MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 fakt jo? jsou to krasavice nejkrásnější, viď? .-) já už dnes chtěla přezouvat, ale zatím nemám prodaný starý letňáky:-( Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 s tim prezouvanim se me to nejak nezda jeste bych nejakej tejden vydrzel Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 to já stejně ještě budu muset vydržet, když nemám jiný letní zatím ..mám totiž 16ky( co tam měl Stifler) a ty tam nechci. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Shot at 2011-04-17 tady je moje na letnich ale jeste ma byt pod nulou tak bych neprezouval Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 úplně jakoby si z oka vypadly...máš ji ale mladší o 4 roky. moje by jí mohla dělat mamču Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jojo 5ty mesic 2004 koukal jsem ze ty mas jeste zpatecku dozadu a ja pod jednickou Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jo, mám. to je zvláštní...a já myslela, že je všechny dělali stejný. :Dpřítel měl dvě 406ky, ale combi a ten to měl vždy dozadu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jo pěkný Luciferky ta naše je teď špinavá až hanba:mad:,ale až jí umeju foto sem hodím,no jo protekční značka Stifler si to uměl zařídit!Vítek1 jakej máš interiér? Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 a styď se, takhle jí trápit...nechávat jí špinavou :-) já jakmile vysvitlo sluníčko, tak jsem s ní jela. se natrápila dost přes zimu. to by mě taky zajímalo, jakej máš interiér. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 sedy sedacky na prednich natezene sede potahy protoze je dost spinim, sede tapeci se drevem vpredu i vzadu stribrnej panel s manual klimou 5x budiky s chromovejma krouzkama a chromove klicky a to nastavovatko na ofukach Citovat
fejfarz Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Já jsem tu svojí taky dneska nechal vykoupat a k tomu jsem ještě jsem aplikoval tekuté stěrače na přední a boční okna. Je to dobrá věc Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Vitek1...já bych do tý svý brala polokůži jako má přítel. Kůži ne. Mám šedý sedačky, ale je zase pravda, že elektronický vyhřívaný...to bych neměnila a bez toho bych se už asi neobešla...rozmazlenost , když člověk má, těžko se pak mění k horšímu.já mám dřěvený lišty, ale chci přestříkat na stříbrný. od středy mám černej popelník, protože ten dřevěnej se mi tam vůbec nelíbil. fejfarz: teď jsi mi připoměl, že mi došla směs do odstřikovačů Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Míšo, tobě se na Luciferce nelíběj 16ky? Pavle, Míša nemá protekční značku díky mě, takže mě do toho netahej. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 nekecej:aut,ja mám ve svým sport interier ,ale jen v látce:) a v luciferce je černý interiér+černý tapecí+černý lišty Brunito nebo jak se to jmenuje!ty tapecí už neplatí ,už tam mám kožený!!:P [upravil dne 3/3/12 21:06 od Charlie 1] [upravil dne 3/3/12 21:07 od Charlie 1] Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Vitek1...já bych do tý svý brala polokůži jako má přítel. Kůži ne. Mám šedý sedačky, ale je zase pravda, že elektronický vyhřívaný...to bych neměnila a bez toho bych se už asi neobešla...rozmazlenost , když člověk má, těžko se pak mění k horšímu.já mám dřěvený lišty, ale chci přestříkat na stříbrný. od středy mám černej popelník, protože ten dřevěnej se mi tam vůbec nelíbil. fejfarz: teď jsi mi připoměl, že mi došla směs do odstřikovačů no nevím jak to bude vypadat šedý tapecí se střibrnejma lištama:roll,co je udělat do laku Lucifer:myslim nebo brunito! Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 nekecej:aut,ja mám ve svým sport interier ,ale jen v látce:) a v luciferce je černý interiér+černý tapecí+černý lišty Brunito nebo jak se to jmenuje!ty tapecí už neplatí ,už tam mám kožený!!:P [upravil dne 3/3/12 21:06 od Charlie 1] [upravil dne 3/3/12 21:07 od Charlie 1] takhle bych to přesně chtěla!!! Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Míšo, tobě se na Luciferce nelíběj 16ky? Pavle, Míša nemá protekční značku díky mě, takže mě do toho netahej. 16ky se mi líběj, ale i v techničáku jsou 15ky. a podle mě to bude líp sedět s 15kama. Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Líp to sedělo s těma 16kama. Můžu si troufnout to říct, protože 15ky jsem tam měl předtím v podobě plecháčů, co máš na zimu a na hliníkách to bylo stabilnější. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.