Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

papa Tak to je mě líto,ať to brzo spravíš ať to zase vypadá jak má:super Já jsem takhle taky dopadl na sněhu,ale na zadních dveří u bývalýho auta,takže to znám:)

Odesláno

To teda jo,vypadalo by to jak ve vesničce mé střediskové s tím doktorem :D Ale je to fakt,člověk se stím autem pomalu mazlí,a pak stačí malej škrábanec a nebo něco většího jako máš a je pak nasr.....ej jak bejk:)

Odesláno

majty---jak ti to svítí s těma xenonama?? Já sem je měl taky a dal jsem je hned pryž,protože se mě zdálo že svítí míň:myslim na starým modelu bez čiré optiky to svítilo fajn,pak sem je dal do novýho a hrůza,tak sem koupil lepší žárovky a svítí to jak měsíc :-)

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

To teda jo,vypadalo by to jak ve vesničce mé střediskové s tím doktorem :D Ale je to fakt,člověk se stím autem pomalu mazlí,a pak stačí malej škrábanec a nebo něco většího jako máš a je pak nasr.....ej jak bejk:)

vy ste se zase kochal, žejo pane doktore:D

Odesláno
Původně zaslal: 4000006 majty---jak ti to svítí s těma xenonama?? Já sem je měl taky a dal jsem je hned pryž,protože se mě zdálo že svítí míň:myslim na starým modelu bez čiré optiky to svítilo fajn,pak sem je dal do novýho a hrůza,tak sem koupil lepší žárovky a svítí to jak měsíc :-)
auto sem koupil s xenonama h7 6000k svitilo to pekne ale ta modra se mi nelibila,zda se mi ze to vice oslnovalo a urcite vic laka cajty... tak sem tam hodil h7r (ma na sobe clonitko nebo stinitko :myslim nevim jak se tomu rika) 4300k rozhodne to vypada lip a sviti to dobre... oslnovani HID sad bych tu nerozebiral

lubokpz,BoneDaddy: :D

Odesláno

ja som zo xenonami zatočil podobne, navyše mi dosť odchádzali výbojky, teraz tam mám klasiku, ale upresni prosím to h7r (značku) - páčia sa mi

Odesláno
Původně zaslal: majty

lubokpz: značka :myslim asi neco made in china :D kupoval sem jen vybojky z www.bixenony.com a ballasty sem nechaval ty co uz sem tam mel.

A jak dlouho vydrží??

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

Původně zaslal: majty

lubokpz: značka :myslim asi neco made in china :D kupoval sem jen vybojky z www.bixenony.com a ballasty sem nechaval ty co uz sem tam mel.

A jak dlouho vydrží??

netusim :D asi jako vsechny ostatni HID sady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...