Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Čakom a Bobo K.H.: Pěkně se vám to válí klucí. Koupil jsem v zimě weitec. Naprostá spokojenost,ale taky bych šel níž ještě. Hryže mě to v hlavě čím dál víc :myslim a ten RECELAND není drahej...;)

Díkas:D

Weitec je hodně o pohodě.A Receland,je takoví skvělí popopoposkaková :aut.A celkem mě to baví.

Je teda fakt,že člověk musí dávat bacha na díry.Sou to trochu hlučný rány.

Ale jinak si nemůžu stěžovat,sedí to jak hovado o proti Weitecu.

Tod můj názor,nevim jaký názor na to mají ostatní chlapáci co jezdí na Recelandu.

Co vim tak ho má Čakom,H@sky a já :aut

Odesláno

co se tíče pohodli tak pohodlnější byl jednoznačně weitec. raceland pekne skače a to se mi libi :D

u me byl \"hlučnejší\" weitec protože chodil na dorazi při prujezdu dírou. raceland je v podstate položenej na dorazech.

Odesláno

No já s tím tak nějak počítám,že to bude tvrdší. Uvidím přes zimu a když budou kačky tak do toho asi půjdu.:super

Durii: weitec mám 50/30

Odesláno

Neodolal jsem a taky jsem si pořídil mazlíka :) Zatim jen pár úprav, ale do budouna jich plánuju o dost víc - první pořádná věc bude křídlo, páč to je podle mě na 406 prostě dokonalost :) Kvalita fota nic moc, zatim jen telefon :)

Tak snad jednou taky přispěju nějakym tim hezounem.

206305_1642340030623_1600526487_31364064_156663_n.jpg

206305_1642340070624_1600526487_31364065_3252364_n.jpg

post-37381-14109618942319_thumb.jpg

[Edited on 27/7/11 by Haluska]

[Edited on 27/7/11 by Haluska]

Odesláno

tak ja take prispeju svou troskou troskou do mlyna. Pomerne nedavno se mi podarilo rozparat si prah u sveho sedanu a po velmi dlouhem premysleni a rozjimani jsem se nakonec rozhodl se s tezkym srdcem sve velke a verne lasky vzdat a poridit si svuj dlouholety sen: Peugeot 406 3.0V6, v provedeni coupe.

Teprve nedavno jsem na inzerat objevil krasavce na fotkach nize. Bude na nem sice spousta prace, ale ja pevne verim, ze mi to vrati svou vernosti a mnoha stastne najetymi kilometry jako muj zamilovany sedan. Momentalne je mam auto akorat zamluvene, se zaplacenou zalohou a zajedu si pro nej, az si doma zaridim nejake parkovani (precejenom 7 aut na nas jeden maly barak je az dost). Takze dalsi fotky kdyztak pridam, az ho budu mit doma.

post-10542-14109618947216_thumb.jpg

Odesláno

tak pridam jednu aktualnejsi. Ked uz je tu rec o znizovani, toto je o 1cm vyssi jak Čakomova 406, coz je hodne nizko, tak jestli nekdo chce tyto pruziny, vymenim za neco vyssiho... ;)

[upravil dne 29/7/11 od foxo]

post-31381-14109618965833_thumb.jpg

Odesláno

foxo: opravdu je to o centak výš než to mam ja? co tam maš za podvozek. nevim jestli to viš ale ja už nemam weitec. mam tam stavitelnej raceland a aktualni sníženi je 90/70 ;)

106sťák: to není nic pro me. ze svetylek jsem už vyrostl

[upravil dne 30.7.2011 od čakom]

Odesláno

čakom:

no prave sem myslel ze mas ten weitec. Ve tvem vlakne si daval fotku, kde si znazornoval vzdalenosti lemu, prahu, narazniku od asfaltu. Snizeni odhaduju tak 80/60, ale ja sem to mal origo hodne vysoko, tak proto ten rozdil... Ale v reale si to treba pozret nazivo/z fotky. To znizeni o \"X/X\" cm je hodne nepresne... Tak sem zvedavy, kdo by to semnou vymenil za neco vyssi. Ale dobre to vypada :)

Apropo, svetilka pod kasli to uz neleti. Ja dam este ramecky v prednych svetlach do cernej, a je po tuningu :D

[upravil dne 30/7/11 od foxo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...