Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

Ericce:koukám že máš pěknej interiér....to je vše origo??

díky moc. jj vše origo včetne budíky. asi si na ne chtel podetknout. meli je 406 od 2003 výše.

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

nahodou mne zase sa to paci ja sa tiez chystem dat prec znak,to je asi vec vskusu,videl som to aj na zivo a podla mna to vyzera super. :aut

je to tuningová maska vyraběna origo pro 406. mužete ji normálka najít na tuning shopech na netu apropo ja jsem svoji puvodní masku upravoval. vyřizl jsem ten vnitrek včetne lóga a nahradil jsem ho tahokovem. po logu ostala v rámečku mezera tu jsem pak dovařil se zbytku plastu co mi ostal a pak prebrusil. časem možná prekytuji a střiknu do černé matne bravy nebo koupim tu z netu. stojí cca 3700 kč

[upravil dne 19/11/09 Ericce]

Odesláno
Původně zaslal: majty

taky se mi to nelibi... u staryho modelu to vypada lip bez znaku :)

mne se to na starým modelu zase nejak nelíbi :myslim...sorry čakome nic ve zlým. ale celkově jsem na každým autě za light clean design tedy i včetne znaku. autí pak vypadá líp :super

[upravil dne 19/11/09 Ericce]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

mě je to jedno. každymu se libí něco jinýho. auto si dělam pro sebe a nejduležitější je aby se libilo mě.

jj to je přesně i můj názor ;)

[upravil dne 20/11/09 Ericce]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...