Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stala se mi taková věc,včéra to ještě fungovalo a dneska už to nende.Přestal mi svítit displej teploměru a hodin,nemyslim podsvícení,ale čísla,že by to bylo tim ,že začalo pršet?:myslimMáte s tim někdo zkušenosti,a jak to spravit,aniž bych něco rozbil,aby to nedopadlo jako kdysy s radiem:myslim:D TADY,díky za rady

Odesláno

Kdyz jsem si letos koupil 306 r.v.1999 tak mi hodiny nesli. Rozebrani, vycisteni a slozeni pomohlo od te doby nebyl jedinej problem nebo vypadek. Bohuzel jsem se do toho pustil az moc pouzil jsem lih a ten mi zacal rozpoustet barvu ktera ja za displayem takze kdyz jsem to slozil zjistil jsem ze mam hodiny torosku svetlejsi nez teplotu ale rekl bych ze si toho nikdo nevsiml. Klidne bych na to koukl ale jsem z Tabora a moc casto do Humpolce nejezdim. Posta je zas draha to te pomalu levnejc vyjde vrakoviste. Budes muset sam. tom

Odesláno

No,mám pocit ,že to bude nějakym kontaktem,dneska se mi to během jízdy po městě rozsvítilo 2x ale zase to zhaslo když sem zaparkoval,hlavně až to budu dolovat abych to nerozbil totálně a nemusel shánět jinej

Odesláno

Tak sem to dneska vydloubnul z toho plastu,hrabat se v tom sám radši nebudu,zejtra jedem k babičce ,a tak to dám švagříkovi,aby se na to kouknul,ten takovejm věcem rozumí,a pak se uvidí co dál,doufám,že to opraví

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Tak sem to dneska vydloubnul z toho plastu,hrabat se v tom sám radši nebudu,zejtra jedem k babičce ,a tak to dám švagříkovi,aby se na to kouknul,ten takovejm věcem rozumí,a pak se uvidí co dál,doufám,že to opraví

Ako sa to dá elegantne vylupnúť? Z ľava, prava, dola, z hora? Aby sa ten plast nepoškodil. Tiež musím ísť do toho....

Odesláno
Původně zaslal: Miro306

Původně zaslal: vendi.stejskal

Ako sa to dá elegantne vylupnúť? Z ľava, prava, dola, z hora? Aby sa ten plast nepoškodil. Tiež musím ísť do toho....

Tady sem strčil z každý strany nožík a vycvaklo to skoro samo a pod timto krytem je to přišroubovaný 2ma šroubkama,a bacha jsou tam dost krátký dráty ke konektoru

beznzvujt9.png

w800.png

Odesláno

Tak po zkouknutí doktora se mi displej vrátil,všechny spoje jsou dobrý,displej stále nejde,tak sem si ho zkusil taky prohlídnout,doma sem ho rozebral

http://img122.imageshack.us/my.php?image=261020081032tv9.jpg

ze zadu odšrouboval kryt

http://img122.imageshack.us/my.php?image=261020081033iy6.jpg

abych se dostal k žárovičkám podsvícení

otočením objímek o 90° se vytáhnou celé s objímkou

http://img122.imageshack.us/my.php?image=261020081035ip8.jpg

a následně vysunou z objímky

http://img205.imageshack.us/my.php?image=261020081036od4.jpg

OMLOUVÁM SE ZA KVALITU OBRAZU,FOCENO TELEFONEM

a tak sem vlastně zjistil,že jsou v pr..li žárovičky,zítra je jdu koupit,KAM PRO NĚ do mototechny:myslimnebo do elektry:myslim

Odesláno
Původně zaslal: genzer

ted jsem kupoval 3ks za 18kc

Tak to je slušná cena,jestli to žárovičkama nebude,tak tu 20cku oželim,:myslim sem ,že sou dražší,stejně už mám objednanej jinej displej,todlenc to je jen takovej pokus,jestli vubec funguje,až to dám dohromady,dám vědět,jak to dopadlo;):)

Odesláno

Aj mne sa to podarilo rozsvietiť (dve žiarovky za 10Sk :D... a keď si predstavím cenu za takú \"opravu\" v modrej kocke.... )

U mňa to bolo od začiatku jasné, že je to niečo s podsvietením, pretože pri správnom osvietení slnkom bolo vidieť, že display funguje. Len som nemal jasno ako sa k tomu dostať a čo tam nájdem...

Lepšie raz najprv vidieť ako raz pokaziť :roll.

Ešte tak zistiť ako sa dostanem o poschodie vyššie k ovládaniu fúkania :myslim

Ďakujem vendi.stejskal

Odesláno

Ty žárovičky mi dali oni,sem jim řekl na co a z čeho to je,myslim,že jsou to 1.2W a jsou tam 2 a stály 16kč

[upravil dne 3.11.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: sedl

Můžu se zeptat kolika wattový žárovky jsi použil mě žárovky v displejí chybí uplně

Toto neviem (ani som to neskúmal), ale naisto boli na 12V (volt).

Původně zaslal: Branislav

U nas v tescu stoja 2ks 70 sk obycajne a cire bez vlakien 1ks 50sk .Ja som menil rovno 6ks takze za 210 sk.

Páni! Tak to je inak predražené. Ja som kúpol 2ks za 10Sk (!!!) v mototechne.

[upravil dne 4.11.2008 Miro306]

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj, nenašel jsem odpověď tak oživuju tohle starý vlákno...

Mám v 306-ce hodiny s teploměrem, původní bez ukazatele teploty dosloužily. Co a jak dodělat, aby mi ukazovaly i tu venkovní teplotu? Nechci do instalovávat něco z Teska na tužkový baterie..

Díky za rady..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...