Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
bohužel, neni na to vubec čas. přemýšlim ted o stěhohani tak na auto nemam ani nejak naladu a zase sem se dostal do toho stadia že bych to nejrači uplne zabalil.

[upravil dne 1.6.2012 15:15 od čakom]

vidím že v tom nejsem sám , zrovna jsem sehnal nové bydlení a s tím kupu starostí a práce...a přitom piškotek už volá po výměně čepů (jsou komplet doma) a nějak není chut se k jejich výměně dokopat...i myšlenky že bych byl bez auta mě napadaj ale ja bych to bez nej nevydržel :-D

Odesláno
xbirnyx : pěkný jen mu koukám chybí mlhovky :(

Bohužel mu chybí jedna levá a nárazník je celý popraskaný, že už to asi nepůjde spravit i lízátko chybí...minulý majitel v zimě chytl na silnici zmrzlej sníh a celej předek co se týče plastů je v háji

Odesláno

když strhaš ty hrozný nalepky tak to bude pekny auto.

křídlo se mi tam moc nelibí.

ted jsem si všíml toho hroznýho nasavače na kapotě :blicismajlik

jaky snižení ma ten podvozek?

[upravil dne 4.6.2012 10:31 od čakom]

Odesláno

No já mám break taky se mi s ním občas hůř parkuje, ale máme tři děti a vozíme ještě občas kočárek tak potřebujeme velké auto, ale už jsem si na něj celkem zvykl. Před tím jsem měl krátkou felicii a to se nedá vůbec porovnávat :papa

Odesláno

tak felda je v podstate uplne stejne auto jak favorit to jest vyvinuto jeste komunisty. Ja ted budu brat za 406 seata ibizu tak jsem zvedavej je to takovej traktor :D ale s malima autama nemam problem ted jezdim s toyotou Yaris 2007 a musim rict super spotreba 4 mimo mesto :D

Odesláno

Spotřeba je příjemná věc. Na druhou stranu to pohodlí ve 406 je taky dost důležité. Jsem zvědavý jaký peugeot si příště koupím až mi můj doslouží, ale to doufám brzy nebude je to můj miláček. :D

Odesláno

tak ja jsem na tom byl podobne! dalsi auto mela byt posledni generace C5 ale momentalne financni situace nedovolila tak byla jasna volba prvni majitel 130000 vse dolozeno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...