Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Tazounek: moc pěkné i s hlídačem. Koukal jsem, že nemáš na zadným víku tapicírunk (obložení).
jo tak to nemam. ten uz tam nebyl kdyz jsem to koupil... ani nevim jak to vypada s tapecem ;)
Odesláno
Tazounek: moc pěkné i s hlídačem. Koukal jsem, že nemáš na zadným víku tapicírunk (obložení).
jo tak to nemam. ten uz tam nebyl kdyz jsem to koupil... ani nevim jak to vypada s tapecem ;)

Myslím, že by jej mohl mít člen Ferry.

Odesláno
to má jen jestli už neprodal

este nepredal :cool: ale cakam na vyjadrenie ohladom riadenia, ktore by som od neho bral. ak to klapne tak beriem aj tepec. ale Devils-Night ma urcite tiez nejaky... :papa:myslim

[upravil dne 18/11/10 12:56 khoobo]

Odesláno

mno uvidim podle toho jak to vypada s nim... pak podle toho budu shanet, doted jsem nevedel ze tam neco ma byt a nechybelo mi to tam ani :) ale kdyz o tom mluvite tak premyslim :D a v cloveku to hloda :D

edit: po shlednuti fotky asi jdu do toho :D :D

[upravil dne 18.11.2010 13:00 Tazounek]

Odesláno

Kolega psal ze je ma od nej zamluvene ale ja se zkusim spojit s Devilem pac uz jsem u nej objednaval svetla tak snad neco sezenu... ale kazdopadne dik moc za tipy ;)

BTW: ty \"ozdoby\" jseou pod tema koleckama? :D

Jinak kdyz uz jsem to tu vystavil tak si rad vyslechnu kritiku i navrhy na zlepseni upgrade :):D

[upravil dne 18.11.2010 14:15 Tazounek]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nedalo mi to sem nedat :) vidět to mladá tak mě trefí :) Je kadeřnice tak sem jí říkal ať si to na tu plešku vyholí :P

Odesláno

Tazounek: No přesně tyhle světla se mi na tom nelíbí, připadá mi to jako auto z cirkusu a to hlavně kvůli těm červeným kruhovým světlům, víc by se mi líbilo, kdyby se zachovalo torozdělení nahoře bílá a dole červená a akorát by byla jiná ta krycí skla. Ale je to jenom můj názor :-)

Odesláno
..tak aj ja som konečne niečo odfotil :)

toe HDI?

..ano je to 2.2 HDi vnutro červena koža asi full vybava okrem navi a ASR skusim dodať aj dalšie fotky :)

Tak přesně tohle by se mi líbilo. Závidim :super

Odesláno

Ukazka toho kolik se toho do piskotka vejde ;)

1.jpg2.jpg

3.jpg

a to nejhlavnejsi na konec

pesan.jpg

Nutno podotknout ze jsme v tom sedeli nalepeni na palubovku a ja si volantem drel o kulky a kolena jsem mel pomalu za usima :)) a hlavne jsem vypadal jak vikendovej ridic duchodce co ma 15tky dioptrie .... jo a taky to ze me to asi stalo vejfuk :((

[upravil dne 18.11.2010 23:40 Tazounek]

Odesláno
Tazounek: No přesně tyhle světla se mi na tom nelíbí, připadá mi to jako auto z cirkusu a to hlavně kvůli těm červeným kruhovým světlům, víc by se mi líbilo, kdyby se zachovalo torozdělení nahoře bílá a dole červená a akorát by byla jiná ta krycí skla. Ale je to jenom můj názor :-)

Ja vim nic lepsiho na to ale neni... a ty co tam jsou mi prijdou jak kdyz je to z roku raz dva... mozna me jeste napadlo je vybrousit a udelat z nich jakoby cire :))

Odesláno

Druhá

Jo a dneska jsem neprošel technickou :( . Dostal jsem jenom třicetidenní a musím tam zajet znovu. Vyhodili mě za přední kotouče, přitom na brzdě jsem dopadl výborně, pak prý špatná nebo jiná žárovka v pravém světle (a to jsem jí nedávno koupil přímo v Peugeotu), potom že mi mlhovky svítí o kousek víš ( a to nevím jak se šteluje) a konečně že nemám upevněnou rezervu. Jak tam má být upevněná rezerva? Vprostřed žádný závit k uchycení totiž není. Ani tam mi neřekli jak to mam udělat. Z jednoho vypadlo, že si tam mám závit přivařit :blicismajlik

[upravil dne 19/11/10 16:49 skorpion]

[upravil dne 19/11/10 16:51 skorpion]

post-30032-14109613621141_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...