Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo jo, taky sem to tak ještě včera dopoledne měl, ale odpoledne sem to doma umyl, sice mě voda zamrzala na autě ale aspoň je nádherně čisťoučký:aut

Ta sůl je fakt svinstvo:grr

Odesláno

ahoj, už sem se dočet v jinym topiku, že máš 1.8 16 a jakej máš rok výroby? tvoje 406 mi připomíná tu mojí kterou jsem koupil před rokem a pár dny, akorád na plecháčích, jinak úplně stejnou a ty bílý kola jí moc sluší.

Odesláno

a kolik měla najeto? ikdyž ty km asi nebudou pravdivý co? já jí koupil na 65 t a vyměnil jsem tam už snad všechno a pořád nějak nejsem spokojen :-D

Odesláno

Já jí kupoval od znamýho tak by to mohlo být v pohodě prodával mi jí a měla najeto 160 tisíc,byla levnejší protože byla ťuknatá na předek a trochu už papá olej ale jinak sem spokojenej.

[upravil dne 30/1/10 Fricekk]

Odesláno

foxo, neboj, mám taky jen 66kw;)

Ale nezávodím, na to mám toho svýho myzlíka až moc rád abych mu dával kapky:D

Takže Ti radši tu flašku kofoly koupím dobrovolně:mrk

Jinak já zatím jaro nechcu, ještě stále nemám nový kolečka, takže je mě to jedno:D

Odesláno

Šalda:

ty mu nedavas kapky? :myslim aha, tak asi tabletky :D

No jo, kontumacna vyhra je taky vyhra :mrk No a jaro uz aby bylo. Este zezenem 2 gumy, a nahodim arianky :aut

Inac je sranda porovnavat rovnake auta s rovnakym motorem. Na zraze v Piestanoch sme to robyli, a snad kazda 406, s HDi 66kW nejela stejne :mrk Najlepsi to jelo asi El-CHIOvi, ale on to mal ciple, takze to nebylo feeer :bacha

[upravil dne 31.1.2010 foxo]

Odesláno

Tak ten kamoš tu 307 prodává ( nacpal do ní během těch asi 2 měsíců co ju má asi 30 000.- a nepočítám rozvody a podobný spotřební věci:( ) a ještě nevím jestli to prodá s těma kolama a nebo ne.

Nehledě na to že na ty Chalengery bych si musel sehnat nový gumy, a to je zase min. 10 000.- navíc:(

Takže zatím zkusím Ariany a třeba příští léto uvidíme:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...