Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo pěkný Luciferky ta naše je teď špinavá až hanba:mad::mad:,ale až jí umeju foto sem hodím,no jo protekční značka Stifler si to uměl zařídit!Vítek1 jakej máš interiér?

Odesláno

sedy sedacky na prednich natezene sede potahy :mad: protoze je dost spinim, sede tapeci se drevem vpredu i vzadu stribrnej panel s manual klimou 5x budiky s chromovejma krouzkama a chromove klicky a to nastavovatko na ofukach

Odesláno

Vitek1...já bych do tý svý brala polokůži jako má přítel. Kůži ne. Mám šedý sedačky, ale je zase pravda, že elektronický vyhřívaný...to bych neměnila a bez toho bych se už asi neobešla...rozmazlenost :D, když člověk má, těžko se pak mění k horšímu.já mám dřěvený lišty, ale chci přestříkat na stříbrný. od středy mám černej popelník, protože ten dřevěnej se mi tam vůbec nelíbil.

fejfarz: teď jsi mi připoměl, že mi došla směs do odstřikovačů :D

Odesláno

nekecej:aut,ja mám ve svým sport interier ,ale jen v látce:) a v luciferce je černý interiér+černý tapecí+černý lišty Brunito nebo jak se to jmenuje!ty tapecí už neplatí ,už tam mám kožený!!:P:P

[upravil dne 3/3/12 21:06 od Charlie 1]

post-26804-14109622600645_thumb.jpg

[upravil dne 3/3/12 21:07 od Charlie 1]

Odesláno
Vitek1...já bych do tý svý brala polokůži jako má přítel. Kůži ne. Mám šedý sedačky, ale je zase pravda, že elektronický vyhřívaný...to bych neměnila a bez toho bych se už asi neobešla...rozmazlenost :D, když člověk má, těžko se pak mění k horšímu.já mám dřěvený lišty, ale chci přestříkat na stříbrný. od středy mám černej popelník, protože ten dřevěnej se mi tam vůbec nelíbil.

fejfarz: teď jsi mi připoměl, že mi došla směs do odstřikovačů :D

no nevím jak to bude vypadat šedý tapecí se střibrnejma lištama:roll,co je udělat do laku Lucifer:myslim nebo brunito!

Odesláno
nekecej:aut,ja mám ve svým sport interier ,ale jen v látce:) a v luciferce je černý interiér+černý tapecí+černý lišty Brunito nebo jak se to jmenuje!ty tapecí už neplatí ,už tam mám kožený!!:P:P

[upravil dne 3/3/12 21:06 od Charlie 1]

[upravil dne 3/3/12 21:07 od Charlie 1]

takhle bych to přesně chtěla!!!

Odesláno
Míšo, tobě se na Luciferce nelíběj 16ky? :o

Pavle, Míša nemá protekční značku díky mě, takže mě do toho netahej. :aut

16ky se mi líběj, ale i v techničáku jsou 15ky. a podle mě to bude líp sedět s 15kama.

Odesláno

Líp to sedělo s těma 16kama. Můžu si troufnout to říct, protože 15ky jsem tam měl předtím v podobě plecháčů, co máš na zimu a na hliníkách to bylo stabilnější. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...