Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vzdy kdyz se psal sem tak problem se vyresil :) rychle a efektivne za to dik mam dalsi. Kdyz jedu do kopce a jeste do prave zatacky tak v pravem kole neco klepe ale kdyz beru zatacku do prava z kopce tak ne leva je ok jen ta prava po rovine to ne klepe to zas dokaze jinou vec obcas se stane ze auto zacne vybrovat a prijde mi ze je to castejsi dekuju za odpoved

Odesláno
Původně zaslal: Reznik

Ahoj vzdy kdyz se psal sem tak problem se vyresil :) rychle a efektivne za to dik mam dalsi. Kdyz jedu do kopce a jeste do prave zatacky tak v pravem kole neco klepe ale kdyz beru zatacku do prava z kopce tak ne leva je ok jen ta prava po rovine to ne klepe to zas dokaze jinou vec obcas se stane ze auto zacne vybrovat a prijde mi ze je to castejsi dekuju za odpoved

poloosa nebo spíš homokinetickej kloub

Odesláno

Samotny homokineticky kloub nejspise nepujde vymenit, takze musis vymenit celou poloosu. Zkus tady pohledat prispevky odhledne repase poloos (kontakty na lidi a firmy co to delaji), vetsinou to funguje tak, ze tam zaneses svoji starou poloosu, zaplatis nejake prasule a dostanes jinou, zrepasovanou.

Jinak to, ze je spatna poloosa poznas kdyz projedes ostrejsi táhlou zatacku pod plynem a uslysis takove lupání, vibrace do volantu apod. Kdyz to dela v levotocive zatacce, tak je spatna prava poloosa, kdyz v pravotocive, tak je spatna leva.

Vyrazy jsou v pohode.. ale bez tecek a carek ve vetach sem s tim mel zasadni problem : )).

Odesláno

ach jaj to co popisujes mi velice pripomina moj zvuk. a hej. bude to bud homokineticky klb alebo poloosa :nevim bol som sa stym previezt aj s mechanikom a ako na potvoru vsetko bolo ok - ziadne klepanie sa neozyvalo. tak mi povedal ze stym mam jazdit dalej a ked to bude robit stale nech za nim pridem. hmm len ma napada - nemoze sa tam nieco ulomit alebo ma to niekde nechat?

Odesláno

Ne :P

motory TU / XU jsou trochu jiné, převodovky mají trochu jiné.

Třeba si myslím, že 1.6 GTi je záměnná s 1.9D, ale 1.9 GTi je zase jiná (těch je snad milion druhů)

Hele, máte Peugeoty - sám, občas nechápu, jak se výrobci občas podaří, že se mu na jedné nápravě sejdou brzdiče stejného typu od jednoho výrobce. ;):aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...