Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mlžení skel - jak nejlíp mu zabránit

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem na to ráno pořádně čučel a zjistil sem, že velkou část viny nese trošku jakoby mastnosta asi ze směs těch všech sajrajtů co sem na to patlal... Tak sem přikročil k vyzkoušení Clin s alkoholem v kombinaci s papírovýma utěrkama... Nejrřív rozšudlat a pak na několikrát vyleštit do sucha... No drbačka jak sviňa a večer / za děště se uvidí nebo taky neuvidí :)

clin_floral.jpgpapirove-uterky.jpg

Odesláno

ve facku jsem to jednou malem vyresil vykopnutim okna, ve 406 nevim o cem je rec, ale kdyby nahodou, vzdy mi to fungovalo jako hurvajzovi, jen jeste doplnim zkusenost ze 120 - nemluvit a dychat co nejmene (pokud je vas v aute vic :-) aspon ze zacatku :-)

Jeste k tomu facku:

strejda byl vcera na olsanech na hrbitove, a kdyz se vratil, tak si lebedil, jak ma pekne vylesteny predni okno. No a kdyz se rozjel popredu, tak zjistil, ze na nej docela fest fouka. Nejaky hajzlove mu normalne za bileho dne ukradli predni okno z facka :D

Upozornuji, stryckovi je 84 let :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Jeste k tomu facku:

strejda byl vcera na olsanech na hrbitove, a kdyz se vratil, tak si lebedil, jak ma pekne vylesteny predni okno. No a kdyz se rozjel popredu, tak zjistil, ze na nej docela fest fouka. Nejaky hajzlove mu normalne za bileho dne ukradli predni okno z facka :D

Upozornuji, stryckovi je 84 let :-)

Tak tohle je mazec. :D Na jednu stranu zábavné, na druhou k pláči.:nevim

Odesláno

Mě k tomu pomáhá mít zaplou klimu. ;-) Ona z principu výrazně vysouší vzduch. ;-) Nakonec.. podle nejrůznějších klimoškářů by se stejně měla zapínat minimálně jednou za 14 dní i v zimě. ;-)

A u megana s automatikou, když se zapne \"odmlžení\", tak se fak klima zapne. K tomu teplej vzduch, na vokno a fuňák na full...

[upravil dne 21.10.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: PnR

ked prepnem fukanie na okna tak sa mi klima zapina automaticky sama..

skoda ze to neriesi nic lebo mam chladic v <>

Tak si chladič oprav a nebo vyměň.;) A vše bude v pohodě;)

Odesláno

no daaavnejsie som nestihol uplne dobrzdit tak bol taky tukesik spredu.. typek samozrejme mal tazne, na aute nevyzerala byt ziadna skoda len bol vyskoceny naraznik z jednej uchytky a pokrcena znacka..

neskor sa auto servisovalo lebo sahary nespinaly a potom mi technik povedal ze sa netocili lebo boli zaseknute o ten klimovy chladic(nebo vymennik :P ) a ten je pravdepodobne prasknuty..

novy stoji pekne peniaze a este ked zapocitam montaz, plnenie.. radsej som bez klimy

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Mě k tomu pomáhá mít zaplou klimu. ;-) Ona z principu výrazně vysouší vzduch. ;-) Nakonec.. podle nejrůznějších klimoškářů by se stejně měla zapínat minimálně jednou za 14 dní i v zimě. ;-)

A u megana s automatikou, když se zapne \"odmlžení\", tak se fak klima zapne. K tomu teplej vzduch, na vokno a fuňák na full...

[upravil dne 21.10.2008 Edison]

Tak to je rada na 2 věci :) To na mé 405tce neaplikuju :)

No už je to lepší co sem to vzal pořádně Clinem... Ale ještě nebyl pořádnej slejvák ale už teď vím, že to bylo tím že sem tam měl napatlaných x přípravků čistících a s né zrovna dokonalou funcí :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...