KoZLiK Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem Davy OSTENDE Tak vyhralo OSTENDE. A v nedeli bych taky nekam vyrazil..... po krasach okoli. Treba do skodovky.... Ocelove mesto. :D :D Citovat
Davy Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem KoZLiK Napsán autorem Davy OSTENDE Tak vyhralo OSTENDE. A v nedeli bych taky nekam vyrazil..... po krasach okoli. Treba do skodovky.... Ocelove mesto. :D :D Citovat
Driver Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Já si to s tím kempem budu muset rozmyslet, protože bych v tom případě musel vzít psíčka. A od té doby co trochu povyrostl by nám ho asi nikdo pohlídat nechtěl. Naši ho viděli když byl ještě menší štěňátko a když bych jim domů přivedl telátko asi by nebyli rádi. Citovat
komaros Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 tak se zda ze na srazu nas bude opravdu hodne Jifor stoji v plzni pred carrefourem a zve vsechny co prijedou nakoupit v peugeotu takze uz sem se s nim setkal Citovat
Sepp Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Takze to vypada, ze pude \"natriskano\" Jen doufam, ze vyjde i pocasi Citovat
jifor Odesláno 11. květen 2004 Autor Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem Driver Já si to s tím kempem budu muset rozmyslet, protože bych v tom případě musel vzít psíčka. A od té doby co trochu povyrostl by nám ho asi nikdo pohlídat nechtěl. Naši ho viděli když byl ještě menší štěňátko a když bych jim domů přivedl telátko asi by nebyli rádi. Mám americkýho staforda, on by Ti ho pohlídal Citovat
jifor Odesláno 11. květen 2004 Autor Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem komaros tak se zda ze na srazu nas bude opravdu hodne Jifor stoji v plzni pred carrefourem a zve vsechny co prijedou nakoupit v peugeotu takze uz sem se s nim setkal Změň si nick na slepičí prdelka To mělo být překvapení. že Vás tam bude tolik Citovat
jifor Odesláno 11. květen 2004 Autor Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem Sepp Takze to vypada, ze pude \"natriskano\" Jen doufam, ze vyjde i pocasi Počasí jsme také objednali. Bude cca 16 - 17 stupňů, lehce pod mrakem V pařáku se nedá učit Citovat
Davy Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem jifor Napsán autorem Sepp Takze to vypada, ze pude \"natriskano\" Jen doufam, ze vyjde i pocasi Počasí jsme také objednali. Bude cca 16 - 17 stupňů, lehce pod mrakem V pařáku se nedá učit No uz se tesim, zejtra budu rezervovat kemp...... V paraku by se tam nedalo chrapat.... Citovat
komaros Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem jifor Napsán autorem komaros tak se zda ze na srazu nas bude opravdu hodne Jifor stoji v plzni pred carrefourem a zve vsechny co prijedou nakoupit v peugeotu takze uz sem se s nim setkal Změň si nick na slepičí prdelka To mělo být překvapení. že Vás tam bude tolik Chtel sem si ji zmenit, ale v nastaveni je u nicku poznamka \'\'nemente\'\' tak to radsi nebudu pokouset Tak teda promin, ja nevedel ze to bude prekvapeni ale jde ti to Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Davy OSTENDE Tak vyhralo OSTENDE. A v nedeli bych taky nekam vyrazil..... po krasach okoli. Tak jsem se juknul do mapy a vypadá to, že bychom s Helou v neděli razili na Radyni (hrad) a Kozel (zámek) - chcete se někdo připojit??? Citovat
jifor Odesláno 12. květen 2004 Autor Odesláno 12. květen 2004 Možná bych taky vyrazil na nějakou tu zříceninu Citovat
swine007 Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 zříceninu ??? to se budeme v neděli ráno koukat na sebe ?? :D:D Citovat
jifor Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 Napsán autorem Davy TO SWINE007: ne na sebe ale na tebe:D :D:D Přivezu Ti spodní prádlo, neudržel jsem to Citovat
Sepp Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 KDO JE BROKY?! Nechci byt stoural, ale kdo je Broky??? Na mych strankach se tento clovek vydava za organizatora srazu s tim, ze u neho je povinna registrace ucastniku. Proto se znovu ptam: KDO JE BROKY?! :mad: Citovat
swine007 Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Koukám že nejede skoro nikdo z tich, co byli před rokem na Slapech, to jsou mi věci Citovat
KoZLiK Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Napsán autorem Sepp KDO JE BROKY?! Nechci byt stoural, ale kdo je Broky??? Na mych strankach se tento clovek vydava za organizatora srazu s tim, ze u neho je povinna registrace ucastniku. Proto se znovu ptam: KDO JE BROKY?! :mad: Hmm to teda nefim.Asi nejakej voprus.... Tak ho vyhod... :papa Citovat
Lucky Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Swine007: joooo Slapy, tam to bylo dost cool, hlavne tvoje rana. Jenze Plzen je jeste dal a ted jsem kupoval novy gumy a uz fakt nevim, kde ty penize brat. Ledazeby nejaka dobrovolna (pod natlakem) sbirka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.