Šalda Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 papa Tak to je mě líto,ať to brzo spravíš ať to zase vypadá jak má Já jsem takhle taky dopadl na sněhu,ale na zadních dveří u bývalýho auta,takže to znám:) Citovat
papa Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 No, štve mě to, člověk to leští apak tohle. Ale taky to mohlo dopadnout hůř. Takých 1400kg mít na zádech... Citovat
Šalda Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 To teda jo,vypadalo by to jak ve vesničce mé střediskové s tím doktorem Ale je to fakt,člověk se stím autem pomalu mazlí,a pak stačí malej škrábanec a nebo něco většího jako máš a je pak nasr.....ej jak bejk:) Citovat
majty Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 pěkný Majty,nebál ses o kapotu?? neeee Citovat
Šalda Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 majty---jak ti to svítí s těma xenonama?? Já sem je měl taky a dal jsem je hned pryž,protože se mě zdálo že svítí míň na starým modelu bez čiré optiky to svítilo fajn,pak sem je dal do novýho a hrůza,tak sem koupil lepší žárovky a svítí to jak měsíc :-) Citovat
lubokpz Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 majty Malá kritika:D auto málo vyleštené - slečny príliš oblečené Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: lubokpz majty Malá kritika:D auto málo vyleštené - slečny príliš oblečené A fotka ještě trošku rozmazaná. :D:D Citovat
rarasik Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 To teda jo,vypadalo by to jak ve vesničce mé střediskové s tím doktorem Ale je to fakt,člověk se stím autem pomalu mazlí,a pak stačí malej škrábanec a nebo něco většího jako máš a je pak nasr.....ej jak bejk:) vy ste se zase kochal, žejo pane doktore:D Citovat
lubokpz Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 A fotka ještě trošku rozmazaná. :D:D Nóó keby boli slečny v bikinách, tak mi tá neostrosť skutočne VADÍ Citovat
majty Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 majty---jak ti to svítí s těma xenonama?? Já sem je měl taky a dal jsem je hned pryž,protože se mě zdálo že svítí míň na starým modelu bez čiré optiky to svítilo fajn,pak sem je dal do novýho a hrůza,tak sem koupil lepší žárovky a svítí to jak měsíc :-) auto sem koupil s xenonama h7 6000k svitilo to pekne ale ta modra se mi nelibila,zda se mi ze to vice oslnovalo a urcite vic laka cajty... tak sem tam hodil h7r (ma na sobe clonitko nebo stinitko nevim jak se tomu rika) 4300k rozhodne to vypada lip a sviti to dobre... oslnovani HID sad bych tu nerozebiral lubokpz,BoneDaddy: Citovat
lubokpz Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ja som zo xenonami zatočil podobne, navyše mi dosť odchádzali výbojky, teraz tam mám klasiku, ale upresni prosím to h7r (značku) - páčia sa mi Citovat
majty Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 lubokpz: značka asi neco made in china kupoval sem jen vybojky z www.bixenony.com a ballasty sem nechaval ty co uz sem tam mel. Citovat
Šalda Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: majty lubokpz: značka asi neco made in china kupoval sem jen vybojky z www.bixenony.com a ballasty sem nechaval ty co uz sem tam mel. A jak dlouho vydrží?? Citovat
maverick.petr Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 tak tady je taky moje autí...každodenní pracant Citovat
maverick.petr Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 a ještě zepředu..pár kosmetických vad, prasklý nárazník a tak, ale všechno bude ;) Citovat
majty Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: 4000006 Původně zaslal: majty lubokpz: značka asi neco made in china kupoval sem jen vybojky z www.bixenony.com a ballasty sem nechaval ty co uz sem tam mel. A jak dlouho vydrží?? netusim asi jako vsechny ostatni HID sady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.