Tazounek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Tazounek: moc pěkné i s hlídačem. Koukal jsem, že nemáš na zadným víku tapicírunk (obložení). jo tak to nemam. ten uz tam nebyl kdyz jsem to koupil... ani nevim jak to vypada s tapecem Citovat
OK406 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Tazounek: moc pěkné i s hlídačem. Koukal jsem, že nemáš na zadným víku tapicírunk (obložení). jo tak to nemam. ten uz tam nebyl kdyz jsem to koupil... ani nevim jak to vypada s tapecem Myslím, že by jej mohl mít člen Ferry. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 to má jen jestli už neprodal Citovat
Tazounek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 a predpokladam ze standartne tam ten tapec byva ? Citovat
Tazounek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 tak to je dobry..tak pokud neni ve vsech tak neresim .. ikdyz zajimalo by me jak to s nim vypada..budu muset poradne prolezt fotky ) Citovat
khoobo Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 to má jen jestli už neprodal este nepredal ale cakam na vyjadrenie ohladom riadenia, ktore by som od neho bral. ak to klapne tak beriem aj tepec. ale Devils-Night ma urcite tiez nejaky... :myslim [upravil dne 18/11/10 12:56 khoobo] Citovat
Tazounek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 mno uvidim podle toho jak to vypada s nim... pak podle toho budu shanet, doted jsem nevedel ze tam neco ma byt a nechybelo mi to tam ani ale kdyz o tom mluvite tak premyslim a v cloveku to hloda edit: po shlednuti fotky asi jdu do toho :D [upravil dne 18.11.2010 13:00 Tazounek] Citovat
Tazounek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Kolega psal ze je ma od nej zamluvene ale ja se zkusim spojit s Devilem pac uz jsem u nej objednaval svetla tak snad neco sezenu... ale kazdopadne dik moc za tipy BTW: ty \"ozdoby\" jseou pod tema koleckama? Jinak kdyz uz jsem to tu vystavil tak si rad vyslechnu kritiku i navrhy na zlepseni upgrade [upravil dne 18.11.2010 14:15 Tazounek] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Nedalo mi to sem nedat vidět to mladá tak mě trefí Je kadeřnice tak sem jí říkal ať si to na tu plešku vyholí Citovat
skorpion Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Tazounek: No přesně tyhle světla se mi na tom nelíbí, připadá mi to jako auto z cirkusu a to hlavně kvůli těm červeným kruhovým světlům, víc by se mi líbilo, kdyby se zachovalo torozdělení nahoře bílá a dole červená a akorát by byla jiná ta krycí skla. Ale je to jenom můj názor :-) Citovat
Bjukemen Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 ..tak aj ja som konečne niečo odfotil toe HDI? ..ano je to 2.2 HDi vnutro červena koža asi full vybava okrem navi a ASR skusim dodať aj dalšie fotky Citovat
skorpion Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 ..tak aj ja som konečne niečo odfotil toe HDI? ..ano je to 2.2 HDi vnutro červena koža asi full vybava okrem navi a ASR skusim dodať aj dalšie fotky Tak přesně tohle by se mi líbilo. Závidim Citovat
Tazounek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Ukazka toho kolik se toho do piskotka vejde a to nejhlavnejsi na konec Nutno podotknout ze jsme v tom sedeli nalepeni na palubovku a ja si volantem drel o kulky a kolena jsem mel pomalu za usima ) a hlavne jsem vypadal jak vikendovej ridic duchodce co ma 15tky dioptrie .... jo a taky to ze me to asi stalo vejfuk ( [upravil dne 18.11.2010 23:40 Tazounek] Citovat
Tazounek Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Tazounek: No přesně tyhle světla se mi na tom nelíbí, připadá mi to jako auto z cirkusu a to hlavně kvůli těm červeným kruhovým světlům, víc by se mi líbilo, kdyby se zachovalo torozdělení nahoře bílá a dole červená a akorát by byla jiná ta krycí skla. Ale je to jenom můj názor :-) Ja vim nic lepsiho na to ale neni... a ty co tam jsou mi prijdou jak kdyz je to z roku raz dva... mozna me jeste napadlo je vybrousit a udelat z nich jakoby cire ) Citovat
skorpion Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak tady jsem vyfotil tu mřížku za světla, bohužel ale jen mobilem. První [upravil dne 19/11/10 16:51 skorpion] Citovat
skorpion Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Druhá Jo a dneska jsem neprošel technickou . Dostal jsem jenom třicetidenní a musím tam zajet znovu. Vyhodili mě za přední kotouče, přitom na brzdě jsem dopadl výborně, pak prý špatná nebo jiná žárovka v pravém světle (a to jsem jí nedávno koupil přímo v Peugeotu), potom že mi mlhovky svítí o kousek víš ( a to nevím jak se šteluje) a konečně že nemám upevněnou rezervu. Jak tam má být upevněná rezerva? Vprostřed žádný závit k uchycení totiž není. Ani tam mi neřekli jak to mam udělat. Z jednoho vypadlo, že si tam mám závit přivařit [upravil dne 19/11/10 16:49 skorpion] [upravil dne 19/11/10 16:51 skorpion] Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 tak to tam u Vás dobře buzerují,rezerva je připevněna takovým popruhem přes vrch. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.