budvar Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Tak sem na to ráno pořádně čučel a zjistil sem, že velkou část viny nese trošku jakoby mastnosta asi ze směs těch všech sajrajtů co sem na to patlal... Tak sem přikročil k vyzkoušení Clin s alkoholem v kombinaci s papírovýma utěrkama... Nejrřív rozšudlat a pak na několikrát vyleštit do sucha... No drbačka jak sviňa a večer / za děště se uvidí nebo taky neuvidí Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 ve facku jsem to jednou malem vyresil vykopnutim okna, ve 406 nevim o cem je rec, ale kdyby nahodou, vzdy mi to fungovalo jako hurvajzovi, jen jeste doplnim zkusenost ze 120 - nemluvit a dychat co nejmene (pokud je vas v aute vic :-) aspon ze zacatku :-) Jeste k tomu facku: strejda byl vcera na olsanech na hrbitove, a kdyz se vratil, tak si lebedil, jak ma pekne vylesteny predni okno. No a kdyz se rozjel popredu, tak zjistil, ze na nej docela fest fouka. Nejaky hajzlove mu normalne za bileho dne ukradli predni okno z facka Upozornuji, stryckovi je 84 let :-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch Jeste k tomu facku: strejda byl vcera na olsanech na hrbitove, a kdyz se vratil, tak si lebedil, jak ma pekne vylesteny predni okno. No a kdyz se rozjel popredu, tak zjistil, ze na nej docela fest fouka. Nejaky hajzlove mu normalne za bileho dne ukradli predni okno z facka Upozornuji, stryckovi je 84 let :-) Tak tohle je mazec. Na jednu stranu zábavné, na druhou k pláči. Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 okno jsme sehnali za 500 Kc s DePeHa :-) Citovat
Pata Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 do helmy jedine Pinlock, alias dvojite plexi Citovat
Edison Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Mě k tomu pomáhá mít zaplou klimu. ;-) Ona z principu výrazně vysouší vzduch. ;-) Nakonec.. podle nejrůznějších klimoškářů by se stejně měla zapínat minimálně jednou za 14 dní i v zimě. ;-) A u megana s automatikou, když se zapne \"odmlžení\", tak se fak klima zapne. K tomu teplej vzduch, na vokno a fuňák na full... [upravil dne 21.10.2008 Edison] Citovat
PnR Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 ked prepnem fukanie na okna tak sa mi klima zapina automaticky sama.. skoda ze to neriesi nic lebo mam chladic v <> Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: PnR ked prepnem fukanie na okna tak sa mi klima zapina automaticky sama.. skoda ze to neriesi nic lebo mam chladic v <> Tak si chladič oprav a nebo vyměň. A vše bude v pohodě Citovat
oni Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 no ja zkusil to redidlo a fakt to hodne pomohlo!! Citovat
PnR Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 no daaavnejsie som nestihol uplne dobrzdit tak bol taky tukesik spredu.. typek samozrejme mal tazne, na aute nevyzerala byt ziadna skoda len bol vyskoceny naraznik z jednej uchytky a pokrcena znacka.. neskor sa auto servisovalo lebo sahary nespinaly a potom mi technik povedal ze sa netocili lebo boli zaseknute o ten klimovy chladic(nebo vymennik ) a ten je pravdepodobne prasknuty.. novy stoji pekne peniaze a este ked zapocitam montaz, plnenie.. radsej som bez klimy Citovat
budvar Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Edison Mě k tomu pomáhá mít zaplou klimu. ;-) Ona z principu výrazně vysouší vzduch. ;-) Nakonec.. podle nejrůznějších klimoškářů by se stejně měla zapínat minimálně jednou za 14 dní i v zimě. ;-) A u megana s automatikou, když se zapne \"odmlžení\", tak se fak klima zapne. K tomu teplej vzduch, na vokno a fuňák na full... [upravil dne 21.10.2008 Edison] Tak to je rada na 2 věci To na mé 405tce neaplikuju No už je to lepší co sem to vzal pořádně Clinem... Ale ještě nebyl pořádnej slejvák ale už teď vím, že to bylo tím že sem tam měl napatlaných x přípravků čistících a s né zrovna dokonalou funcí Citovat
Demo Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 ja mam na to takovy cudlik v aute... a to je vyhrivani celniho skla Citovat
budvar Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 no ten na přední nemám a zadní nefakčí sviňa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.