Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CHIP TUNNING

Recommended Posts

Odesláno

jj, ale ABC bylo jiz dost zaradil bych do sekce podvodnici a sel dal...

proto firmy jako :-) www.autoservisnonstop.cz :-) nechaji zakaznika nejdriv svezt (pokud neni spokojen doupravi ) a pak chteji zaplatit :super

\" a navic delaji za 3500-4500kč, protoze nejsou nenazrany :-) \"

[upravil dne 6.11.08 PP205]

Odesláno

Tak to je hodně lákavá cena v tom autoservisnonstop, máte s tím někdo zkušenosti? Mám v plánu v brzké době 607 lehce čipnout tak aby to nebyli nějací podvodníci.

Odesláno
Původně zaslal: Birkov

.......autoservisnonstop, máte s tím někdo zkušenosti? Mám v plánu v brzké době 607 lehce čipnout tak aby to nebyli nějací podvodníci.

Nemyslím si. :D Případné dotazy směřuj na PP205 přes U2U nejlépe. Ten by o tom něco mohl vědět. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

T-BOX Diesel Performance, ide o prídavnú riadiacu jednotku, je ňou možné upraviť ako tlak vstreku na vstrekovacej rampe, tak aj tlak turba, cez snímač tlaku, výkon pred a potom si porovnám sám, kedykoľvek, nakoľko si môžem prepínať medzi troma módmi. Regulácia tlaku vstreku, regulácia tlaku vstreku aj turba, alebo ho vypnúť. montáž 30 min., a je možné ju doma na PC, alebo cez notebook priamo v aute upravovať ako chcem, teda je možné ju dať do druhého vozidla, pôvodná riadiaca jednotka pritom ostáva nedotknutá. Ja osobne nezavrhujem priamu úpravu riadiacej jednotky, a dal by som si zrejme do MM racing, nakoľko majú už zopár rokov chipovania za sebou. T-Box mi ponúka jazdu aj na normál software, čo sa mi zdá výhodné, a musím potvrdiť, že auto tlačí do sedadla už len pri úprave vstrekovania, teda nezaťažujem zbytočne stále turbo, zvýšením jeho tlaku o cca 15 -20%, preto som si vybral tento spôsob.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já jsem zvolil úpravu řídící jednotky firmou Bitpower, myslím že jejich přístup byl odborný a úpravu hodnot v jednotce jsme konzultovali, takže se mi snažil chip provést na míru. Dále mi zálohoval původní data z řídící jednotky a v případě nespokojenosti s úpravou, by mi upravené parametry znovu upravil jinak nebo do původních hodnot - zdarma.

Obdržel jsem také certifikát. Jinak spotřeba mi šla asi o litr dolů, zátah je cítit v nižších otáčkách, proti motorům Tdi je to vice než vyrovnané, alespoň co jsem měl možnost vyzkoušet. Cena se byla 12tis. Nicméně jsem spokojený, má to krásný zátah:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mohu jen doporučit http://www.autoservisnonstop.cz Dnes jsem tam byl s mojí 607 2.2HDI stálo mě to 3500kč, nárust krouťáku dechberoucí podle grafu generováném programem cca 400NM, byla sice mokrá silnice, ale ze to bude hrabat na trojku jak bejk jsem nečekal, zátah je i silnější a táhne zhruba do 4500rpm pak polevuje, spotřebu zatím soudit nemohu.

Vřele doporučuji.

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...