Guest Chozeluizskuner Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 To máte dobrý kretény an stk... vypadá to dobře s tim chromem.... vyfotil by si mi pls detejl třeba na makro jak je to tam připevněný? Citovat
Tazounek Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 safra jak vy vkladate ty fotky ze je to udelany takhle klikaci a neni to pres ten image... jinak mrizka vypada hodne dobre. A na tu technickou bych zajel asi jinam, pac ten clovek musi bejt dobrej debil.. Citovat
skorpion Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Nafotím to až po víkendu. Jinak ta lišta stojí cca 30,-/metr a mají jí snad ve všech autodoplňkách. Dělají se různé tvary. Buď rovná, nebo L a nebo U. A právě ta ve tvaru U je na mřížky. Stačí si to odměřit a nastříhat a pak jí tam nasunout (tady jsem měl trochu problém, protože ty příčky v mřížce jsou širší než ta mezera té lišty, takže to tam šlo ztěžka, ale dělali jsme to ve dvou a šlo to tam, pak jsem to akorát nahřál fénem aby se ten silikon přilepil a drží to fest). Tazounek: Dáš nahoře odpovědět a pak pod oknem pro zprávu ja kolonka pro přidání souboru s tlačítkem procházet. Ty obrázky musí být menší než 250 kb a v nějakém normálním rozměru, nejlíp 800x600. HonzaZ: Byl jsem na STK v Řepích na Karlovarský. Citovat
skorpion Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Tak mám mřížku zblízka. Je to telefonem, ale na makro ten telefon fotí líp než foťák. 1. Citovat
skorpion Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 3. Tady na té fotce je vidět, že ta horní lišta na kraji nedrží. Stačí to nahřát fénem a ona se chytne. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Děkuju za fota..vypadá to ale že to tam nemá za co držet... jinak to vypadá hezky..jen já mám maliko ty plasty polámaný tak se bojim abych ty chromové lišty neměl pokroucené Citovat
skorpion Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 No ono to tam hlavně drží jednak za spodní hranu těch příček, tam ta lišta hezky zaskočí a jednak když se podíváš dovnitř té lišty, tak je tam měkký silikon který se po nahřátí přilepí k té příčce. zkoušel jsem za to tahat rukou a drželo to tam. Každopádně jde o to, aby to vydrželo hlavně povětrnostní podmínky a neupadlo to za jízdy, což nehrozí. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 No ono to tam hlavně drží jednak za spodní hranu těch příček, tam ta lišta hezky zaskočí a jednak když se podíváš dovnitř té lišty, tak je tam měkký silikon který se po nahřátí přilepí k té příčce. zkoušel jsem za to tahat rukou a drželo to tam. Každopádně jde o to, aby to vydrželo hlavně povětrnostní podmínky a neupadlo to za jízdy, což nehrozí. Tak to zejtra kouknu v jakym stavu mám tu mojí mřížku..jen sem přemejšlel jak jí více zviditelnit.asi sundám držák spz a spz přišroubuju napevno.chci peugeota s úsměvem Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 A takhle dopadl kamarád co potkal tvrdohlavou lampu auto je k nepoznání opravené..bouračku značí jeho červená haupna Citovat
Peugeot_22 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 [upravil dne 25/11/10 15:36 Peugeot_22] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Peugeot_22 : Parádní peugeotík a ještě fotku za šera nebo za tmy? s rosvícenýma světýlkama to chce..jinak palec nahoru Citovat
skorpion Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 Tak dneska šla moje 406tka bohužel do světa. Pořád si nemůžu připustit, že už jí před barákem neuvidím. Stejnak se s ní výborně jezdilo. Je doma sice 407čka, ale to se nedá vůbec srovnávat. 406 byla ještě ze starý školy, má zepředu krásnej sportovní výraz, celá je níž posazená a komfort byl podle mě se sportovní jízdou v rovnováze. Ta 407čka má vyšší posazení, má víš podlahu a je taková moc vysoká celá, sice má o dost tvrdší podvozek, ale moc sportovně se netváří, tou tvrdostí už to není tak pohodlné a nemračí se jako 406tka :-(. No jo co se dá dělat, snad se jí bude dařit dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.