Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak Bohouš už jezdí v novým...

Recommended Posts

Odesláno

:papa teda díkes všem za pobavení,

Petě za psychickou podporu a Mírovi s Románkem za pohled z druhé strany. :D

Vendi, písmenka mám dneska přebraný...už totálně blbnu, takže se těším na večerní taneční kreace, který mi snad provětrají hlavu. :D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

MirasCC: Díky za povzbuzení, jen mi ten klip ještě připomenul jak jsme v sobotu oba bojovali s kroketama. Jestli se nemýlím tak jsme dali remízu 1:1 kroketa pod stolem:nevim

Mýlíš se, já svoji kroketu dohonil ještě na stole a skončila tam, kde skončit původně měla :D

Odesláno

to PetraXSI: no samozřejmě že se bavíme o autech, scratch samozřejmě myslel, že velký auto je lepší. Ale nesmí se to přehánět, takový 6 - 7ky * jsou už moc velký....

* čti šesti až sedmitunky (jako nákláďáky) :aut

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Tak abych uklidnil vášně a dohady, tak zatím kočíruju přítelkyně 106 XSi a víkendovou hračku si dovezu jakmile bude místo v garáži a místo se tam udělá jakmile se pánové v turbo repasárně pochlapí a dodají mě zrepasovanou VAT25, dříve ani náhodou.

oddie - ještě ne i když včera jsem se poprvé po delší době podíval na silnici z jiného pohledu než jsem zvyklý. Ještě pár desítek kilometrů a budeme si s drobečkem rozumět - včera jsme se jen seznamovali a párkrát jsem si připadal jak netáhlo, ale jakmile jsem si v hlavě srovnal těch 8 rychlostí ve 2 řadách nad sebou a přepínač mezi těma řadama, tak už to docela šlo, jen si ještě musím udělat špalíček pod plyn......

[upravil dne 15/10/2008 Bohouš]

Na ty půlky těch kvaltů si zvykneš..Taky mě to ted čeká... C+E Jo ten výhled je k nezaplacení a to počkej až přijde léto.. To je teprv vidět..:cool::D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Vendi, to bereš podle sebe? ::P:D:D:D:D:D

Já se dál než k béčku nedostala a asi ani nedostanu :D

Co je malý to je milý....:cool::):super

(mimo výplaty):bacha

Odesláno

Pánové vy mi tu furt sklouzáváte do jinýho tématu...........:bacha

Nebo mi snad chcete nabulíkovat, že se tady rozněžňujete nad malejma autíčkama jak jsou milý :myslim

Tak Vám prozradím, že Bohouš bude mít véééééélký auto.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

tak bohus ma velkyyyyyy,

snad nikam nesklouzavam :-)

Že já nedržela ústa:ticho........a je to sklouzávání od tématu, já psala bude mít...... a auto:( ten mě zabije až to uvidí, vy chlapi jste na svý chlouby tak háklivý a já tady.... na veřejnosti.....mluvím o jeho.....autě:bojim

Odesláno

tak bohus ma velkyyyyyy,

Že já nedržela ústa:ticho........a je to sklouzávání od tématu, já psala bude mít...... a auto:( ten mě zabije až to uvidí, vy chlapi jste na svý chlouby tak háklivý a já tady.... na veřejnosti.....mluvím o jeho.....autě:bojim

No na svoje chlouby jsme háklivý, víš kolik času strávíme tím, že si s ním hrajeme, pečujeme o něj, leštíme ho.... No to leštění občas dovolím i přítelkyni...

To víš o auto se musíš starat, aby ti nějakou dobu vydrželo, tak se potom nediv, že se ohradíme, když má na něj někdo narážky... :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

tak bohus ma velkyyyyyy,

No na svoje chlouby jsme háklivý, víš kolik času strávíme tím, že si s ním hrajeme, pečujeme o něj, leštíme ho.... No to leštění občas dovolím i přítelkyni...

To víš o auto se musíš starat, aby ti nějakou dobu vydrželo, tak se potom nediv, že se ohradíme, když má na něj někdo narážky... :D

Moc hezky si to napsal, úplně se bojím reagovat :D. Ale je pravda, že Bohouš má svoje auto skoro neustále v garáži. O to víc se věnuje mojí 106tce, ale musím uznat že to dělá dobře, skoro jako kdyby to bylo jeho vlastní auto. Jen se trochu bojím, že až si přiveze drobečka tak na ní nebude mít už tolik času :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...