Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Dilema s barvama  

1. 1. Dilema s barvama

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak mám opět dilema, co se barev týče...

Jak asi většina z vás ví, pořídil jsem si \"nová\" kola na Gerarda:)

Jelikož budu kola stejně pískovat a opravovat (jedno má docela hlubokej škrábanec), tak se nemůžu rozhodnout, jakou barvu na ně nakonec dát:myslim

P.S.: Kdyby se našel někdo ochotnej, kdo si rád hraje s Photoshopem, docela bych uvítal kolem ráfku pneumatiku:roll

post-0-14109602568755_thumb.jpg

Odesláno

Hmm, tak to je zapeklitá otázka :myslim:D

Ta bílá je pěkná, ale na údržbu to bude horší, než stříbrná. Tak když se o to budeš starat a každej den to leštit, dej bílou, jinak bych zůstal u stříbrný klasiky ;)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Ta bílá je pěkná, ale na údržbu to bude horší, než stříbrná. Tak když se o to budeš starat a každej den to leštit, dej bílou, jinak bych zůstal u stříbrný klasiky ;)

Tak je vezme lakem a pak to čas od času opláchne. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: MirasCC

Tak je vezme lakem a pak to čas od času opláchne. :myslim

Vrchní lak na ně půjde v každém případě, o tom žádná;)

Odesláno
Původně zaslal: wooody

na prvni pohled bila...... a kdyz se budu zejtra nudit tak bych si pohral s tou pneumatikou... ale nic neslybuju, jinak tam dej bilou, bude to krasavice

To by bylo super, kdyby se ti tam povedlo nějakou pneumatiku \"přilepit\":super Přijde tam rozměr 205/50/16, tak zkus i nějak podchytit i tu výšku profilu, díky;)

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Barva není změněná v žádném programu, to kolo je fakticky nastříkaný;):D

jsem si rikal jak si to hezky ve PS udelal a ono ne..:D jsem pro bilou ;)

Odesláno

Marcel, John: Špína je vidět i na autě, tak často ho nemyju, takže když budou bílý disky, donutí mě to umývat častěji:D

Vypadá to na bílou:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

ja bych nechal tyu bílou a vnitřek bych nastříkal černě zaleží na tobe

Uvažoval jsem nad středama v barvě auta, ale pak jsem si řekl, že míň pracný bude dát jen jednu barvu na celý kola;)

Odesláno

ale na ty bílych budeš mít pořád prach z předních brzd a vyřízneš kus papíru kolem vnítřku kola trochu to olepíš a střikneš ja si myslím že zas to není tolik práce zaleží na tobe

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...