má a nebo ne

Guest servisman
Odesláno

4000006 neví co máš proti renaultu čili jak píšeš pí,,, ale já byl spokojen takový to že Peugeot je nej mám nejraděj

Guest servisman
Odesláno

jest-li je to kosočtvereč či lev je to jedno,asi ses blbě vyjádřil ale nebýt 406 tak mne zatím Peugeot neohromil :aut

Odesláno

Mě se teda zatím líbí téměř všechny modely,ale má pár výjimek který nemusím.Myslím že jsem zatím zkusil docela dost aut,a zatím jsem zastáncem francouzů pro jejich pohodlí.I když Renolty moc nemusím,to je fakt,něco mě na nich vadí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...